Produse parfumate și preţuri decente

M-am gândit mult până am găsit acest titlu, dar sunt mulţumită de el. Doar scriu despre prețuri decente ale unor produse parfumate decent. Parfumate cât trebuie. Nici prea mult, nici prea puțin.

Mi-am făcut un mini-stoc de produse parfumate….. şi sunt tare mulţumită. Nu cred că nu ştiţi de unde!!

Dar se poate să bănuiești, dacă ai văzut mai întâi poza.

Geluri de duș de la BottegaVerde.ro 😉

Produsele din cea mai nouă comandă

Mai întâi, te anunţ că am şi 3 motive să NU cumperi de la Bottega VerdeUn articol aparte, ce este la mare căutare în mediul online. Un articol ce sper să te convingă… vezi tu de ce!

Apoi anunţ că m-am îndrăgostit iremediabil de parfumul gelurilor de duş găsite la ei pe site. Aşa că am trecut la shopping.

Am găsit câteva produse noi, câteva pe care doream să le refolosesc, aşa că am trecut repede în coşul de cumpărături ȘASE bucăţi de gel de duş.

Dar nu am avut doar geluri de duş pe comandă. Are Bottega Verde produse pe placul fiecăruia. Doar să intri să le găseşti.

bottega verde produse

Bottega Verde produse parfumate dar diferite

După ce am fost uşor dezamăgită de luciul de buze cumpărat anterior de la ei, am zis să mai încerc o nuanţă. Poate nu-i la fel. Din păcate mi-am dat seama că nu se pune accent pe culoare, sau mai bine zis pe intensitatea culorii. Ci pe strălucire.

Îl găsiţi aici şi vedeţi şi voi cum se prezintă culoarea acolo. Este bun, îmi place aroma, îmi place textura, este bun peste un ruj mat.

Şi am mai avut în coş şi un tuş de ochi negru cu vitamina E. Sunt mulţumită de el. Are pensulă subţire şi se poate aplica uşor. De folos persoanelor cărora le tremură mâna. Aveţi grijă că nu este rezistent la apă, dar nici nu am vrut să fie.

Promoţii pe vine

La fiecare comandă plasată pe site, poţi opta să donezi pentru împădurirea terenurilor din sudul României.

Printr-o donaţie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura şi vei primi din partea companiei un magnet sau o sacoşă personalizată cu mesajele motivaţionale din campania Frumuseţea este în tine realizată în colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Gata! Am scris ce am avut de scris, acum rămâne doar să vă întreb pe voi:

Cum staţi cu proviziile de cosmetice?

Are Bottega Verde produse parfumate  sau nu?!

14 Comments on “Produse parfumate și preţuri decente”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.