Il Capo di Blogal Initiative


Traducere titlului fiind : Şeful Blogal Inittiative

Sau mai bine scris, ce aş face eu dacă aş fi şeful Blogal Initiative.

Blogal Initiative este o platformă online dedicată bloggerilor creativi şi multi-talentati 😛 . Îndrăznesc să zic, pentru bloger ca mine 😛 !

Luna aceasta platforma aniversează 5 ANI de activitate!!

LA MULŢI ANI !

5-ani-de-blogalinitiative-554x800Cu acestă ocazie, accept provocarea lansată într-o campanie de pe platformă şi mă pun în pantofii şefului Blogal Initiative.

Eu nu prea mă împac cu acest cuvânt minunat, „ŞEF” . Fiindcă orice muncă este mai bine făcută în echipă. Aşa că mă voi raporta la ceea ce aş putea aduce eu în echipa Blogal Initiative, în următorii 3 ani, să zicem.

  • Promovare la greu. Mai ales pe FB. Vrem nu vrem, dacă ai de lucru online, musai să fii şi pe FB. Musai să ai o persoană care să se ocupe doar de acest sector. So, aş căuta cea mai aptă persoană care să ocupe acest post.
  • Grup pe FB dedicat blogerilor particpanţi în campaniile Blogal Initiative. Se practică şi este super ok să poţi vorbi cu alţi bloggeri cu care concurezi.
  • O echipă de persoane care să se ocupe SEO, coduri html şi alte cele care ţin de optimizare şi administrare platformă. Nu sunt pe domeniul meu cu acest fel de informaţii, deci nu mă bag.
  • Campanii atrăgătoare. Premii şi în bani, dar şi premii inedite. Pentru a scoate participanţii din goana după mălai 😛 .

În momentul de faţă platforma este ideală pentru orice blogger care vrea să scrie şi să-şi testeze talentul.

Platforma nu are nevoie de îmbunătăţiri, ci de cât mai mulţi bloggeri. Aşa se formează o comunitate.

Acum că m-am alăturat şi eu, voi promova la greu platforma, voi participa (sper ) la toate campaniile şi voi fi NUMERO 1 !! 😉

Sper, căci acesta este ţelul, nu? Dar nu-mi cade rangul dacă nu voi fi pe primul loc, căci fiecare participare este voluntară şi fiecare articol participant la o campanie este făurit de idei frumoase.

 

3 gânduri despre “Il Capo di Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s