Epilarea definitiva – Ultima frontiera


O adaptare tare ingenioasa a ceea ce se doreste a fi epilarea definitiva. Si fiindca eu consider ca aceasta ar fi ultima frontiera in ceea ce priveste accesul tuturor la o piele fina si fara foliculi de par in zone sensibilie, iete ce a iesit.

woman-legs-relaxation-beauty

Consiliul de administrare al Federatiei PieleFina s-a reunit pentru a discuta despre noua misiune de depilarea a zonelor paroase. Galaxia „Corpul uman” este compusa din tot mai putine zone in care se gasesc fire de par. Si aceasta situatie se datoreaza, in mare, echipajului Epilare Clasica .

Dar noile tehnologii si nave spatiale tot mai performante, au dus la formarea unui nou echipaj, numit Epilare Definitiva.

Acesta a primit din partea Federatiei si cea mai noua misiune de depilare. Iata detaliile misiunii:

MISIUNEA- PIELE FINA /ZONA INGHINALA

PROCEDEU DE LUCRU – Epilare cu Lumina Pulsata IPL

Acest procedeu de depilare pe baza de impuls luminos se bazeaza pe teoria fototermolizei selective, in care energia optica este utilizata pentru impiedicarea crestererii firelor de par. Echipajul nu depune efort in timpul procedeului si zona de lucru asupra careia se actioneaza, nu este deteriorata nici in timpul actiunii, nici dupa utilizare.

NAVA SPATIALA MODERNASilkn Flash&Go Luxx

Aceasta nava de ultima generatie este dotata cu un cartus montat pe ea cu 120.000 de impulsuri IPL. Pe langa acest cartus , mai are ca anexa la nava si un cartus mai mic de 5.000 de impulsuri IPL , pentru zone mai mici.

In plus fata de celalalte nave, acesta are inclus in panoul de comenzi si un senzor inteligent, de detectare a culorii suprafetei de lucru. Acesta va incepe procedeul de depilare doar daca culoarea sufrafetei de lucru este in parametri optimi.

Dispune de cinci trepte de reglare a intenisitatii impulsului luminos, echipajul putand  ajusta viteza de lucru. Timpul de lucru efectiv fiind influentat si de acest aspect.

DURATA MISIUNII

Primul contact in zona de lucru va avea ca urmare o sesiune de 20 de minute de folosire a IPL. Dupa doua saptamani se revine cu o noua runda de tratament cu impulsuri luminoase. Rezultatele vor fi vizibile dupa patru deplasari si actionari ale navei pe aceasta zona, iar dupa sase actiuni, zona se doreste a se prezenta ca fiind fina si epilata definitiv.

Se recomanda o vizita a navei tot la doua saptamani , pentru a se asigura de finetea zonei, si pentru a eradica eventualii rebeli, ascunsi in timpul primelor razii.

Noul echipaj al Federatiei a acceptat provocarea si a raportat dupa zece vizite si actiuni cu IPL asupra zonei , ca acea zona este FINA ca in prima zi din viata. Asteapta cu nerabdare urmatoarea misiune in Galaxia Corpul uman.

Adaptare dupa Space-The Final Frontier , pentru juriul SuperBlog 2015 .

Sper sa auzim sau sa citim cat de curand, ca s-a reusit compactarea intr-un aparat accesibil ca si pret dar performant in ceea ce priveste privarea oamenilor de par in locuri nedorite.

curs-cosmetica

3 gânduri despre “Epilarea definitiva – Ultima frontiera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s