Curățenie și îngrijire. Ce produse alegi?

Este plin de recomandări de produse pentru curățenie și îngrijire, atât online cât și offline. Greu să alegi, mai ales când mergi doar pe testate… după ce ai cumpărat produsul.

Merge și pe recomandare de la cei din jur sau de la cei ce au folosit produsele. Însă se poate ca aceste recomandări să nu se potrivească mereu cu așteptările tale de la acele produse. Și atunci ce-i de făcut?

Îți asumi unele riscuri!

Raportul calitate – preț să fie unul ce să te facă să te gândești că merită încercat. Ca să știi dacă produsul își face treaba și dacă îl vei cumpăra și pe viitor.

Eu am testat și acum vin cu impresiile!

Cu ce recomandare vin eu acum

Sunt la prima întâlnire cu aceste produse. Au venit din partea Alexandrei și îi mulțumesc și pe această cale.

Aici o poți găsi online- Profil personal

Produse pentru curățenie
  • Înălbitor de rufe (albe/colorate) fără clor. Se folosește cu apă CLOCOTITĂ (nu doar caldă). Jumătate de căpăcel la 2-3 l apă. Se lasă la înmuiat jumătate de oră și gata petele.

Eu am folosit produsul în mașina de spălat, pe programul cu 90 de grade. Și am fost suprinsă de eficacitatea pudrei. Tricourile albe aveau nevoie de extra îngrijire, mai ales la mânecă în zona subrațului. Unde rămân des pete de la deodorant. Acum a mers mai ușor spălatul!

  • Soluție pentru toaletă, fără clor, pe bază de acid lactic. Curăță toaleta, bateriile de la chiuvetă, rosturile de la gresie și faianță. Se pune, se lasă să acționeze în functie de cât de murdar este locul, și apoi se curăță.

Produsul are și un miros delicat. Baia miroase foarte frumos după ce am folosit soluția. Și și-a făcut bine treaba!

Produse pentru îngrijire
  • Roll-on unisex, cu protecție până la 48 ore. Care folosit zilnic de o singură persoană, te ține în jur de 5 luni.
  • Săpun lichid, ce elimină toate impuritățile și mirosurile urâte (pește, ceapă, usturoi etc).

A fost foarte util în această perioadă în care pun murături și dulcețuri.

  • Pastă de dinți pentru adulți.

Oprește sângerările gingivale, curăță tartrul, albește până la albul natural al dinților tăi. Am observat îmbunătățirea în jurul gingiei după folosire.

curățenie și îngrijire produse de curatenie amway produse de ingrijire amway

Curățenie și îngrijire

Trebuie să și vrei să faci curat ca la carte 😛 🙂 Curăţenie în casă, suflet, viaţă!

Că de îngrijire toată lumea se interesează!

Dacă te tentează produsele de îngrijire, urmărește pagina de FB a blogului… căci urmează o surpriză!

Cum ți se par aceste produse?

Le-ai încercat? Sau le-ai încerca?

18 Comments on “Curățenie și îngrijire. Ce produse alegi?”

  1. Da, produsele astea sunt bune, pasta de dinți sunt fan declarat, precum și al pudrei ptr pete, sunt mai scumpe pe moment dar de fapt ele folosite constant economisești. Sapun am.avut doar varianta solida acum multi ani, și a făcut treaba bine, acum aș testa pe.cel lichid. Aș fi f f f curioasa de produsul ptr toaleta. Una peste alta mi ai dat idei, să cumpăr iar produsele astea 🙂 !

    1. Ma bucur ca ai impartasit cu mine impresiile tale despre produse, in urma folosirii lor 🙂 Produsul pentru toaleta este foarte bun. Curata si lasa un miros placut, nu puternic cum lasa alte produse. Sper sa ai iar experiente faine cu acest produse.

  2. N-am incercat produse Amway pana acum, dar de auzit au auzit doar lucruri bune. Cu prima ocazie imi iau si eu ceva produse de curatare

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.