Modele de ciorapi ce mi-au făcut poftă de rochii

Ar fi cazul să mă gândesc mai serios la acest domeniu textil. Numai bine am găsit un site și mi-am notat acele modele de ciorapi ce mi-au făcut poftă de rochii și ce vor ajunge curând la mine în posesie. Nu zi nimănui, dar am un mare gând legat de garderoba mea.

Poate de-a lungul timpului m-ai văzut în poze purtând rochii, dar crede-mă că aș fi purtat mai des. Știi de ce nu am purtat rochii din cauza ciorapilor?! Pentru că ciorapul cu chilot ce încercam să-l port de obicei pe sub rochie ori îmi făcea rană între picioare ori se rula în zona abdomenului și se vedea foarte dizgrațios deauspra rochiei.

 Când zic că aveam rană între picioare, mă refer la zona picioarelor aflată chiar sub zona intimă. În engleză, situația este cunoscută sub denumirea de ”chafing”. Este partea mai ”moale” a piciorului și nu se înțelegea bine cu materialul ciorapului ales. Iar ciorapul ce se rula mă enerva și mai tare. Deoarece nu se întâmpla când mă uitam în oglindă să văd dacă îmi stă bine cu rochie sau nu, ci se întâmpla când ajungeam la locație sau când eram pe drum și de acolo încolo mă gâdeam doar la materialul adunat ce făcea ”vale” cu zona abdomenului.

Ce crezi că m-a ajutat să mă simt bine în poze?

Modele de ciorapi ce mi-au făcut poftă de rochii

Mare parte din situații de mai sus aveau legătură și cu faptul că îmi găseam rar mărimea potrivită la ciorapi. Ceea ce îmi era bun pe picior și fund, era cu talie scurtă și acoperea parțial zona abdomenului creând astfel o linie vizibilă prin materialul rochiei (oricât de largă ar fi fost rochia, tot mă simțeam aiurea cu strânsoarea ciorapului). Iar ceea ce era bun ca talie, de cele mai multe ori era foarte întins peste picior și de aceea apărea iritația aceea.

Acum că am și slăbit și că am și început să port mai cu drag rochii, am găsit și locul potrivit pentru aprovizionarea cu ciorapi: sosetaria.ro

Trei modele vor ajunge în primă fază în garderoba mea:

Am ales special ciorapi de 40 și 60 den, deoarece cu aceștia mă simt mai confortabil.

Le-am pus gând bun și șosetelor lycra cu model, pentru la primăvară  spre vară. Când va fi suficient de cald afară să pot purta o rochie fără cioraă cu chilot, dar să îi dau ținutei un zvâc cu șosetele ce îmi plac mie în acel moment.

De ce cumpăr de pe sosetaria.ro?
  • pentru că au o diversitatea mare de produse
  • pentru că promit produse de calitate
  • pentru că au prețuri bune
  • pentru că oferă posibilitatea de retur a produselor chiar dacă au fost desfăcute și probate

Revin cu update după ce plasez comanda și după ce voi fi încercat produsele.

Tu ce ai ales prima dată într-o ținută: rochia sau ciorapul?

Modele de ciorapi ce mi-au făcut poftă de rochii

9 Comments on “Modele de ciorapi ce mi-au făcut poftă de rochii”

  1. Am descoperit si eu recent ca sunt unii ciorapi care te ajuta mult si te fac sa arati foarte bine. Si mie imi este dor de rochii, dar mai am putina rabdare

  2. In aceasta perioada caut dresuri cu numar mare de DEN, pentru a-mi tine de cald. Nu de alta, dar mie imi place sa port fuste si rochii, chiar si iarna. Mai ales ca am masina si ma pot deplasa usor, fara sa indur totusi frigul prea mult! 😀

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.