Mâncare chinezească şi joaca cu nişte cutii

Uneori mai am şi pofte, care nu au nici o veste în spatele lor. Doar pofte, de ceva ce nu am mai mâncat de mult. Mai adaug şi o lene, care mă împiedică să gătesc ceva bun şi nişte prieteni veniţi în vizită. Şi se pune de o comandă cu livrare la domiciliu. Nu?!

Şi acum, să dăm iama în mâncare chinezească!

Ziceţi voi că nu vă plouă în gură?! Că nu vă cred 😛

Şi să nu fi încercat niciodată acest gen de preparate, tot te prinde tentaţia când le vezi. Apoi dacă mai şi nimereşti într-un restaurant WU Xing, mai eşti şi cu o foame în glandă, să te ţii bine de portofel.

Comandă în grup

Aşa a fost comanda din ziua cu pofte şi cu prieteni veniţi în vizită.

Ne-am pomenit cu 12 cutii de bunătăţuri! Împărţiţi la patru oameni şi nu pare aşa mult. Pui pe plită încinsă, Pui cu cartofi picanţi, Furnici în copac, trei cutii cu pacheţele cu legume, Salată cu noodles Gan Su şi două cutii cu Salate cu urechi de lemn. A fost un picnic de arome, texturi, gustat din toate şi multă voie bună.

Însă ştiţi ce a fost şi mai frumos?! Ce a urmat după!

Joaca cu nişte cutii

Provocare ne-a venit în momentul în care am aflat de campania Share and Play.

Fiecare a trebuit să-şi pună mintea la contribuţie, într-un mod creativ.

A ieşit un emoji din 12 cutii de carton!

Mânerele cutiilor au fost decupate, apoi unite toate cutiile cu bandă adezivă. Am pus cutie lângă cutie, patru rânduri fiecare cu trei cutii. S-a format un dreptunghi 3D 😛 Iar din mânerele tăiate de la cutii, am format ochii, nasul, gura şi mustaţa acestui emoji! Am folosit şi beţisoarele pentru un efect wow!

Ne-am distrat tare bine!

Am încărcat poza cu al nostru emoji chinezesc pe platforma Share and Play şi acum aşteptăm. Ori voucherele săptămânale, ori telefonul Huawei P10!

Aveţi poftă de mâncare chinezească?

2 Comments on “Mâncare chinezească şi joaca cu nişte cutii”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.