Se mai oferă cadouri de Paște?

Știu că se oferă cadouri de Paște. Mai ales copiilor, care-l așteaptă pe iepurilă. Aș vrea să știu de unde a apărut acest obicei, dar cum nu-l practic în familie, mai bine caut alte informații ce să-mi ocupe loc în memorie.

Este ciudată asocierea sărbătorii cu iepuraș, pui de găină și ouă vopsite. Măcar importanța și semnificația ouălor vopsite o cunosc și o practic. Restul… mister.

Unul ce poate fi elucidat, cu altă ocazie!

Bun. Cadouri de Paște.

La noi în familie nu se oferă!

Sunt destul de multe ocazii în care să ofer cadouri și culmea, nu am neaparat nevoie de o ocazie anume pentru a oferi un cadou… dacă doresc!

Iepurașul nu ajunge cu cadouri la ai mei copii. Sărbătorim Paștele fără acest obicei!

Mergi în vizită la cineva de Paște? Nu merge cu mâna goală!

Poate așa trebuia să încep articolul. Însă, ceea ce voi prezenta mai jos poate intra și în categoria de cadouri și în categoria de atenții de oferit gazdei.

Și cum altfel să fie recomandările mele, dacă nu din sfera handmade!

Este perioada propice promovării acestor gen de produse, fiindcă sărbătorile mari par a fi cele în care ne concentrăm cel mai mult pentru a oferi cadouri speciale. Aș vrea să îmi dau și eu seama care-i motivul acestui gen de mentalitate, dar mai bine accept și merg mai departe. Fiecare face cum poate și cât îl duce capul 😛

Sugestii cadouri de Paște

Aranjamente cu flori nemuritoare

Ceea ce face dna Ina Noileanu mă surpinde de fiecare dată. Pa pagina dânsei, Șoapte Urbane, vei găsi multe modele de aranjamente cu flori nemuritoare.

Și pe lângă atenția oferită aranjamentelor, dânsa este atentă și la micile detalii ce țin de prezentarea muncii sale. De la împachetare, până la micile mesaje ce însoțesc fiecare produs.

Am mai scris despre un aranjament de acest gen în articolul Flori sau cadouri pentru dascăl? Și acel aranjament rezistă eroic și acum… pe catedra dnei învățătoare.

Mai jos vei vedea două astfel de aranjamente primite de mine și ce sunt sigură că ar cuceri pe oricine le-ar primi.

aranjament flori nemuritoare flori nemuritoare soapte urbane

Set cadou handmade

Este un set superb, format din un suport din lemn pentru lumânare, o lumânare mică, un semn de carte din lemn și o tavă  decorativă din lemn… personalizate cu tehnica decoupage!

Carmen Jurache, persoana din spatele paginii JCA Decoupage, are un super talent! Acela de a transforma orice materie primă în ceva memorabil.

Mai ții minte produsele ei despre care am scris în articolul Leapșa handmade cu materii prime din lemn? Ei bine, ea se numără printre acele câteva persoane care dau un alt sens cuvântului handmade.

Eu zic că ar fi foarte frumos de ai duce un astfel de set cadou celor la care mergi de Paște. Acum mă gândesc să mai comand un set, acesta să îmi rămână mie!

jca decoupage set cadou decoupage

Forme din ipsos pentru decorat

Aici se poate să te bag în ceață. Însă, în cazul în care mergi în vizită la familie cu copii mai mici, îi vei cuceri pe toți cu aceste forme din ipsos. Atât pe adulți, fiindcă le-ai oferit copiilor o activitate creativă și câteva momente de respiro, cât și pe copii, că le-ai oferit ocazia să personalizeze ei ceva.

Aceste forme din ipsos sunt geniale. Au ajuns la mine din partea dnei Mihaela Voina… și au ajuns întregi! Au fost foarte bine împachetate și sigilate, rezistând cu brio traselui prin intermediul serviciilor poștei române.

După ce au ajuns, a început distracția cu acuarele! O să pun pe pagina de FB a blogului poze cu lucrările copiilor!

Aceeași distracție ce ar cuceri orice copil ce ar vedea un cadou de acest gen!

figurine ipsos figurine ipsos handmade

Aranjament de flori din hârtie

Este ca și cum ai merge cu un buchet de flori…. diferența este doar faptul că aceste flori rezistă muuuuuult mai mult timp decât cele naturale. Doar aceasta este diferența 😛

Glumesc. Dar nu în totalitate!

Am primit un superb aranjament de flori din hârtie din partea lui Lili, omul din spatele paginii Boutique de Poveste- Flori de hârtie și Bijuterii.

Acest aranjament a venit la pachet cu o vază albă, discretă, care a completat frumusețea aranjamentului. Un aranjament cu o paletă frumoasă de culori și cu modele superbe de flori.

Flori din hârtie, ce arată mult mai frumos în realitate decât în poze.

aranjament flori de hartie

Cam acestea au fost recomandările mele. Sper că ți-au plăcut!

Știu că atunci când mergi la cineva în vizită de Paște se mai poate duce un vin, o ciocolată sau o prăjitură. Se pot duce multe. Gestul chiar contează.

Dar… parcă este altfel când mergi cu o atenție mai specială. Nu?!

Se mai oferă cadouri de Paște? Sau se schimbă vremurile?

20 Comments on “Se mai oferă cadouri de Paște?”

  1. Micile atenții fac durabile relațiile, arată că îți pasă , că ești atent la detalii. Niște sugestii minunate mulțumim

  2. Eu mai ofer cadouri de paste, mi se pare un gest dragut, imi plac toate sugestiile tale, suporturile din lemn sunt superbe.

  3. As zice ca aceasta asa zisa traditie este foarte noua, ca inainte de ’90 darurile se faceau numai de Craciun, nu si de Paște. Cel putin, eu nu am primit nimic niciodata si n-am auzit in jurul meu asa ceva.

  4. Chiar imi plac ideeile tale de produse, nu neaparat de a oferi cadou, ci pentru casa, ca decor mi se par faine.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.