Eu şi Khol Kajal

Cum, nu ştiţi cine este Khol  Kajal?! Nu se poate aşa ceva! Oi fi eu pui de blogger, dar nici sunt sunt ză big influncer prin această meserie, astfel încât să nu fi auzit sau testat alţii cu mult înainte mea! 😉

Şi totuşi, acest produs, a ajuns şi la mine, via Melkior!

Şi totuşi, eu mă împac mai greuţ cu acest gen de produse, cât şi cu scrisul pe blog pentru şi despre un creion. Scriu când am ceva interesant de spus, iar acesta-i cu moţ.. până la urmă. Căci i-am găsit o întrebuinţare interesantă.

Am dat de veste pe pagina de FB a blogului şi am arătat, scurt şi la obiect produsul. Care a venit şi s-a prezentat aşa:

real sensation melkior

Eu şi Khol Kajal

Am primi produsul când eram în febra pregătirilor de Paşte. Şi greu am îndrăznit să-l încerc. Fiindcă port încă acel machiaj de mămică: uşor de aplicat şi de mare efect când te prezinţi după zile sau săptămâni de „all naturel”.

Şi nici nu am îndrăgit atât de tare produsul la prima întâlnire. Nuanţa, căci după ce m-am măzgălit pe mână ca să arat lumii ce şi cum, greu a venit jos. Ceea ce m-a uimit, neaşteptându-mă la aşa o rezistenţă.

Khol Kajal Bronze ce am primit eu, seamănă mai mult cu un verde mai deschis. Nu ştiu să-i pun nume culorii, dar numai bronzul clasic nu e.

Hop şi eu cu ideea mea de purtare a produsului. 

Îl aplic pe pleoapa de sus, ca şi pe un tuş. Doar că în strat mai gros şi cu o mică mică distanţă de gene. Astfel încât să mai pot trasa cu un creion de ochi clasic, o linie fină, dar de efect. Fac acest lucru pentru a preveni linia făcută cu creionul normal să se estompeze aşa repede. Căci linia făcută cu khol kajal, datorită rezistenţei sale mărite, face totul să stea mai mult timp la locul lor… de linii de creioane vorbim 😉

Tentativă de poză:

khol kajal

Mai aproape şi mai bine de atât nu se poate. Cel puţin nu cu telefonul meu 😛

Şi s-a observat clar diferenţa după câteva ore de la aplicare dintre linia trasată pe pleoapa de sus şi cea trasată pe pleoapa de jos.

Despre Khol Kajal

Melkior a creat 3 nuanţe noi pentru Creionul de ochi 24H Khol Kajal

 Bronze (ref.11152), Green (ref.11153), Prune (ref.11154).

Uite care sunt avantajele acestui tip de creion de ochi:

 • Asigură acoperire uniformă. 
 • Prezintă o culoare intensă.
 • Este uşor de estompat.
 • Este uşor de folosit şi aplicat.
 • Folosit ca tuş de ochi rezistă şi 24 ore. 
 • Poate fi folosit şi pe partea umedă a ochiului (ca şi khol kajal rezistă până la 5 ore).
 • Nu se intinde.
 •  Este rezistent la transfer.
 • Prezintă o formulă pe bază de ceară.
 • Se bazează pe o combinaţie unică de ingrediente care asigură rezistenţa produsului.

Cum se foloseşte? Poate fi folosit şi pe partea umedă a ochiului, dat fiind că rezistă până la 5 ore.

Cum se aplică? Poate fi folosit direct pe pleoapa superioară, inferioară şi pe mucoasa ochilor. De asemenea, se poate aplica pe mână, iar cu ajutorul unei pensule se vor trasa linii, în funcţie de efectul dorit.

Mie îmi place mult produsul şi îl prefer înainte oricărui tuş. Cu acest creion am încercat şi mi-a reuşit combinaţa bronze-maro şi bronze-albastru. Sigur voi mai încerca şi altele!

Voi folosiţi creionul de ochi pentru machiajul ochilor?

45 Comments on “Eu şi Khol Kajal”

 1. Creioanele lor sunt pigmentate si destul de rezistente. Eu am doua creioane de ochi colorate..nu stiu daca sunt din aceeasi gama. Dar imi plac, desi nu apelez prea des la ele.
  Cred ca functioneaza bine si ca o baza pentru fard.

 2. Ai niste ochi tare frumosi. As vrea sa ii vad mai des pe IG sau pe blog 😉
  In privinta creionului, il poti folosi si pe post de baza pentru farduri sau intins pe toata pleoapa, apoi estompat cu pensula. Ca eyeliner evident, dar il poti intinde si doar in coltul exterior, pe post de umbra. Gaseste-i mai multe intrebuintari si ai sa vezi ca o sa-l dai gata 😉

 3. Este superba nuanța ta. Eu am mov și îl folosesc și ca eye liner sau baza pentru farduri ( dar înainte sa se usuce ).

 4. Creion Kajal am vazut prima data la Oriflame (eu sunt reprezentant si daca nu imi vei accepta comentariul, voi intelege, fara nicio suparare). La mine machiajul ochilor este aproape inexistent, datorita unei probleme de sanatate survenita in copilarie, asa ca…din pacate nu folosesc niciun dermatograf, ci doar fard de pleoape, foarte rar. Imi place poza ta si mai ales abordarea, felul in care ai folosit acest creion – de retinut si sfatuit pe altii!

  1. Multumesc mult pentru feedback! Nu am de ce sa sterg comentarii care sunt decente si care ajuta la formarea unei pareri despre un produs 🙂
   Eu sunt foarte sensibila cu rimelul si cu fardul. Asa ca la mine creionul ajunge sa fie singur de multe ori prezent pe pleoape…cat sa fie un pic acolo 😉

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.