Cea mai mișto comandă de anul acesta

Vreau să clarific din start că acest material NU este unul publicitar. Nu am primit produse sau bani ca să scriu despre cea mai mișto comandă de anul acesta!!!! Ne-am înțeles?! Da, mno bun atunci. Să începem.

În luna August am participat pe instagram la o provocare lansată de Alexandra Ciucanu – Povești pe sticlă. Iar în cadrul acestei provocări am descoperit femei tare faine, printre care se află și omul din spatele contului elsa.ochios – ELSA, o femeie superbă, ce m-a cucerit, ce a rezonat cu mine în mai multe privințe.

Ei bine, această femeie crează superbități de produse din lut (sper că am zis bine). Dar lucrează…. au mamă!

Și din august o tot urmăresc, mai tot  interacționăm pe story-uri…… și vine toamna. Moment în care Elsa începe crearea colecție de toamnă. Din punctul meu de vedere, am simțit că am fost alături cu ea în toate punctele cheie ale acestei colecții. Îți dai seama că abia așteptam să  văd colecția, nu?!

Colecția de toamnă

În momentul în care au apărut cerceii pe site am rămas afiș! SUUUPERBI!

Este vorba despre cercei unici, câte 1 pereche din fiecare model. Ce a fost pe site, s-a vândut și aia e. 

Acum, eu nu sunt genul care să poarte neaparat astfel de accesorii. A fost o perioadă în care eram p-acolo, dar de câțiva ani m-am rezumat la simplu. Apoi îți mărturisesc că aveam rețineri vis-a-vis de cerceii de acum și din cauza prețului. ȘTIU câtă muncă este în spate și CLAR MERITĂ! În același timp știu și că fiecare își cunoaște afinitățile, bugetul și alte treburi.

Eu cu handmade am o istorie complexă. Vezi materialele aici.

Cred că o zi m-am tot gââăndit la cercei și la Elsa. Și când am realizat că eu aș cumpăra de la ea pentru că îmi place mult ceea ce transmite prin tot ceea ce face, am și plasat comanda. Am zis aia e, o să am cercei superbi și o poveste ce vine cu acești cercei : )

Cea mai mișto comandă de anul acesta

Până mi-a ajuns mie comanda am apucat să văd pe story la Elsa feedback de la celelalte cliente și eram WOW WOW WOW… Pentru că toată lumea a primit un colet EXTRAORDINAR!

A venit cutia… dar mai bine-ți pun reels-ul creat pentru cea mișto comandă…

Încă de la văzul cutiei am zis că  va fi superb!

Așadar, am primit perechea de cercei comandată. Pereche lucrată cu o deosebită atenție la cele mai mici detalii. Inclusiv la butonii din lemn ce sunt lucrați de Elsa. Liniile frunzelor se simt delicat de fiecare dată când trec degetele peste cercei. Culorile sunt vibrante și calzi. Ca de toamnă. Acești cercei au săculeț propriu, cusut tot de Elsa, și sunt puși pe o etichetă din plexi cu mesaj personalizat… să continuu?!

Comanda are și un mesaj. Suuuperb, scris de mână, cu dedicație, pe hârtie de calitate și cu model super delicat.

Crezi că asta-i tot?!

Nope!

Eu am văzut pe story-uri că Elsa este foarte pasionată de dovleci. Atât ca model, ca și culoare, dar și ca ingredient în bucătărie. Și am văzut când a făcut dulceață de dovleac. Dar eu nu sunt fană. Și când am văzut borcănelul cu dulceață și etichetă făcută tot de ea, mi-a căzut fața …. Ca să nu mai zic cât a fost de DELICIOS! Neașteptat de bun a fost…

Stai că mai este!

Comanda mea a  avut și o pereche de cercei altfel. Știi de ce?!

Pentru că a văzut ea în story-urile mele că mi-aș fi dorit o pereche de cercei cu maci și mi-a făcut ea…m-am topit toată…..  am aflat în mesajul scris de ea ce era în colet…

Să urmărești o persoană și să fii atentă la ce transmite, să rezonezi cu ea și să te simți conectată  la ea…. este uimitor!

Îți mulțumesc ELSA pentru emoția oferită în momentul deschiderii coletului! Este neprețuită!

 

Știi de ce este cea mai mișto comandă de anul acesta?

Pentru că am primit o comandă  ce emană pasiune, atenție la detalii, CALITATE DEOSEBITĂ!

Această calitate m-a făcut să-mi fie rușine că m-am gândit vreun moment că sunt prea scumpi. Sunt prea ieftini pentru ceea ce a oferit Elsa ca experiența per total!

cercei de calitate deosebită cea mai mișto comandă de anul acesta

ABIA AȘTEPT COLECȚIA DE IARNĂ!


Cum ți se pare acest nivel de calitate?

Ai întâlnit acest nivel anul acesta? Unde?

2 Comments on “Cea mai mișto comandă de anul acesta”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.