Programul „Work and Travel” prin ochii mei

Aţi auzit despre programul work and travel?

Eu am auzit, dar un pic prea târziu. Dar asta nu mă împiedică să vă recomand vouă acest program. Sau să încerc eu să vizualizez cum ar fi fost dacă…..

Ocazia specială ce nu merită ratată!

Atunci când eram în şcoală, visam la aceste posibilităţi. Cine nu ar vrea să viziteze măcar o dată America?!

Cu ajutorului programului work and travel în America, acum ai această ocazie specială. Trebuie doar să fii student la zi şi să ai cel mult 30 de ani. Se încadrează studenţii la zi, care urmează şi cursuri de licenţă, master sau doctorat, la o universitate acreditată, indiferent dacă este de stat sau particulară.

Cum să nu îţi petreci vacanţa de vară în America?

3 luni de muncă, 1 lună de călătorii!

Intrarea în program şi parcurgerea lui este un proces simplu, mai ales dacă apelezi la echipa CND Vacanţe Speciale.

Toate actele, toate aprobările, toate detaliile ce ţin de această experienţă frumoasă, sunt puse la dispoziţia voastră într-un mod profesional şi transparent.

Ce aş fi ales eu

work and travel
work and travel

Aş fi ales să merg în Tennessee, TN Nashville. Oraşul muzicii country.

Contează mult prea puţin funcţia ocupată, fiindcă experienţa în sine este una care merită trăită la maxim. Nu contează că speli vase, sau schimbi cearceafuri, sau că eşti ospătar. Contează experienţa de viaţă pe care o trăieşti şi cu ce rămâi după această perioadă.

Sunt o persoană foarte sociabilă şi îmi place mult să îmi fac prieteni şi să învăţ mereu lucruri noi.

Lista locurilor de vizitat s-a conturat în momentul în care am căutat atracţii turistice. Şi m-au atras multe obiective ce ar fi de bifat, dar am rămas cu gândul la:

  • Madame Tussauds Nashville„. Muzeul cu figurine din ceară, dar nu la fel de multe figurine ca cele găsite în Londra. Însă dacă ocazia este de aşa natură, profiţi, nu stai pe gânduri. Cine ştie dacă ajung eu la Londra 😉 E ca şi proverbul acela: „Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!
  • „Muzeul Johnny Cash”. Îmi place tare mult muzica lui. M-a inspirat şi marcat filmul despre viaţa lui. Cred că l-am vizionat de minim 10 ori şi mereu rămân impresionată. Ar fi ca şi cum aş merge într-un loc ca să mă regăsesc.
  • „Country Music Hall of Fame and Museum”. Unul dintre cele mai mari şi impresionante muzee dedicate muzicii, unde se regăsesc peste 2,5 milioane de artefacte din lumea muzicii. Aş pierde zile doar în acest loc, pentru a cuprinde fiecare parte din el.

Aş explora fiecare parte din oraş, aş participa la toate evenimentele şi aş fi peste tot. În speranţa că timpul petrecut acolo să fie unul în care învăţ şi descopăr cât mai multe lucruri. De obicei timpul trece al naibii de repede când faci ceva ce-ţi place! Nu?

Ce vă reţine pe voi în a aplica la acest program de work and travel?

Work and Travel Vacanţe Speciale este disponibil în fiecare an celor care vor să se înscrie. Şi credeţi-mă, că sunt mulţi cei care se înscriu. Iar testimoniale lor sunt de-a dreptul puse ca să-ţi facă în ciudă.

Ei au fost, au trăit şi tu…..ce aştepţi? Invitaţie specială?!

Intră, citeşte, gândeşte, analizează şi dă-i bice!

Ne auzim din America?

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.