Distribuitor instalații sanitare – HAUSFABRIK

Recomandare din două surse pentru HAUSFABRIK ca distribuitor instalații sanitare. De ce din două surse? Deoarece eu mă pricep mai puțin la instalații sanitare, dar mai mult la a căuta informații. Și când a ajuns acest distribuitor la mine am început să caut.

Prima sursă: Profesionistul de la Hausfabrik.  Echipa de relații cu clienții și-a făcut bine treaba și mi-a oferit toate informațiile necesare pentru a-mi forma o părere foarte bună despre serviciile oferite și produsele comercializate de aceștia.

A doua sursă: Soțul din dotare, om cu vechime de peste 25 de ani în construcții și servicii conexe

Distribuitor instalații sanitare – HAUSFABRIK

Hai să îți zic și ce am aflat.

În primul rând, că îi vei găsi aici – hausfabrik.ro. Pe site sunt toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigură că ai ales ceea ce trebuie pentru casa ta, pentru apartamentul tău, pentru biroul tău, pentru proiectul tău de dezvoltare imobiliară. Având o experiență de peste 6 ani pe piața din Austria, compania și-a extins activitatea și în România prin intermediul echipei de profesioniști Hausfabrik din Oradea. Produsele de calitate sunt completate și de un suport de calitate din partea echipei – adică, vei găsi și soluții dacă acestea sunt de competența echipei și mai ales dacă întrebi (încă nu pot ghici gândurile).

În al doilea rând, să  îți zic că în materie de instalații sanitare și de căldură, raportul calitate-preț este cel mai bun de pe piață- atât din căutările mele, cât și din informațiile oferite de soțul meu (ce are de-a face cu aceste aspecte mult mai des ca mine).

De ce este HAUSFABRIK mai special?

Deoarece este vorba despre instalații sanitare și de căldură ce fac parte din categoria High-Quality. Acestea ar trebui să fie prima alegere a fiecăruia când vine vorba de ”casa ce devine acasă”.

  • GROHE
  • HANSGROHE
  • KLUDI

branduri instalatii sanitare de calitate

Începătoare în domeniul instalațiilor sanitare?

Dacă acum te apuci să cauți informații despre acest domeniu e ok dacă nu îți dai seama din prima că produsele ce le vei găsi pe site sunt din gama High-Quality. Nici eu nu am fost mai brează când am auzit de ele, de brandurile prezentate.

De aceea soțul mi-a fost de mare ajutor și m-a pus în temă. E una când mi-a explicat soțul, și alta când am stat de vorbă cu reprezentantul acestui distribuitor instalații sanitare. Calitatea produselor a fost punctul comun al ambelor ”prezentări”.

Uite, de exemplu, vizitează categoria de produse dedicată băii – hausfabrik.ro/baie

Baterii de baie, baterie de lavoar, baterii bideu, sisteme de duș, baterii cu termostat, ceramică baie, cădițe de duș … și mai sunt, dar nu le enumăr pe toate. Fiecare produs îți poate crea o idee despre ce ai putea avea în propria baie, astfel încât să te înconjori de calitate.

Despre fiecare categorie de produse mai bine scriu cu altă ocazie. Acum vreau să scot în evidență brandul și sper că reușesc până acum.

Recomandarea mea

Sunt conștientă că poate fi dificil să alegi să comanzi online instalații sanitare de calitate, însă, îți recomand să:

  • îți notezi denumirea brandurilor menționate mai sus
  • apoi să le cauți în magazinele fizice din apropierea ta
  • și să compari prețurile din magazine cu ceea ce este în oferta HAUSFABRIK

Astfel vei fi văzut calitatea lor și vei fi găsit și prețul cel mai potrivit pentru o asemenea achiziție.

În cazul în care produsele sunt în stoc, se vor livra în 5-7 zile lucrătoare. Comenzile mai speciale durează mai mult timp, însă va fi meritat așteptarea. Știu asta de la clienții cu care a lucrat al meu soț și care făceau comenzile din timp pentru instalații.

distribuitor instalații sanitare

Pentru a fi la curent cu noutățile HAUSFABRIK, îi poți urmări și pe paginile din social media.

Pagina de Facebook și Pagina de Instagram.

Tu de la ce fel de distribuitor de instalații sanitare ai alege să cumperi: Online sau Offline?

13 Comments on “Distribuitor instalații sanitare – HAUSFABRIK”

  1. De cele mai multe ori alege soțul meu ( eu nu mă pricep deloc!) și merge în magazinele fizice. Dar sunt și ocazii în care alege și comandă online. Nu știam de acest magazin online, dar mi-am notat site-ul.
    Mulțumesc!

  2. În ultima perioadă comandăm mai mult online. Niște baterii Kludi ne dorim și noi, dar și modelele Grohe îmi plac, nu prea mă pot decide între cele două branduri.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.