Cum am reușit să port rochie în fiecare zi din concediu

De ce merită acest aspect un articol întreg? Pentru că sunt o femeie cu forme, căruia i-a fost dificil să poarte rochii, îndeosebi vara. Și uite că am reușit să port rochie în fiecare zi din concediu, atunci când ieșeam seara la plimbare pe malul mării sau prin stațiune.

 Motivul pentru care nu purtam rochii înainte avea legătură cu ”chafing”. Sună mai bine în engleză. În română – iritație între picioare, în zona superioară a piciorului aproape de zona inghinală. E nasol, și am încercat fel și fel de soluții – ulei de măsline, deodorant, cremă super hidratantă. Aveau efect limitat și până la urmă nu mi-am dorit niciodată suficient de mult să port rochie. Toamna și iarna e altă poveste, atunci când port rochie cu ciorap cu chilot – este o senzație aparte.

Am mai scris despre ”relația mea cu rochia” și în acest articol – Călătorie spre interior prin introspecție. Minte conectată la corp

Cum am reușit să port rochie în fiecare zi din concediu

Mi-am pus în bagajul pentru concediu și rochii pentru că am zis că pentru câteva zeci de minute de plimbare suport senzația de ”chafing”.

Nu mă așteptam ca soluția pentru a mă bucura din plin de rochie va fi una atât de simplă. Chiar dacă în trecut am tot citit despre lenjeria modelatoare aka pantaloni  speciali care se poartă pe sub rochie, eu nu m-am înțeles cu acest gen de produs până acum. Și de aceea nici nu îl folosesc.

Am folosit….

….. pantaloni scurți!

Pe sub rochie!

Pe sub fiecare rochie purtată!

Și a fost geeeenial!

Las un clip cu exemplu direct din concediu din una din plimbăruile noastre.

Sunt pantaloni scurți pe care i-am cumpărat recent de pe site-ul celor de la sinsay. I-am cumpărat din cauza prețului bun în primul rând, apoi din cauza faptului că îmi place croiul lor. DAR, nu m-am gândit niciodată că vor fi atât de potriviți pentru a fi purtați pe sub rochie.

Acest model acum nu se mai găsește pe site. Din păcate. Sper să revină cât de curând, pentru că o să cumpăr minim 3 bucăți :)))

Se vede că am pantaloni scurți pe sub rochie?

Îți dai seama că se va vedea în cazul unei rochii cu alt gen de croi sau alt gen de material.

Pentru rochiile alese și purtate de mine a fost soluția care nu s-a văzut. Nici ca lungime, nici ca material suplimentar pe dedesubt în zona abdomenului.

ÎNSĂ m-am simțit atât de  sigură pe mine cum nu m-am simțit niciodată când am purtat rochie vara!

O senzație care și acum o am în minte.

Să bată vântul și să nu îmi fac griji.

Să mă plimb kilometri întregi pe plajă și să nu simt disconfort/iritație.

Să mă simt bine în corpul meu și să transmit asta cu toată ființa.

Să mă iubesc în rochie….

Din cauza unei perechi de pantaloni scurți purtați pe sub rochie….

MI – NU – NAT!

Tu ce altă soluție ai pentru persoanele care se irită ușor când poartă rochie?

8 Comments on “Cum am reușit să port rochie în fiecare zi din concediu”

  1. Este buna ideea ta.Eu folosesc un roll on din Lidl( cel cu aloe Vera în special) la 3.99 lei și mă protejează întreaga zi , așa cum și pentru subțiori îl aplic.Pentru mine este aur.

  2. Minunata solutie! Apelez si eu la aceasta si la situl Sosetaria de unde mi-am luat mai multe tipuri de “bandane” ptr coapse, sunt mai multe tipuri, bune is toate cu mici exceptii personale.

    1. Mă bucur că vă este de folos. Poate găsiți pantalonii scurți potriviți și vă răsfățați cu rochii mai des 🙂

  3. Am luat inițial un „chilot” special, gen colant scurt din microfibra. Scump și s-a rupt destul de repede. Anul acesta am revenit la metoda mamei mele – cele mai ieftine dresuri fine, tăiate. Grijă să le tai mai lung, că „se iau” pe picior. Minunată senzație să poți purta fustă/rochie!

    1. Tocmai faptul că se rulau atât pe picior, dar și unele în zona stomacului, m-a făcut să nu mă mai gândesc la pantalonii scurți ca la o posibilă soluție 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.