Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?

Azi este despre starea de bine. Cu atât mai mult cu cât am reușit să o și surprind în câteva poze făcute în spatele blocului de prietena mea Bia.  Pe sistemul ”Bia, vreau să fac niște poze și nu am cine să îmi facă. Mă poți ajuta tu?!” – fără să fi făcut noi două ceva de acest gen înainte. Să mă simt bine în poze…

După mulți ani în care rar ajungeam ”întreagă” în poze, anul acesta vreau mai mult. Să apar mai des, să mă simt bine cu ceea ce se vede în poză, să fiu tot mai bine cu mine.

Poate pe viitor voi face un material separat dedicat pozelor și cum le dau eu formă. Căci de la conceptul ce îl am eu în minte până la poza finală, ”fotograful” nu poate ghici ce gândesc eu… nu?!

Acum câțiva ani am scris în forma aceasta – Cum să ai o şedinţă foto reuşită

Să continuăm.

Ședință foto cu telefonul.
Da, rochia este de vină.

O am din decembrie și de atunci trebuia să caut o formă prin care să o prezint. Pentru că este o rochie făcută pe ideea de” croitorie online ”. Bine, asta fiind valabil doar în cazul meu, căci Atelierul Petriioni se găsește și fizic, în Arad.

M-am găsit cu Ioni, femeia din spatele atelierului, pe un grup, Antreprenoare. Și am stabilit că putem colabora, că ar fi o idee bună, că ne putem sprijini reciproc. Eu sunt genul de om ce în astfel de situații îi place să fie surprins. Așa că, în afară de măsurătorile cerute de ea, alte detalii nu i-am mai dat.

Consider că este nevoie de un foarte priceput și talentat care să îți ofere astfel de rezultat. Așa că, multe multe aprecieri și felicitări Ioni!!!!

Și am primit o super rochie!

Un material ce curge și se mulează în același timp pe corpul meu.

O croială ce îmi place la nebunie.

Iar culoarea…. MI-NU-NA-TĂ!

Deși este ciudat, într-un fel mă bucur că am așteptat până acum ca să o pot surprinde în poze. Fiindcă….

Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?

Rochia – Foarte puține rochii m-au făcut să mă simt confortabil când e voba de poze

Cizmele înalte– Am și uitat când am purtat ultima dată astfel de model

Soarele de afară

Starea mea de spirit, ce s-a îmbunătățit considerabil

Faptul că Bia era cea care îmi făcea pozele

Ești gata să vezi pozele?

rochie albastra marime mare zambet in natura poze in spatele blocului adn de femeie fericit zambet sincer se poate si mai bine EU Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze? Detalii rochie decolteu rochie detalii rochie profil

Sper ca din aceste poze să se transmită starea mea de bine. Să te molipsesc și pe tine cu ieșirea din zona de confort. Că e una când fac poze în locuri în care se fac de obicei poze, și e alta când ies în spatele blocului.

Am surprins câteva fețe la geam, analizând ceea ce făceam noi. Și deși mă gândeam să terminăm cât mai repede, că nu-mi place senzația, am lăsat soarele și stare de bine să se activeze și să mă simt bine.Cizmele s-au potrivit cu ceea ce eu îmi doream să transmit.

Și, chiar dacă le-am purtat în ”pădure” și aveau ditamai noroiul la  final, s-au curățat foarte repede.

cizme inalte reverse cizme murdare

Pe tine ce te ajută să te simți bine în poze?

Cum ți se par pozele din acest articol? Îți transmit ceva anume?

10 Comments on “Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?”

    1. Mi-a placut mult si mie cum s-a asezat rochia. Chiar se vede si se simte diferenta unei rochii facute pe masura mea in comparatie cu una de-a gata din magazin.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.