3 motive să NU cumperi de la Bottega Verde


27

Agitaţia ultimelor zile de vacanţă a copiilor m-a făcut să gândesc altfel. Să pun anumite lucruri într-o altă ordine de idei. 😛

Una dintre acele idei văzută altfel, este cea legată de rândurile din acest articol. Articol care are la bază noua comandă făcută pe site-ul Bottega Verde.

Motive să NU cumperi

Pentru a trece mai repede la subiect, iată de ce să NU cumperi de pe acel site:

 • Dacă NU îţi plac produsele parfumate delicat, dar a căror parfum persistă destul de mult timp după aplicare, NU ai ce găsi pe site-ul lor.
 • Dacă NU îţi plac reducerile şi promoţiile, NU ai ce găsi pe site-ul lor. Reducerea de genul 10% reducere pentru primii 20 dintre cititorii mei care introduc codul FEMEIE la comanda lor, NU poate fi pe placul tău.
 • Dacă NU îţi plac produsele cu ingredinte naturale, netestate pe animale, atunci NU ai ce căuta şi găsi pe acest site.

Acum faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi citiţi cele de mai sus, eliminând cuvintele subliniate. Acele „NU”-uri şi acel „NU” care apare în titlu.

Aşa-i că vezi lucrurile altfel?!?!

V-am spus că acest articol este altfel.

Comanda recentă

Trecând la treburi mai normale, am şi ceva de scris despre ultima comandă de pe site-ul lor.

Care a fost compusă din :

Acesta este primul produs din aceasta comandă, care m-a dezamăgit uşor.

Fiindcă deşi culoarea de pe site se prezintă a fi pe placul meu, în momentul aplicării se vede doar reflexiile aurii. Mult prea multe reflexii aurii.

14152064_1142854809134995_257249251_o

Ador acest gel de duş! Are un parfum delicat, iar cu pielea este la fel de lăudabilă acţiunea sa. Adică chiar o catifelează şi o hrăneşte, deşi nu-s sigură că acesta ar fi scopul său iniţial.

Acesta este al doilea produs din această comandă care m-a dezamăgit. Un pic mai tare decât luciul de buze.

Având un preţ mai ridicat, mă aşteptam la altceva.

14163651_1142854795801663_975511831_o

Ceea ce am primit şi ceea ce face acest produs, este să adauge stălucire cauzată de sclipiciul exagerat de mult din sticluţă.

Nici nu se vede pudra pe faţă şi dacă încerci să dai cu mai multă pudră în ideea că aşa se va vedea, atunci nu faci decât să te trezeşti cu mai mult sclipici pe faţă sau decolteu.

Aveam şi poze cu acest produs, înainte şi după aplicare, dar nu se vedea clar. Modelul fiind mama mea şi acea strălucire, în poze, poate fi confundată cu altceva. Ştiu, sună ciudat, dar acest articol este altfel.

Singurul lucru de efect la pudră, este sticluţa. Care a fost şi printre acele câteva lucruri care m-au îndemnat să o comand

Cadoul meu pentru această comandă, a fost un săpun cu extract de struguri roşii, pe care trebuie să vă zic că-l ador. Datorită parfumului divin.

În rest, doar de bine despre Bottega Verde! Nu?!

povestea-noastra-header

41 de gânduri despre “3 motive să NU cumperi de la Bottega Verde

  • Multumesc. Abordarea a fost noua si pentru mine.
   Acum trebuie sa mai dau si eu comanda de geluri de dus. Am ramas fara 😛 Produsele de make-up nu sunt pe placul meu, cel putin cel de pe acest site. Dar poate se lucreaza la ele.

   Apreciază

 1. Eu iubesc prdusele celor de la Bottega verde si am foarte multe de acest gen. Chiar vroiam sa te intreb de ce esti atat de inversunata. Nu am incercat nici unul din cele 2 produse comandate de tine, dar recomand rimelul de volum sau pudra corectoare

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s