Elemente simple pentru o stare completă via DaisyFay

Cât de simplu? Elemente simple pentru o stare completă de bine, într-o dimineață simplă de sâmbătă. Am și uitat când am făcut ceva pentru mine fără un scop anume. Fără pregătire înainte.

De ce am avut nevoie?

O rochie albastră nepurtată de un an.

O freză simplă cu ajutorul unei plăci de întins părul.

Un machiaj simplu.

Un set special de argint cu perlă via DaisyFay.

Suficient de simplu?!

Elemente simple pentru o stare completă via DaisyFay

Elemente simple pentru o stare completă

Puteam scoate în evidență setul de argint cu perlă de la DaisyFay și altfel. Pentru că setul este superb de la sine și o poză ar face mai mult decât o mie de cuvinte uneori.

Însă, atunci când m-am gândit unde aș purta acest set și când l-aș putea purta, mi-am dat seama că de prea multe ori aștept momentul potrivit.

Cum a fost și cazul rochiei albastre ce a stat în dulap mult prea mult timp. Am purtat-o când am făcut pozele pentru acest articol – Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze? A stat atât de mult în dulap încât acum îmi este mare. Noroc că este reglabilă în anumite zone și o mai pot purta.

Simplu poate deveni complex/complet

Mi-a plăcut mult ce am văzut în oglindă.

M-am simțit frumoasă. M-am simțit într-un fel elegantă. M-am simțit al naibii de bine. 

Și nu, nu o să zic că e de ajuns un set de bijuterii ca să mă simt bine. Dar zău că ajută să am un impuls în acest sens. Uitându-mă la acest set, finuț, simplu, a venit inspirația pentru poze și starea mea de bine într-o dimineață simplă de sâmbătă.

 A fost ca atunci când un ruj roșu oferă încrederea necesară intrării cu atitudine într-o sală plină cu oameni ce te intimidează.

Sau ca atunci când o pereche de pantaloni îți vin perfect și te fac să simți că poți ajunge oriunde, deoarece te simți în stare să te miști fără restricții.

Sau ca atunci când ai terminat antrenamentul și ești tare mândră de tine că ai făcut și partea grea și acum nimic nu-ți poate lua starea de bine.

DaisyFay

set argint daisyfay

După ce am văzut toate bijuteriile DaisyFay, sigur voi mai comanda. Am realizat că îmi plac bijuteriile lucrate finuț și îmi place să decid ce aleg în intimitatea propriului cămin.

Pe mine m-au cucerit ca și client!

Poate și datorită poveștii din spate. 

Inițial a fost un business de familie, pe care l-am preluat în 2005 de la părinți. Sunt Andreea-Ileana Popîrlan, iar DaisyFay Jewels este mica mea afacere cu bijuterii din argint.

Daisy Fay este o tânără din romanul Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald. Este cochetă, interesantă și controversată. Este cea care îi fură inima Marelui Gatsby. Dar în afară de aceste detalii, este important că acțiunea romanului și viața tinerei Daisy au loc în S.U.A.  înterbelică, perioadă dominată de estetica Art Deco și zgârie-nori, colorată, îndrăzneață și intens artistică, când totul era posibil.

M-am gândit că așa sunt și bijuteriile pe care le aleg pentru magazin, eclectice. Un amestec echilibrat de modele florale, clasice, geometrice, minimale, statement, colorate, delicate, iar fiecare piesă în parte are o estetică proprie bine definită.

Zi și tu că nu te uiți altfel la un produs atunci când știi că A FOST ALES și nu a fost unul ce a venit la grămadă într-un container?!

”I feel charming
Oh so charming
It’s alarming how charming I feel
And so pretty
That I hardly can believe I’m real”

Tu ce elemente simple ai folosi pentru o stare completă de bine?

12 Comments on “Elemente simple pentru o stare completă via DaisyFay”

  1. Foarte frumoase, am purtat ceva de genul la nunta mea, netinand cont de ce se spune ca aduc lacrimi. Mie imi plac foarte mult, iti dau o anumita finete si feminitate!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.