1 iunie. Cadouri pentru copilul din mine

O să  sune a clișeu, dar am prins alte vremuri eu ca și copil – comparativ cu ai mei copii. Și clar îmi trăiesc într-un fel și eu copilăria prin intermediul propriilor copii. Iar asta înseamnă că uneori mă gândesc și la cadouri pentru copilul din mine. Asta și fiindcă 1 iunie bate la ușă și ofertele au început să apară mai ceva ca ciupercile după ploaie : ))

Pe principiul cadouri cadouri dar să ne și bucurăm de ele, se cere o analiză mai detaliată a nevoilor. Că sunt nevoi ce ies din entuziasmul de moment sau nevoi ce aduc bucurie pe termen mediu și lung. Să mă țin bine ca să le gestionez pe ale copiilor și să-mi rămână energie și pentru mine…

1 iunie. Cadouri pentru copilul din mine

Ce ar fi viața fără buget?

Opulență ar fi. Dar noi nu suntem acolo. Suntem la calcule aproximative și stabilirea unor limite sănătoase. Și pentru ocazii ca 1 iunie, mă îndrept mai multe spre produse sub 100 de lei pentru copii. Less is more… maybe… 

Cum combin eu cadouri pentru copilul din mine și produse sub 100 de lei pentru copii?

Simplu!

Mă gândesc ce mi-aș fi dorit eu când eram copil să primesc la începutul verii, asociez cu ce și-ar dori ai mei copii și apoi trec și prin filtrul copilului din mine.

Minge de baschet

Aveam în spatele casei în care am crescut un teren de baschet ce aparținea de o școală. Și mereu mi-aș fi dorit să am propria minge de baschet, ca să nu mă rog de copiii mai mari să mă lase și pe mine să dau la coș. Într-un final am primit mingea, când eram prin clasa a 6-a, dar atunci interesul s-a mutat pe altceva.

Acum, și al meu băiat tatonează terenul. Și îi voi face o surpriză cu această minge. Sigur îmi va bate nervii prin casă cu mingea, însă și momentele în care vom fi noi doi (pentru început) pe teren și vom da la coș va fi meritat nervii din casă (sper să țin asta minte și când eu scriu și el bate mingea).

Și da, e produs sub 100 de lei pentru copii. Și da, e primul de pe lista de cadouri pentru copilul din mine.

Set de Badminton

Acum că mă gândesc, se pare că îmi doream și încă îmi doresc să fiu inclusă în activități de echipă. Sau activități în care să fim minim doi jucători. Te-ai prins că sunt cadouri pentru copilul din mine ce implică mișcare, da?!

Setul de Badminton îl admiram mereu când mergeam la iarbă verde. Atât de frumos era, că îmi era și frică să îl folosesc, ca să nu îl stric și să fiu certată de părinții copilului ce îl împărțise cu mine. Da, frumoase ”traume” așa-i?! Le rezolv prin ai mei copii. Fetița mea sigur va fi încântată. La început se va juca cu mine, dar sigur mă va ”schimba” când apare primul copil în peisaj. E ok. E bine și așa.

Ochelari de înot

Pfoai cât de mult mi-am dorit să învăț să înot!!!

Acești ochelari de înot sunt cireașa de pe tort de pe lista de cadouri pentru copilul din mine. Sunt promisiunea că mă voi ocupa de ceea ce mi-am dorit încă de când eram copil. Sunt primul pas către dorința de a învăța să înot.

Știu, mai sunt multe de bifat și de găsit ca să și pun în practică ceea ce îmi doresc. Însă primul pas, prima acțiune este cea care atrage de la sine și următoarele acțiuni.

Cadouri pentru copilul din mine?

DA!

Este o lista scurtă, plină de semnificații profunde, cu produse sub 100 de lei pentru copii, cu produse ce știu că-s bune fiindcă sunt de la Decathlon.

Nota de plată pentru o astfel de bucurie ajunge la 200 de ron. Dar se poate cuantifica bucuria prin bani? Nope, nu se poate!

Găsești ceea ce cauți dacă ai răbdare!

Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

P.S.

Poate îți surâd și aceste materiale

10 Comments on “1 iunie. Cadouri pentru copilul din mine”

  1. In primul rand imi doream un costum de baie nou pentru ca cel vechi nu mi se mai potrivea, un colac pentru a fi mai in siguranta in apa

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.