Pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge în Oradea

Poate este prea mult asocierea celor două examene, dar te asigur că informațiile despre pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge în Oradea vor fi de interes … pentru cine are nevoie de aceste informații. Și, ca să o zic p-aia dreaptă, de Cambridge m-am mai interesat pentru ai mei copii, dar despre Goethe am auzit recent și deja m-a pus pe gânduri.

Oare este suficient timp în lumea asta ca o mamă să adune informații și să se poată pregăti decent pentru plecarea copilului la faculatate (adică de acasă)?!

Ca să fiu sigură că sunt clarificate unele aspecte:

  • Examenul Cambridge

Examenele Cambridge English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză. Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză.

  • Examenul Goethe

Acest examen este conceput pentru atestarea cunoștințelor de limbă germană.

Unde în Oradea se face pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge?

Babel School

De ce ai alege examenul Goethe?

Conform „Wissenschaft weltoffen 2020”, în anul 2019 s-au înscris în formele de învățământ superior din Germania aproape 395000 de străini care obținuseră diploma de bacalaureat în țara de origine. Germania este una din cele mai populare destinații de studiu și am fost surprinsă să descopăr faptul că:

  • Programele de liceță și masterat din Germania pun accentul mai mult pe auto-educarea studentului, astfel încât informațiile parcurse de acesta sunt mai bine asimilate. Universitățile prezintă programe orientate mai mult spre practică, cu posibilitatea de a munci în fiecare an.
  • Studiul in Germania implică taxe mici de școlarizare și costuri moderate de trai
  • Angajatori de top vin la târgurile organizate special pentru studenţi pentru a-i recruta direct
  • Facilități deosebite precum comunitatea bine dezvoltată & structurată si birourile specializate în servicii pentru studenți (angajare, socializare, sănătate)

Îți dai seama că mai sunt și alte opțiuni de studiu, nu doar Anglia sau alte țări în care predarea se face în limba engleză. Eu cel puțin asta am realizat de când am aflat de acest examen și pregătire, și parcă mi s-a ridicat o piatră de pe inimă. Când ai mai multe opțiuni, presiunea este mai redusă.

Pachetul Goethe, OSD – Pregătire Examen Copii, Adolescenți conceput de echipa Babel School Oradea este special creat pentru adolescenții care intenționează să se înscrie la o universitate în Germania sau Austria sau care doresc să obțină o bursă de studiu, în cadrul unui schimb de experiență. Pregătirea se desfășoară pe parcursul anului școlar în desfășurare și presupune participarea la orele susținute de către profesorii Babel School desemnați pentru fiecare serie de pregătire în parte, în funcție de opțiunile dorite de participanți (detaliile complete se pot afla direct de la echipa Babel School).

 

BONUS BABEL SCHOOL – Testare gratuită pentru stabilirea nivelului înainte de înscrierea la un curs de pregătire 

Pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge în OradeaDe ce ai alege examenul Cambridge?

Pentru a te scuti de efort și pentru fi cât se poate de clară, aici întrebarea este mai mult retorică.

Cum adică să îți pui problema dacă se merită?!  Sau dacă îi va fi de folos copilului?!

Aici mă raportez la ceea ce îmi doresc eu pentru ai mei copii, și anume să le ofer opțiuni pentru viitor, astfel încât ei să aleagă când este momentul având informații și instrumente potrivite. Da, probabil acum orice curs sau pregătire sau examen suplimentar față de ceea ce au în mod normal la școală este privit ca o corvoadă, însă aceasta este mică în comparație cu regretul care s-ar putea să apară mai târziu în viață… că nu a făcut sau că nu am insistat eu ca părinte ….

Rolul pachetelor de ”Pregătire pentru examenul Cambridge” oferite de cei de la Babel School este ca cei care participă să se familiarizeze cât mai bine cu cerințele și rigorile de examen, să învețe să se încadreze în timp, să își gestioneze emoțiile aferente și să își însușească gradual noțiunile de limbă engleză necesare pentru fiecare nivel.

 

BONUS BABEL SCHOOL – Testare gratuită pentru stabilirea nivelului înainte de înscrierea la un curs de pregătire 


Dacă dorești mai multe informații despre pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge în Oradea echipa Babel School îți stă la dispoziție:

  • telefonic – 0729 155 088
  • la sediu – strada George Enescu nr 22 Oradea
  • mail – contact@babelschool.ro

Cum ți se pare informațiile prezentate?

One Comment on “Pregătire pentru examenul Goethe și Cambridge în Oradea”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.