Eu și reverse.ro Păreri

Ar fi cazul să scriu despre prima mea experiență cu magazinul reverse.ro Păreri doar de bine, te anunț din start. Direct. Fără ocolișuri sau aspecte care să umbrească din calitatea celor comandate și purtate de mine.

Mi-am comadat trei perechi de încălțăminte: casual, sport, cu toc. 

E cazul să vin cu păreri, nu?!

Eu și reverse.ro păreri

Pantofii casual

Modelul ales este acesta- Pantofi Casual Piele Ecologica Intoarsa Roz Janai

Vezi mai multe modele de pantofi casual pe site.

Culoarea îmi place maxim. Iar modelul este clar aparte, ce s-a potrivit de minune la cea mai recentă sesiune de poze, despre care voi scrie mai multe curând pe blog. Poza în care-i port face parte din acea sesiune : )

Înălțimea platformei este de 2 cm și sunt numai buni pentru mine. Fermoarul se deschise suficient cât să-mi strecor piciorul fără a lărgi marginile. sunt foarte comozi și dau în același timp alt aspect ținutei. Vezi mai sus cum am ales eu să-i port!

Pantofii sport

Modelul acesta l-am ales – Adidasi Dama Textil Negri Iara

Eu am comandat pe o culoare diferită, adică albastru închis. Însă pe negru sunt acum pe site. Contează culoarea?!

Sunt foooooarte comozi și mi-au fost parteneri de alergare în ultimele săptămâni. Materialul textil permite piciorului să se aerisească cât trebuie, chiar să țină de cald când sunt minus grade afară și să stea cum trebuie în picior chiar dacă alerg. Nu râde, căci la un moment dat credeam că vor aluneca din picioare astfel de adidași dacă este mișcare mai intensă : ))

Cizme cu toc

Am comandat acest model – Cizme Piele Ecologica Intoarsa Negre Naomi

Vezi mai multe modele de cizme negre pe site!

Pentru cineva ce nu a purtat toc de ceva timp (adică eu), cizmele au fost decent de plăcute la purtare. Am purtat cizmele atunci când am făcut poze cu o rochie superbă. Vei vedea mai multe poze în acest articol – Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?

Cizmele stau bine pe picior, materialul este unul plăcut, modelul pe placul meu. Se curăță ușor în caz de nevoie (am trăit asta, când am făcut pozele în spatele blocului) și se păstrează bine materialul – nu face cute.

reverse.ro Păreri

Doar de bine! Așa cum am zis!

Este un magazin unde voi reveni pentru noi comenzi, având în vedere modele superbe, calitatea și prețurile decente.

Cum ți se par cele alese de mine?

Ce ți-ai comanda de pe site?

6 Comments on “Eu și reverse.ro Păreri”

  1. Nu recomand reverse.ro! Am comandat o pereche de sandale mărimea 38 și am primit un papuc 38 și unul 39. Când am sunat pentru schimb, mi s a spus ca nu mai au 38 pe stoc. A, deci n ați găsit perechea de la ultimul 38 și v ați gandit sa puneți un 39, ca bine a fi și asa? Am cerut banii înapoi, mi s a spus ca vine curierul între 11 și 12, mi am contramandat nișe planuri ca sa fiu la adresa in acest interval orar, bineinteles ca nu a venit, am sunat și mi s a spus ca, din ceva motiv, va veni doar între 13 și 14. Super, nicio problema, ca eu nu am altceva mai bun de făcut decât sa astept curieri, pentru o situatie produsă nu din vina mea. Presimt ca la 14 iar va trebui sa ii sun, cutia cu papuci fiind tot la mine. Execrabil! Nu voi mai cumpara de la ei vreodata, și recomand sa faceți la fel.

    1. WOW! Imi pare rau pentru experienta dvs cu acest magazin! Sper sa se rezolve situatia macar in al 12-lea ceas….

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.