Eu și reverse.ro Păreri

Ar fi cazul să scriu despre prima mea experiență cu magazinul reverse.ro Păreri doar de bine, te anunț din start. Direct. Fără ocolișuri sau aspecte care să umbrească din calitatea celor comandate și purtate de mine.

Mi-am comadat trei perechi de încălțăminte: casual, sport, cu toc. 

E cazul să vin cu păreri, nu?!

Eu și reverse.ro păreri

Pantofii casual

Modelul ales este acesta- Pantofi Casual Piele Ecologica Intoarsa Roz Janai

Culoarea îmi place maxim. Iar modelul este clar aparte, ce s-a potrivit de minune la cea mai recentă sesiune de poze, despre care voi scrie mai multe curând pe blog. Poza în care-i port face parte din acea sesiune : )

Înălțimea platformei este de 2 cm și sunt numai buni pentru mine. Fermoarul se deschise suficient cât să-mi strecor piciorul fără a lărgi marginile. sunt foarte comozi și dau în același timp alt aspect ținutei. Vezi mai sus cum am ales eu să-i port!

Pantofii sport

Modelul acesta l-am ales – Adidasi Dama Textil Negri Iara

Eu am comandat pe o culoare diferită, adică albastru închis. Însă pe negru sunt acum pe site. Contează culoarea?!

Sunt foooooarte comozi și mi-au fost parteneri de alergare în ultimele săptămâni. Materialul textil permite piciorului să se aerisească cât trebuie, chiar să țină de cald când sunt minus grade afară și să stea cum trebuie în picior chiar dacă alerg. Nu râde, căci la un moment dat credeam că vor aluneca din picioare astfel de adidași dacă este mișcare mai intensă : ))

Cizme cu toc

Am comandat acest model – Cizme Piele Ecologica Intoarsa Negre Naomi

Pentru cineva ce nu a purtat toc de ceva timp (adică eu), cizmele au fost decent de plăcute la purtare. Am purtat cizmele atunci când am făcut poze cu o rochie superbă. Vei vedea mai multe poze în acest articol – Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?

Cizmele stau bine pe picior, materialul este unul plăcut, modelul pe placul meu. Se curăță ușor în caz de nevoie (am trăit asta, când am făcut pozele în spatele blocului) și se păstrează bine materialul – nu face cute.

reverse.ro Păreri

Doar de bine! Așa cum am zis!

Este un magazin unde voi reveni pentru noi comenzi, având în vedere modele superbe, calitatea și prețurile decente.

Cum ți se par cele alese de mine?

Ce ți-ai comanda de pe site?

4 Comments on “Eu și reverse.ro Păreri”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.