Mișcarea de acasă cu privirea pe geam

Dacă mă urmărești de ceva timp știi că am început să fac și să promovez #pauzaprinmiscare. Mai ales în natură. Și în special cu bicicleta sau alergare pe pistă. În caz că nu știai sau acum ai intrat aici, ai aflat ce era de aflat despre obiceiurile noi. Și totuși sunt zile în care doar mișcarea de acasă este posibilă. Zile cu multe grade sub zero sau zile cu furtuni.

Deși am bifat alergarea la -4° și pedalat prin ploaie, mi-am pus și întrebarea dacă este chiar sănătos să fac asta. De aici și ideea de a face mișcarea de acasă cu privirea pe geam.

Azi și acum vreau să îți scriu despre echipamentul meu pentru mișcarea de acasă

Credeai că este suficient un pantalon de trenning și un tricou?!

Așa credeam și eu în perioada în care singura mișcare era de scroll pe telefon sau butonat telecomanda sau alergat după copii dintr-o cameră în alta.

În momentul în care am decis să aduc mișcarea în viața mea, am realizat și că aceasta are nevoie de echipament potrivit. Pentru că:

  • îmi permite să fac exerciții fără să mă gândesc la tricoul ce îmi cade pe față sau sutienul ce nu poate ”stăpâni” ce ar trebui când e vorba de mișcare antrenantă sau covorul ce îmi alunecă de sub picioare
  • îmi permite să mă setez și mental pe mișcare, fiind nevoită să ies din hainele de casă

Echipamentul meu:

  • Colanți fitness  Sunt atât de mulțumită de modelul găsit la decathlon, încât le-am dedicat un articol întreg – Cu colanții în drumeții
  • Bustieră 
  • Tricoul potrivit– pe link vei găsi mai multe opțiuni și poți alege mărime & culoare. Eu doar recent mi-am dat seama că este mai potrivit un tricou ce să fiu pe corp, căci așa nu mă încurcă.

Accesoriile sunt cele care completează pregătirea ”ținutei”.

  • o saltea pentru pilates
  • bandă eleastică
  • greutăți- de la cele speciale pentru picior, la flacoane de apă avute în mână.

Toate le poți găsi în această categorie – sport la tine acasă 

De ce am menționat mișcarea de acasă cu privirea pe geam?

Fiindcă procesez altfel efortul depus atunci când sunt într-o încăpere, fie acasă, fie la sală. Acest subiect este unul mai profund, ce aș vrea să îl dezvolt în alt articol/articole. Te-ar interesa?

Acum, tu ce echipament folosești când e vorba de mișcare/exerciții/antrenament?

Mișcarea de acasă cu privirea pe geam

6 Comments on “Mișcarea de acasă cu privirea pe geam”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.