Drepturi egale pentru femei si barbati


kit ampentare bebelus

Oare chiar ne dorim asa ceva??

Suntem pregatiti pentru asa ceva ?!

Eu chiar nu cred.

Chiar daca in anumite situatii femeia este discriminata, tot nu cred ca suntem pregatite pentru a avea acelasi drepturi ca barbatii !!

De ce ??

Pentru ca in momentul in care ai acelasi drepturi ai si acelasi obligatii !!

Adica de ce sa nu ne bucuram de viata noastra fiind femeii libere ? Sa nu depindem de barbati?

O femeie in momentul in care-si doreste ceva, sigur poate face ceea ce-si propune.

Pacat de acele femeii care datorita educatiei si a exemplului prost primit pe parcursul vietii, sunt sclavele barbatilor si a indoctrinarii.

Este vorba despre acele femeii care indura violente verbale si fizice din partea barbatului pentru ca asa a facut si mama si bunica, sau pentru ca asa este viata in zona respectiva. Aceste persoane vor fi la fel pina la moarte, nimeni si nimic nu le va putea schimba gandirea. Asta este!!

Dar femeile din marile orase, care sunt in pozitii de conducere la firme mari, tot se simt uneori inferioare barbatilor. Pentru ca asa reusesc ei sa patrunda in mintea si sufletul femeii.

Chiar daca esti o femeie de succes in cariera……..

………….tot te simti singura in momentul in care vezi barbatii adunati intr-un grup in afara locului de munca, grup in care nu esti binevenita. Ca si in acele  faimoase cluburi americane, in care sunt primiti doar barbati. Chiar daca o femeie este director sau presedintele firmei, tot nu este primita in club.

facebook-cine-e-barbatul-care-poate-tine-o-femeie-treaza-toata-noaptea-1346062642

O femeie ar putea face orice meserie pe care o face un barbat!!

Dar de ce sa facem, ei ce ar mai face, daca noi am face de toate? Este trist ca tot cerem egalitate in munca, pentru ca nu avem nevoie. Suntem net superioare, doar ca nu stim, nu vrem sa stim, sau vrem sa-i facem sa se simta si ei utili 😉

Eu zic sa ne bucuram de ceea ce avem. Sa construim ceva frumos alaturi de un barbat care merita si care ne sustine in orice.

Apoi in familie sigur poti cere acelasi drepturi cu barbatul, ca doar aveti si acelasi obligatii!!!

Fii FEMEIE in orice moment al vietii !!

egalitate-de-sanse-790x391

17 gânduri despre “Drepturi egale pentru femei si barbati

 1. Suntem o specie foarte complexa si foarte complicata din punct de vedere emotional; astfel ca tot timpul vor fi afirmatii si supoztii despre rolul fiecarui individ in societate(in functie de gen, rasa, religie etc).

  Apreciat de 1 persoană

  • si tot timpul vor exista articole de acest gen , sau postari publice, ale persoanelor care doresc sa scoata in evidenta faptul ca nu este bine ceea ce se intampla

   Apreciază

 2. Pingback: CONCURSUL VERII 2015 | ADN de femeie

  • „Este trist ca tot cerem egalitate in munca, pentru ca nu avem nevoie. Suntem net superioare, doar ca nu stim, nu vrem sa stim, sau vrem sa-i facem sa se simta si ei utili”
   Este un citat din articol, care cred ca zice tot.

   Apreciat de 1 persoană

 3. tocmai sap asta iam zis la sot k are concediu o sap si eu merg kt e sezonul sa lucrez la flori si iam zis ce trebuie sa faca a zis k e simplu iam zis da pai atunci prima zi pui la spalat dupa faci curat ai terminat de facut curat pui faci mancare aspiri,schimbi copilu ca se murdareste strange jukriile,spala vasele si lista ar fi lunga,si el a zis mai bine ma duc eu la munk:)))) deci noi suntem mai rezistente si mai puternice,,,

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s