Traieste cu eleganta

Cel mai greu lucru, atunci cand vreau sa ma exprim prin redactarea unui articol, este INCEPUTUL.

Ideea generala este, dar cum sa incep, cum sa ajung acolo unde vreau?

Aceste aspecte se pot transcrie si in actiunile din viata cotidiana.

Ai o viziune asupra ceea ce vrei sa faci, dar iti lipseste ajutorul sau indrumarea spre un inceput bun. Care ar fi cauza?

Nu stiu , fiindca inca nu sunt experta in psihologie sau relatii socio-umane. Si nici nu cred ca voi ajunge prea curand sa primesc recunostinta oficiala in acest domeniu.

Imi ajunge recunostinta persoanelor pe care le ajut prin sfaturi si indrumari, rod a propriei experiente. Si credeti-ma o mamica de doi copii, are ce zice.

Si da, ma voi repeta in sublinierea importantei unei femeii cu copii, fiindca până nu-i ai, nu stii cu ce paine se mananca viata.

Mamă sau Femeie?

Nu stii ce inseamna sa daruiesti neconditionat dragoste si sa nu o primesti tot timpul.

Si aici ma refer la faptul ca un copil nu tot timpul stie sa se exprime cum ai vrea tu, mai ales in primii ani din viata.

Ploaia de griji (uneori nefondate), stresul inutil la care te supui si nevoia constanta de a sti totul despre cresterea corecta si evolutia excelenta a unui copil. Si iti transmit de pe acum, ca indiferent de ce faci tu, copilul se dezvolta in ritmul lui. Va manca ce va dori si va dormi cand va simti el ca e obosit.

colectia femei

Asa ca domoleste-ti grijile si fa ceva util si pentru sufletul tau.

Lansata un luna Octombrie 2015, Comunitatea Chic-Elite vine in intampinarea femeilor care au nevoie de un sprijin pentru pornirea unor proiecte profesionale sau personale. Sprijin pentru dezvoltare personala.

Aceasta comunitatea este una interactiva, care invita fiecare femeie sa-si aduca contributia la dezvoltarea acesteia. Iar daca ai intrebari care te framanta, sigur unul din mentorii din comunitate te poate lamuri sau indruma spre raspunsul corect.

In comunitate sigur vei gasi un sprijin pentru o idee de inceput

Eu imi aduc contributia la dezvoltarea acestei comunitati prin impartasirea de experiente placute si neplacute, care au rolul de a-i inspira pe altii aflati in aceeasi situatie. Aceleasi asteptari le am si eu de la colegii de comunitate.

Vorbind despre comunitate și interacțiuni sociale, iata cateva intrebari interesante menite sa te puna pe ganduri. Si va provoc si pe voi sa raspundeti sincer.

 

  • Ce rol consideri că are eleganta în menținerea unor relații armonioase?

Sa ai un suflet elegant si o prezenta eleganta e ca si cum ai avea „Sange albastru”. Nu reusesc sa ma exprim exact in privinta rolului specific al elegantei, dar stiu cat de importanta este aceasta, si mai stiu cum e sa nu ai eleganta. Mai ales in ceea ce faci, nu in vestimentatie. Pentru mine a fi elegant este sinonim cu a fi diplomat.

  • In ce masura este important pentru tine ca stilul tau vestimentar sa fie in echilibru cu viata ta interioara?

Este foarte important acest echilibru. Lipsa lui poate duce la alte manifestari interioare, un pic mai extreme. Stiu acest lucru din experienta proprie. Ma refer la acele momente in care sufletul iti plange, iar vestimentatia zice altceva.

Momente prezente mai ales la adolescente.

Fiindca toti stim ca majoritatea oamenilor judeca dupa aparente. Iar adolescenta la femeii este una foarte grea, foarte complexa si foarte hotaratoare in stabilirea de anumite principii in viata.

ceas barbati

Dupa ce ai devenit femeie in toata regula, de obicei dupa ce ai primul copil, sigur nu poti reveni la tipul de imbracaminte din adolescenta. Sau cel putin asa zice lumea.

Uneori ma simt egoista!

Grijile provocate de cresterea si educarea copilului, ar trebui sa eclipseze grija fata de parerea societatii asupra stilului tau de viata. Dar de multe ori se combina si pot provoca depresii usoare sau mai severe (in functie de complexitatea situatiei).

 

  • In ce conditii te simti bine in pielea ta?

In orice conditie. Viata si trairile ei m-au facut sa ma apreciez indiferent de conditii si de situatie.

  • Cat de importanta este eleganta exterioara?

Destul de importanta. Cum ziceam , multa lume te judeca dupa aparente. O femeie in blugi si maieu, poate fi Prima Doamna. Ca nu va fi apreciata pentru ceea ce face, ci pentru ceea ce arata.

Voi ce răspunsuri aţi avea la aceste întrebări?

trăieşte cu eleganţă

3 Comments on “Traieste cu eleganta”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.