Ritmul meu acordat la boxe

Da, îmi place să simt muzica. Ritmul meu acordat la boxe, este unul special.

Chiar mă gândeam la el în aceste zile, când conduceam maşina prin oraş, cu volumul de la radio destul de ridicat şi fără gânduri, atentă doar la circulaţie. Doar ascultam muzică şi simţeam ritmul. La un moment dat am văzut o doamnă din maşina de lângă mine, cum se uita de ciudat la mine. Probabil i se părea neobişnuit să vadă o femeie la volan şi cu muzica tare!

Apoi mi-am adus aminte de perioada liceului, când înnebuneam părinţii cu melodiile mele ascultate la boxele cele mai performante de atunci. Aveam parte de altă tehnologie, dar atunci sunetul era cel care prima. Şi doar pe ritmuri house-dance 😉

boxe

Cum ascult muzică acum

În maşină cât de des pot şi cu un volum care este în funcţie de prezenţa copiilor.

În casă la televizorul smart, dar şi acesta este condiţionat de copii.

Telefonul nu se pune, că nu bate bassul atât de tare încât să-mi pornească ritmul, să îmi sensibilizeze corasonul 😛

Aş vrea şi visez la un sistem de boxe.

Cum aş ajunge eu să-mi îndeplinesc acest vis?

Pfoai, mai întâi am nevoie de buget destul de mare. Calitatea şi designul acestui sistem de boxe îl încadrează în categoria „luxos”.

Apoi, sigur aş căuta să testez înainte de a cumpăra. Deşi produse din se găsesc şi online, vânzătorul trebuie să ştie vinde ca să mă ademenească să cumpăr de acolo.

Ori eu deja sunt până peste cap sătulă de detaliile tehnice. Cele care sunt prezente la toate produsele, dar care mie nu îmi spun nimic. Nu sunt genul de informaţii care pe mine să mă determine să cumpăr.

Cum cumperi rochii online?

Cum aş vinde eu un astfel de produs

Da, contează detaliile tehnice pentru profesionişti.

Iar un sistem profesional ajunge uşor în categoria de produse care intră în domeniul producţiei muzicale, fiindcă se poate cu lejeritate înregistra şi mixa la domiciliu. O informaţie care te atrage repede, aceasta ar fi prima pe care aş dezvălui-o în caracteristicele produsului.

Apoi aş merge pe sensibilizarea cumpărătorului. Caut să aflu de ce îl interesează acest gen de boxe, ce fel de muzică ascultă, ce fel de persoană este. Apoi aş căuta să-i pun melodia preferată, să asculte, să simtă altfel ritmul. Căci boxele acestea sunt speciale. Apoi aş crea un scenariu în care aceste boxe i-ar schimba irevocabil viaţa. În bine.

Exemplu:

Da, poate acum zici că nu ai nevoie de acest sistem, dar gândeşte-te în viitor. Când vii cu o femeie acasă şi pui muzică în surdină. Cât de clar se va auzi dacă ai aceste boxe la îndemână. Foloseşti telecomanda, nici măcar nu trebuie să pleci de pe canapea pentru a regla volumul.

Apoi o inviţi la dans şi-i prezinţi melodia care crezi tu că s-ar potrivi la nunta ta. Acel vals care este dansul mirilor. Cum să nu impresionezi o femeie când îi pomeneşti aşa ceva şi aude şi melodia nouă a lui Smiley?!

Apoi eu, ca vânzător, aş şi porni melodia în boxe, pentru a face această viziune completă!

Eheee, aş face ceva vânzări, nu?!

Un sistem de boxe nu te ajută doar să seduci, ci să şi educi. Copiii fiind cei care pot beneficia de melodii specifice vârstei, ascultate la boxe, refuzând cu eleganţă prezenţa televizorului prezent atât de des în viaţa lor.

Un sistem de boxe este bun  la petreceri, de orice fel, este bun la prezentări formale, este bun în a readuce ritmul înapoi în viaţa ta.

Tu ce părere ai despre sistemele de boxe?

16 Comments on “Ritmul meu acordat la boxe”

  1. Țin minte că uneori eram mai fascinată de muzică pe vremuri decât sunt acum. Nu știu dacă este vorba de tehnologie sau de viața mai agitată…

  2. In masina, cand conduc sau cand stau blocata in trafic, imi place sa ascult muzica tare ca sa uit ca pierd timp.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.