Il Capo di Blogal Initiative

Traducere titlului fiind : Şeful Blogal Initiative

Sau mai bine scris, ce aş face eu dacă aş fi şeful platformei Blogal Initiative.

Blogal Initiative este o platformă online dedicată bloggerilor creativi şi multi-talentati 😛 . Îndrăznesc să zic, pentru bloger ca mine 😛 !

Luna aceasta platforma aniversează 5 ANI de activitate!!

Nu poţi pierde oferta la aceste aparate foto.... daca esti blogger 😉

LA MULŢI ANI !

Cu acestă ocazie, accept provocarea lansată într-o campanie de pe platformă şi mă pun în pantofii şefului Blogal Initiative.

Eu nu prea mă împac cu acest cuvânt minunat, „ŞEF” . Fiindcă orice muncă este mai bine făcută în echipă. Aşa că mă voi raporta la ceea ce aş putea aduce eu în echipa Blogal Initiative, în următorii 3 ani, să zicem.

  • Promovare la greu. Mai ales pe FB. Vrem nu vrem, dacă ai de lucru online, musai să fii şi pe FB. Musai să ai o persoană care să se ocupe doar de acest sector. So, aş căuta cea mai aptă persoană care să ocupe acest post.
  • Grup pe FB dedicat blogerilor particpanţi în campaniile Blogal Initiative. Se practică şi este super ok să poţi vorbi cu alţi bloggeri cu care concurezi.
  • O echipă de persoane care să se ocupe SEO, coduri html şi alte cele care ţin de optimizare şi administrare platformă. Nu sunt pe domeniul meu cu acest fel de informaţii, deci nu mă bag.
  • Campanii atrăgătoare. Premii şi în bani, dar şi premii inedite. Pentru a scoate participanţii din goana după mălai 😛 .

În momentul de faţă platforma este ideală pentru orice blogger care vrea să scrie şi să-şi testeze talentul.

Blog sau Vlog?

Platforma nu are nevoie de îmbunătăţiri, ci de cât mai mulţi bloggeri. Aşa se formează o comunitate.

Acum că m-am alăturat şi eu, voi promova la greu platforma, voi participa (sper ) la toate campaniile şi voi fi NUMERO 1 !! 😉

Sper, căci acesta este ţelul, nu? Dar nu-mi cade rangul dacă nu voi fi pe primul loc, căci fiecare participare este voluntară şi fiecare articol participant la o campanie este făurit de idei frumoase.

Aţi intrat vreodată pe Blogal Initiative?

Blogal Initiative

About adndefemeie

Alexa Carmen. Acesta este numele meu. Numele omului din spatele rândurilor scrise pe acest blog Acest blog este unul personal! Am ajuns aici fiindcă mi-am dorit să am un loc virtual al meu, unde să îmi pot aşterne toate gândurile, într-un mod frumos, într-un mod decent, fără a exista presiune. Să ne citim cu bine! Despre mine ⇢

View all posts by adndefemeie →

3 Comments on “Il Capo di Blogal Initiative”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.