Prima paletă de farduri ce m-a dezamăgit

Mare mare dezamăgire când vine vorba despre această paletă de farduri Marionnaud. Dar, oare cine naiba m-a pus să am aşa mari aşteptări de la ea?!

Şi nici nu m-a pus nimeni să o cumpăr sau să-i fac reclamă pe blog. Mai ales acest gen de reclamă. Însă aşa cum am păţit cu această paletă, nu am păţit cu nici una până acum. Nici cu cele de la Ruby Rose de pe vremuri, căci acum s-a cam schimbat treaba.

Ce-i sigur, şi vă zic de pe acum, calitatea costă. Mai ales în această industrie, cea a produselor cosmetice.

Şi cum preţurile sunt mari la produsele de calitate, iar eu le folosesc destul de rar…. veţi înţelege de ce am optat pentru această paletă despre care scriu.

Machiaj de mămică!

Cum a ajuns paleta la mine?

Am avut de cumpărat câteva jucării pentru copii şi am ajuns în Lotus Multiplex, din oraşul meu, Oradea.

Lângă magazinul de jucării, se află magazinul Marionnaud şi am profitat de faptul că eram doar cu băiatul şi am intrat. Nu am folosit până acum nici un produs din acest magazin.

Eu căutam, sau mai bine zis, mi-aş fi dorit un creion negru simplu. Dar după câteva priviri pe raft, am dat de această paletă.

Răbdare copilului s-a epuizat, aşa că nu am stat mult pe gânduri şi datorită preţului (31 ron), ambalajului şi primei impresii a fardurilor, am cumpărat paleta.

Machiaj simplu cu albastru!

Cum se prezintă paleta de farduri Marionnaud?

Habar nu aveţi ce încântată eram de ea.  Am făcut şi poze ce îmi plac tare mult. Cumva, am zis că sigur va fi apreciată paleta şi mă gândeam cum de are preţul aşa mic.

12 nuanţe de fard. 

Ingredientele scrise pe cutie: Mica, Talc, Dimethicone, Aluminum starch octenylsuccinate, Magnesium stereate, Solum diatomeae, Caprylyl  glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Piroctone olamine.

Iată pozele fără filtre, făcute înainte de a testa paleta:

paleta de farduri marionnaud paleta de farduri 1 paleta de farduri

Aşa-i că arată tare bine?!

Apoi, am zis să vă prezint nuanţele de fard, cum am văzut eu că fac alte doamne şi domnişoare din mediul online. Adică swatch!

Şi a început dezamăgirea!

Chestia care este. Eu în ultima vreme am tot studiat treburile cu produsele cosmetice şi cum fac alţii review prin afară. Apoi am citit şi vizionat clipuri şi de la bloggeriţe şi vloggeriţe din ţară.

Aşa că, atunci când am pus degetul pe prima nuanţă, mi-am dat seama că nu este ok. Nu se prinde de deget cum trebuie, pigment foarte puţin…. dar o grămadă de sclipici.

Mda, o fi „paleta de machiaj Shine like a Diamond„- denumirea de pe site, dar totuşi! Plus nuanţe diferite faţă de cum arată pe site.

Aşa arată nuanţele pe mână:

swatch paleta

Apoi am zis să încerc să folosesc fardurile pe pleoape, într-un machiaj uşor.

Mare greşeală!

Şi acum îmi creşte tensiunea când mă gândesc ce mi-a fost dat să trăiesc cu aceste farduri!

Am luat pensula şi am zis să încep cu nuanţă deschisă. Apoi cu ceva mai închis.

Însă, orice fard aş fi încercat, doar sclipiciul era de el. Ca să nu mai zic că era sclipici peste tot. Nu se ataşa de pleoapă şi aşa m-am trezit cu sclipici peste tot! Pe obraz, pe tricou, pe pantaloni!!!

Nici nu îmi venea să le mai fac poze. Dar ma zis că merg până la capăt.

Cam aşa se vede paleta de farduri după ce am pus uşor pensula pe ea. Să nu credeţi că am insistat!

Iar pe obraz….

farduri aplicate

Mai mare bai a fost atunci când am dat să scap de sclipci.

Nici cu şerveţele umede, nici cu demachiant nu am scăpat de el. Abia după vreo trei spălări ca la carte am reuşit să scap. Şi tot mai era pe ici colo câte un sclipărit 😛

Mai pot să zic ceva?!

Voi aţi păţit d-astea cu palete de farduri?

Unde găsesc ceva bun la preţ decent?

30 Comments on “Prima paletă de farduri ce m-a dezamăgit”

  1. Ambalajul arata tare bine. Pacat ca nuantele nu sunt atat de aspectuoase si pe ochi. Nici faptul ca acel sclipi nu ramane la locul lui nu este un lucru bun

  2. Eu nu prea folosesc farduri si cred ca ti-am mai zis odata asta. Dar datorita faptului ca este la sectia de coregrafie a CNA Regina Maria, fiica mea foloseste (doar la spectacole si concursuri). Si pentru ca are doar 12 ani (si foloseste de aproape doi ani) am preferat sa folosesc ceva de calitate, fara a fi neaparat cele mai scumpe. Am ales asfel produse oriflame, de care sunt multumita si eu si ea. Si pentru ca este copil si are si un fond alergic si nu a patit nimic de la ele, sunt si mai incantata.

    1. Ma bucur ca ati gasit ceva de calitate. Ma pregatesc si eu pe cand domnisoara mea va fi tentata de aceste produse. Sa ma documentez si sa-i pot da sfaturi. Crestere mare domnisoarei 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.