Cu ajutorul profeșioniștilor treci peste despărțirea de … vechea centrală!

Despărțirea este grea. Nu-ți mai ține nimic de cald sau de rece dacă vechea centrală nu mai face față presiunii relației.

Cu ajutorul profeșioniștilor treci peste despărțire și pui bazele unei relații noi, de lungă durată, clar prezentată într-un contract. Cealaltă ”relație” avea așa ceva?!

Să știi că poate nu e de vină relația voastră că atmosfera s-a schimbat în casă. Că te lasă rece ceea ce zice el. Sau că te trec căldurile când te aștepți mai puțin. Bine, clar trebuie verificată și relația voastră, dar și centrala. Să vezi dacă se merită să repari la nesfârșit sau să faci loc pentru ceva nou ce ți se potrivește mai bine.

ENGIE Thermo Smart versus vechea centrală

Orice lucru este bun la vremea lui. De aceea centralele vechi au nevoie de update.

Cu ENGIE Thermo Smart nu faci loc doar unei simple centrale în viața ta. Faci loc unui întreg pachet, ce pe vremea instalării primei centrale sigur nu exista pe piață.

engie thermo smart

Pe lângă aparate mai performante și mai orientate pe economie în același timp, partea de suport tehnic este cea care ar trebui să te convingă să treci mai ușor peste despărțirea de vechea centrală.

Cum nu-ți încarci prea tare prietenele după un eșec în dragoste, ar fi mai bine să nu-ți încarci vecinii sau familia cu întrebări de genul ”Pe ce să apăs să resetez centrala?” sau ”Cunoști pe cineva care să-mi rezolve centrala până la iarnă?

Există, și recomand cu toată încrederea, profeșioniști ce te ajută să treci cum trebuie peste eșecul în dragoste, peste despărțire. Iar profesioniștii ENGIE te ajută să te desparți mai ușor de vechea centrală. Să vezi mai bine beneficiile și avantajele ce vin cu ENGIE Thermo Smart.

Cum știi dacă noua relație / centrală este potrivită?

Acum ai experiență. Ai trecut deja printr-o relație. Știi ce ai trăit, ce ți-a plăcut și ce nu. Știi ce să ceri și ce să oferi. Știi că ai dreptul să te răzgândești în privința partenerului și că ai garanție la centrală în caz de orice.

Scrie pe o foaie ceea ce ți-ai dori să găsești la noul partener – că tot este la modă manifestarea intenției, adică atrag ceea ce îmi doresc. Centrala nouă vine cu contract, așa că informațiile îți vor fi la îndemână.

Ce vrei de la noul partener: o relație stabilă în care să vă simțiți bine mult timp sau o familie? Pentru un cuplu ajunge o centrală termică de 24 kW idelaă pentru un spațiu de până în 150 de metri pătrați și o singură baie. Familie mare, spațiu peste 150 de metri pătrați  și mai multe băi, o centrală termică de 30 kW este mai recomandată!

Pentru informații complete legate de o centrală nouă,

intră pe  ENGIE  Thermo Smart și vezi dacă sunteți compatibili.

Pentru a fi sigură că ești pregătită de o nouă relație, mai  întâi încearcă să stai o perioadă singură, ca să îți reglezi stima de sine și SelfLove-ul.

Cine știe… poate echipa ce vine să instaleze centrala de la ENGIE te va ajuta și-n dragoste : ) Și vă veți bucura împreună de noua centrală!

inlocuire vechea centrala

Tu ce sfaturi ai avea pentru o relație nouă / centrală termică nouă?

14 Comments on “Cu ajutorul profeșioniștilor treci peste despărțirea de … vechea centrală!”

  1. Ei bine, eu am nevoie de o cetrală nouă.Ba chiar am apelat la Engie pentru a primi oferta lor de înlocuire a centralei vechi, dar preșul este dublu. Încă nu am reușit să cumpărăm ,una nouă, sper să găsim soluția potrivită.

  2. Noi avem centrala Ariston. E un sentiment tare placut cand ajungi acasa la caldura, mai ales ca poti sa iti setezi temperatura prin aplicatia lor Ariston, datorita kitului wifi.
    Recomand tuturor sa isi ia centrala cu kit wifi.
    Sa aveti o iarna cat mai calduroasa cu alegerea potrivita a centralei a celor de la Engie.
    Pupici cu sclipici

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.