Natura oferă, noi ştim lua?

Natura oferă, noi ştim lua?

De apreciat nici nu mai menţionez, că stăm prost la acest capitol.

De ce din natură?

Pe bune?! Chiar crezi că se poate mai bine de atât!? Chiar crezi că variantele de pe piaţă sunt benefice pe termen lung?! Chiar crezi că natura nu are ceva bun de oferit?!

Atunci caută în altă parte. Aici voi vorbi despre parteneriatul naturii cu omul.

Alinarea din natura!

natura oferă

Un parteneriat de 15 ani

Aplaud şi mă înclin în faţa oamenilor care recunosc importanţa produselor obţinute din ceea ce oferă natura.

Oameni care din grijă pentru natură şi sănătatea oamenilor, au pornit la drum într-un parteneriat frumos. Iar din anul 2002, aceştia s-au adunat sub sigla companiei DACIA PLANT!

La mulţi ani Dacia Plant!

Aş vrea să aud şi să văd cât mai mult timp această companie pe piaţă.

O companie care ascultă nevoile oamenilor şi caută răspunsuri în natură.

O companie care este în continuă dezvoltare. Atât pe plan naţional, prin construirea unei noi secţii de siropuri şi tincturi în fabrica de la Bod, Braşov. Cât şi pe plan internaţional. Existând deja un parteneriat cu Republica Moldova, Italia şi Franţa. Şi un proiect special ce presupune distribuirea produselor şi în Orientul Mijlociu.

O companie care nu doar oferă produse naturale, astfel promovând meleagurile naţionale, dar ajută şi dezvoltarea micilor producători locali. Achiziţionând plante de la aceştia îi ajută să se dezvolte. Iar compania îşi păstrează promisiunea făcută naturii şi consumatorilor.

sprayuri naturale

Gama largă de suplimente naturale ale companie se prezintă pe piaţă sub formă de comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri, pulberi şi gemoderivate ( extracte din muguri). Am folosit mai multe produse. Din gama Îngeraşul am administrat copiilor în diferite ocazii, Calmotusin ceai, Siropul cu Fier şi Sirop de tuse. Iar ceaiurile din gama Dacia Plant care le-am încercat mi-au fost de folos de multe ori. Dar sunt prea multe de înşirat aici.

Important este ca, orice afecţiune de sănătate de care suferiţi, aceasta să fie consultată şi monitorizată de un medic specialist.

Sărbătoare în ritmuri rock

Braşovul este localitatea unde îşi are sediul compania Dacia Plant. Şi tot Braşovul este localitatea care va găzdui un concert aniversar, pe ritmuri de rock românesc.

Concertul va avea loc în data de 2 iulie 2017, începând cu ora 19.00. Acesta se va desfăşura în Piaţa Sfatului şi va readuce în Braşov muzica bună. Printre artiștii care urcă pe scenă se află şi cea mai iubită trupă rock : PHOENIX!

Voi cum luaţi ceea ce vă oferă natura?

One Comment on “Natura oferă, noi ştim lua?”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.