Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre

Fiindcă promoțiile sunt în floare și pofta de organizare este mereu la cote maxime, am alcătuit un Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre. Cred că are legătură și cu schimbarea stării la modul general după o perioadă plină de incertitudini. Iar eu una mereu am gândit mai limpede când în jurul meu era organizată treaba.

Are legătură și cu faptul că de când am citit cartea ”Magia ordinii” mi s-a schimbat perspectiva în ceea ce privește organizarea. Un pont pot să îți dau: Organizează pe categorii de produse/obiecte, nu pe camere!

Pornind de la organizarea bucătăriei, până la organizarea în baie, mereu a fost vorba de depozitare. De aranjare astfel încât să se vadă tot, să se poată ajunge la tot, să se poată tria cât mai ușor când este cazul. Iar când este vorba de aranjarea în garderobă, sunt sigură că ar fi mereu nevoie de încă un dulap… nu?!

Ei bine, uite câteva produse ce te pot ajuta cu depozitarea și organizarea!

Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre

În categoria depozitare & organizare de pe Vivre poți găsi numeroase variante ce îți pot fi de ajutor. Acesta este topul meu, ce sper să te inspire.

Prima parte

1, Depozitare în sertare. Încearcă să ții sertarele aerisite când vine vorba despre lenjeria intimă & accesorii. Da, sunt numeroase moduri în care poți împătura și organiza piesele vestimentare delicate. De aceea un organizator pentru sertar compartimentat și transparent îți poate fi de mare folos. Modelul acesta este un bun punct de pornire.

organizator sertar

2, Depozitare haine. Hainele de sezon se pot schimba între ele în dulapul existent, iar depozitarea schimbului este altfel atunci când ai la îndemână husă pentru depozitare cu sac de vidat inclus. Se poate folosi atât la lenjeria de pat mai groasă, dar și la hainele de iarnă ce ar ocupa extra spațiu în garderobă.

husa pentru depozitare haine groase

3, Depozitare condimente. Condimentele sunt baza într-o bucătărie. De aceea am în plan achiziția acestui set de 12 recipiente pentru condimente cu suport suspendabil. Sunt absolut sigură că îmi va fi mai la îndemână să păstrez mai proaspete condimentele în acest fel, decât ținute în plic în sertar până la următoarea folosire.

set recipiente pentru condimente

4, Depozitare alimente. Dacă tot am scris despre condimente, este imposibil să nu menționez și depozitarea alimentelor. Doar că gama de produse din această categorie este atât de vastă, încât îmi trebuie o categorie întreagă de parcurs. Depozitare alimente pe vivre și vei vedea cât de ușor poate fi să ții ceapa și usturoiul proaspăt și fără miros în cămară sau debara. Sau să păstrezi aroma boabelor de cafea până la măcinare. Sau să păstrezi fasolea boabe fără musafiri. Sau să folosești saci textile pentru depozitarea cartofilor…

5, Depozitarea fructelor și legumelor proaspete poate fi mai ușor de făcut în cazul în care ai exces… cu ajutorul congelatorului. Te folosești de caserole sau cutii din plastic, le împarți după preferință și le poți păstra în congelator într-o stare mult mai bună ca varianta de păstrare în cămară. Sau le poți usca. Cu ajutorul unui deshidrator de alimente.

deshidrator alimente

Cum ți se pare prima parte a topului?

Să continui, nu?!

6, Depozitare accesorii baie. Accesoriile din baie eu le prefer depozitate într-un suport suspendat. Asta și fiindcă spațiul nu îmi permite un dulăpior în toată regula. Deși cred că două bucăți de dulap pentru baie din acest model ar rezolva atât partea de depozitarea a prosoapelor, cât și a produselor de îngrijire și curățenie. Căci da, soluțiile le țin în aceeași încăpere.

dulap baie

7, Depozitare accesorii birou. Organizarea biroului este punctul meu slab. Asta fiindcă vreau să le organizez și copiilor birourile și nu îmi iese pe plac. Adică îmi iese pe moment, dar nu păstrează. De aceea mă gândesc ori la un birou mai special, ori la un organizator pentru birou mai aparte. Care să îi facă să își dorească să păstreze organizarea și modul în care au ales să își depoziteze lucrurile folosite ce e posibil să fie utile pe viitor.

organizator birou

Utimele locuri din Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre sunt rezervate unor idei mai speciale

8, Depozitarea vinului nu se face în frigider. Nici în cămară, în picioare. Acest punct este valabil pentru persoanele care ori consumă această băutură, ori primesc multe cadouri de acest gen, ori ambele variante de mai sus. Un suport pentru sticlele de vin este cea mai bună variantă pentru depozitarea corectă. Că apoi mai trebuie să ții cont și de spațiul în care este amplasat suportul… asta-i partea a doua.

suport sticle vin din lemn

9, Pentru depozitarea revistelor, cataloagelor sau a cărților ușoare, să știi că ai la îndemână un obiect foarte verstail. Cum este acest model. Este un suport pentru perete, ce poate depozita și notițe zilnice sau ideile notate pe o hârtie pentru a fi puse în practică ulterior sau schițe de desen.

suport reviste cataloage

10, Depozitare amintiri. Fie că vorbim despre albume foto sau proiecte școlare sau colaje 3D făcute la muncă, unele amintiri ajung să fie răsfoite ocazional. De aceea un cufăr pentru amintirile de acest gen este o variantă ce sigur te va salva și te va liniști în același timp. Modelul acesta mi se pare genial pentru astfel de depozitare. Să știu că deschid cufărul cu amintiri într-o zi de sărbătoare alături de familie… asta da depozitare ingenioasă, nu?!

cufar pentru amintiri

Cam acesta a fost topul meu cu idei de depozitare!

Cum ți se pare ideea? Ce ai mai adăuga sau ai scoate?

30 Comments on “Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre”

  1. Eu am pus ochii pe 5 idei de depozitare in baie si 5 in casa. Am cate un obiect preferat pe fiecare categorie.

  2. Wow, cate idei minunate! Imi place sa studiez idei de depozitare, ca sa nu mai para casa asa aglomerata si dezorganizata. Pentru condimente as dori ceva si pentru dulapurile cu haine!

  3. La noi in casa totul este organizat, dar mereu ma inspir si mai schimb cate ceva sa fie si mai organizat. O sa tin cont si de sfaturile tale.

  4. De când mă știu mi-a plăcut să fie totul foarte bine organizat și depozitat.
    Ideile tale sunt extrem de bune și chiar m-au inspirat pentru birou și bucătărie.
    Mulțumesc!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.