Întâlnire de marketing – Conectarea cu clientul tău

Cum am scos proiectul de Marketing Emoțional la înaintare într-o întâlnire de marketing cu tema ” Conectarea cu clientul tău ”? Prin intermediul invitației primită de la Andreea și Ale, organizatoarele întâlnirilor lunare de Marketing din Oradea – întâlniri în cadrul cărora sunt invitați pasionații de marketing din Oradea și nu numai, fiecare întâlnire având teme diferite cu scopul de a informa, conecta, dezvolta o comunitate deosebită! … nici n-am folosit cuvinte pompoase, nu?! Și nici n-am apucat să zic că am fost invitat special/speaker/vorbitor, alături de psiholog Sofia Laza.

Marketing Emoțional

De ce scriu aceste rânduri?

Pe scurt, ca să îmi aduc aminte cât de faină a fost energia la această întâlnire, apoi ca să îmi aduc aminte cât de important este locul potrivit, cu oamenii potriviți, ca informația să înflorească asemeni unei semințe plantate și crescută cu grijă.

Am lăsat mai moale promovarea proiectului de Marketing Emoțional (M.E.) pentru a ne putea focusa pe atelierele de dezvoltare personală Sunt Bine cu Mine – când zic ”ne” mă refer la mine și la Sofia, deoarece împreună cu ea creez și susțin aceste activități. Și nu este ca și cum nu mai avem întâlniri dedicate marketingului emoțional – încă avem clienți și în acest proiect, doar că nu ne-au găsit de pe social media, ci au venit ca urmare a recomandării directe de la alte persoane care au trecut pe la noi : ))

Scriam mai sus de locul potrivit și oamenii potriviți pentru că senzația de după această întâlnire de marketing a fost ca în materialul care circula într-o vreme în online, cu acel violonist celebru -Joshua Bell- care a susținut un concert incognito într-o gară și a adunat foarte puțini oameni în jurul său, dar înainte de acest concert el susținuse un concert cu casa închisă la Teatrul din Boston.  Vorbesc cu pasiune și logică despre proiectul M.E. și în același timp m-am împăcat cu faptul că acest proiect este doar pentru o anumită audiență, cu o anumită nevoie și pregătire.

Întâlnire de marketing – Conectarea cu clientul tău

Îți redau o mică parte din ceea ce am prezentat în această întâlnire.

  • Cât de bine ești tu cu tine pe ceea ce ai de făcut la nivel profesional pentru a atrage clienți?
  • Cât de multă încredere ai în tine?
  • Cum comunici verbal și non-verbal cu un posibil client?
  • Care este obiectivul tău în ceea ce privește echilibrul muncă-viață personală? (dacă de exemplu îți dorești mai mult timp liber, nu se cade să îți iei mai multe întâlniri pentru a prospecta ”piața”, nu?!)
  • Cum îți stabilești planul de acțiune?
  • Care sunt valorile personale principale care te ghidează în acțiunile profesionale?

Sunt oameni care caută răspunsuri și prea puțini oameni care se gândesc dacă au pus întrebările potrivite.

Feedbackul primit după această întâlnire:

”Mulțumim și noi, a fost foarte plăcută prezentarea voastră și extrem de util tot ce ne-ați transmis, sper să ne mai revedem!”

”Vă mulțumim pentru prezentare și pentru energia minunată care a fost creată. Sunt recunoscătoare pentru faptul ca mi-ați confirmat cât de importantă este conexiunea dintre noi și clienți.”

Vă mulțumesc pentru invitație, pentru prezență, pentru interacțiune!

Să ne vedem și să ne auzim curând cu vești bune : )

Tu cunoști emoția din spatele acțiunilor tale profesionale? Cum îi faci față?

One Comment on “Întâlnire de marketing – Conectarea cu clientul tău”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.