Citesc #adndefemeie

Titlul articolului este şi sloganul unei  noi campanii. Campanie lansată pe pagina de Facebook a blogului. Şi care va fi activă în perioada 1 iulie- 1 august 2017.

O campanie concurs

Fiindcă este o campanie mai specială, am zis să vin şi pe blog cu unele comentarii în plus şi cu nişte poze ca şi exemplu. Ca să vă ajute să înţelegeţi mai bine ceea ce trebuie făcut.

Cerinţele campaniei sunt următoarele:

 • Trebuie să devii fan al paginii de Fb a blogului. Asta înseamnă că trebuie să dai un Like sau Îmi place. Asta dacă nu ai dat deja.

Apoi vine partea interesantă.

 • O poză sau un clip, care să-ţi aparţină, în care să te pot identifica, care să conţină şi mesajul ” citesc #adndefemeie „.

Acest mesaj poate fi expus sub orice formă, însă trebuie să se distingă din cadru. Să nu se integreze în peisaj. Scris cu ruj pe oglinda din baie, pictat pe pereţi, sculptat în fructe, decoraţiune pe prăjitură etc. Idei sunt, doar trebuie puse în practică.

 • Poza sau clipul cu mesajul de mai sus, trebuie postat, în mod public, pe unul dintre conturile tale de pe platformele de socializare.

Poate fi Instagram, Facebook, Google+. Ori una din ele, ori toate trei. Se iau în considerare oricare platforme de socializare, doar pozele să difere. Nu poţi cu aceeaşi poză sau clip pe fiecare cont să te înscrii în concurs.

 • Postarea neaparat publică şi cu mesajul:

” Citesc #adndefemeie. Hai şi tu pe https://adndefemeie.com să vezi de ce! „

Puteţi da copy-paste de aici, nu am treabă.

Încă un pas şi gata!

 • După ce ai postat poza/clipul pe contul tău, lasă-mi linkul de la postare într-un comentariu la poza de concurs de pe pagina de FB a blogului.

Gata!

De ce să faci asta?

Că vrei?! Că-ţi place?! Că am două premii?!

Un premiu oferit prin tragere la sorţi. Acesta va fi un voucher de cumpărături. Destul de atractiv. Vezi la postarea de concurs de pe pagina de FB a blogului, valoarea şi magazinul unde se poate folosi voucherul 😛

Şi încă un premiu, surpriză. Voi alege eu un câştigător/câştigătoare, cu cea mai impresionantă poză sau clip postat în concurs. Şi voi trimite un premiu surpriză.

Mai puteţi citi şi alte articole, gen 3 motive să NU cumperi de la Bottega Verde.

Cine participă?

Cum vi se pare campania citesc #adndefemeie?

9 Comments on “Citesc #adndefemeie”

 1. Imi place ca e altceva, in sensul ca nu e concursul ala tipic cu like si share. Sper sa strangi ceva participanti si sa si ramana pe blog unii dintre ei. Cotizez si eu cu o distribuire, poate am prieteni care vor sa participe,

  1. Mulţumesc tare mult Cristina!!! Am copt ideea câteva luni până când mi-a ieşit în forma aceasta 😉

   Şi eu sper multe, acum, doar timpul va arăta ce şi cum! Mulţumesc încă o dată pentru apreciere!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.