Modele de manichiură pentru unghii cu gel

Am adunat în acest articol acele modele de manichiură pentru unghii cu gel pe care le-am purtat eu de când m-am decis că voi apela tot mai des la acest procedeu.

Oricât m-aş chinui eu de tare, tot nu reuşesc să am o manichiură decentă fără a fi nevoie de un strat de gel peste ale mele unghii. Şi nu ar fi din cauza faptului că aş avea unghii sensibile sau fragile.

 Ci, fiindcă folosesc apă foarte fierbinte atât la duş cât şi la spălat vase. Şi fiindcă nu am găsit încă un lac simplu de unghii care să mă ţină mai mult de 2 zile. Ca să nu mai zic de timp lipsă pentru aplicat, bibilit, stat la uscat (chiar dacă există spray pentru uscare rapidă).

Aşa că, am găsit-o pe Bianca, vecina mea dragă. Ce lucrează tare frumos, pe placul meu 🙂 Şi de atunci, o vizitez în fiecare lună!

Chiar dacă am avut un pic de pauză, timp în care am folosit tratamentul pentru unghii după ce au fost cu gel, am revenit la acelaşi model de unghie cu gel. Chiar dacă modelele în sine diferă de la o programare la alta 😉

După ce am expus ultimul model de manichiură pe pagina de FB a blogului, am întrebat dacă ar fi util un articol în care să adun toate modelele făcute de Bia subsemnatei. Şi acum a sosit articolul!

Modele de manichiură pentru unghii cu gel

Modele de manichiură pentru unghii cu gel

Mai în glumă mai în serios, am întrbat-o la un moment dat care-i faza cu „respiratul” unghiei. Şi mi-a zis că atunci când or avea unghiile plămâni, mai vorbim :)) Nu am avut pobleme legate de faptul că am purtat timp îndelungat gel peste unghia naturală.

Îngrijite corespunzător, unghiile nu vor avea de suferit!

Am dezvoltat o atracţie doar spre modele mai atipice. Mai ca mine. Eşti o ciudată! Ştiu!

Nu îmi plac culorile foarte deschise pe unghii. Nu îmi plac modele de unghiic e necesită strat gros de gel. Şi după două săptămâni, dacă nu ajung la Bia, încep eu să pilesc pe unghii. Să le modelez ca să fie frumoase şi eventual aplic lac simplu pentru a nu arăta inestetic. După ce cresc unghiile naturale, se formează un gol lângă cuticule şi nu îmi place!

Pozele de mai jos sunt luate de pe pagina de FB a Biancăi şi sunt cu modelele purtate de mine de când merg la ea. Nu sunt toate modelele, dar voi încerca să le aduc la zi.

model 1 model 2 modele unghii 1 modele unghii cu gelmodele unghii cu albastru modele cu gel in relief unghii cu magnet modele unghii modele unghii noi unghii cu negru

Vouă cum vi se par aceste modele de manichiură pentru unghii cu gel?

4 Comments on “Modele de manichiură pentru unghii cu gel”

  1. arata tare bine unghiile cu gel in general, indiferent ce model ai avea pe ele. Trebuia sa incerc si eu macar o data sa vad daca si la mine rezista cat ziceti voi.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.