Cărţile au o nouă utilitate

Oameni pasionaţi de cărţi, vă rog uitaţi-vă în altă parte. Căci  în acest articol voi prezenta o nouă utilitate a cărţilor care s-ar putea să nu vă fie pe plac. Însă eu o adoooor! Sculptură în carte. 🙂

Cum am găsit această utilitate

Eu nu sunt responsabila cu acceastă nouă utilitate a cărţilor, dar am găsit o doamnă care este în spatele paginii de FB – Atelierul de Creaţie.

Şi care efectiv m-a cucerit cu talentu său! Nu găsesc cuvinte care să exprime cât de mult îmi plac aceste cărţi. Cât sunt de frumoase! Şi câte modele se pot face……

Dar să nu uit să vă zic şi cum am găsit-o! Pe un grup de handmade. Şi nu m-am putu abţine şi mi-am comandat şi eu o carte personalizată cu numele blogului.

Rezultatul

Arată într-un mare fel!!!

sculptură în carte

Cadouri originale şi personalizate

Asta veţi primi dacă alegeţi vreun model din colecţia Atelierului de Creaţie. Nu sunt cărţi doar cu nume. Sunt cărţi care pot ţine locul unei rame foto sau sunt cărţi care sunt lucrate şi transformate în logo. Aşa cum este cartea primită de mine.

Simt că aceste minunăţii vor fi în mare trend!

Este nu nou mod de a personaliza lucrurile şi un nou mod de a surprinde persoana care va primi un cadou din această colecţie.

Sculptură în carte

Aşa se numeşte această nouă tehnică de readucere la viaţă a cărţilor vechi. Cărţi de mult uitate pe rafturi, pline praf sau care pot fi aruncate la gunoi. Nu că aş arunca la gunoi vreo carte, m-ar durea sufletul. Însă mă doare sufletul şi când le văd cum se îngălbenesc paginile sau se tocesc marginile.

Le-am citit cu drag, le-am recitit când a fost cazul. Cele mai frumoase vor rămâne neatinse, cum sunt şi acestea Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand.

Dar acum nu mai am timp. Iar volumele vechi au fost înlocuite cu ediţii noi. Coperţi noi, ilustraţii noi… credeţi că ar mai citi un copil volume vechi şi galbene?!

Eu una, cred că voi face pachet cărţile vechi, care-mi stau pe rafturi la bunici în sat şi le trimit Atelierului de Creaţie. Nu de alta, dar mai bună utilitate primesc acolo, decât în biblioteca bunicii.

Nu caut o scuză persoanei care sculptează în carte, căci munca şi rezulatul final este mult prea superb.

Ce părere aveţi despre această nouă utilitate a cărţilor?

15 Comments on “Cărţile au o nouă utilitate”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.