Cumpărături ușoare pentru școală și grădiniță

Șții că se apropie toamna când încep să apară în magazine rechizitele și ghiozdanele. Bucuria copiilor! Da da, tocmai de aceea am ales să facem o sesiune de cumpărături ușoare pentru școală în Smyk.

Sunt cumpărături ușoare fiindcă sunt unele în care au avut și copiii mână liberă și am fost și eu mai relaxată. Cumpărăturile grele vin după ce primim listele cu rechizite de la școală și grădiniță. Asta am avut anul trecut de cumpărat- Lista cu rechizite

Când vine vorba de cumpărături ce implică unul sau mai mulți copii, uite cum văd eu că ar sta treaba:

 • Dacă merg eu singură să cumpăr ceea ce cred/știu eu că ar avea nevoie, mă pot trezi că am ales greșit. Mai ales la haine. Sau că am ales ceva ce lor nu le place, chiar dacă puteam să jur că le place acel personaj sau acel model.
 • Dacă merg împreună cu ei, trebuie să fac o cură de detoxifiere a gândurilor înainte cu 2-3 zile. Să mă încarc cu energie pozitivă, cu răbdare și să caut cât mai mult talent de negociator.

Avantajul când merg împreună cu ei este că învață cum să aleagă, învață la ce să se uite, învață să prețuiască mai bine ceea ce aleg. Chiar dacă aceste sesiuni de cumpărături sunt mai lungi și mai obositoare pentru mine!

Și uite cum am ajuns eu la …

… cumpărături ușoare cu doi copii!

Noul catalog de la Smyk a ajuns și la noi. Iar promoțiile ne-au atras în magazin.

Catalogul 2020!

Vezi aici catalogul 2019!

După ce am parcurs catalogul și am bifat ceea ce urmează să cumpărăm (ÎMPREUNĂ), am ajuns la fața locului; adică în magazinul Smyk din Oradea.

cumparaturi usoare pentru scoala

Cum a fost la cumpărături cu doi copii?

La început a fost mai greu. Mă așteptam să fie așa, doar am intrat într-un magazin unde selecția de jucării poate foarte ușor să le distragă atenția.

Eu îi chemam la ghiozane, penare, haine… ei mă chemau la jucării. A durat cam 15 minute acest joc. Până când le-am adus aminte, pe un ton mai ferm, care este principalul motiv al cumpărăturilor.

Încet încet și-au intrat în rolul de copii ascultători. Este un rol, doar nu credeai că sunt mereu așa :))

Și am început să alegem din selecția vizată de acasă. 

ghiozdane smyk preturi smyk

Doar că… băiatul a schimbat direcția. A fost atras de haine! Ceea ce este o mare surpriză pentru mine. Bine, gândul îi era tot la cutia cu Lego Creators, însă avem alte planuri cu aceasta.

Și a început să își aleagă haine, chiar să le și probeze!

camasa smyk pantaloni smyk cabina de probe smyk

Și cât îi făceam eu poze băiatului, ce crezi că făcea scumpa mea fetiță??!!

Își alegea și ea rochiță și pantofi și mergea cu ele în cabina cealaltă de probe. Plimbatul de la o cabină la alta nu mi-a mai permis să fac poze :)) Dar îți garantez că a fost o experiență inedită!

Băiatul are uniformă la școală, însă cămașa este una de avut în vedere în cazul în care vrei să alegi o uniformă mai modernă. Sau cum a zis băiatul meu, în trend. (da)

Cu ce am venit acasă?

produse smyk pentru fetite produse smyk baieti penare smyk

Penar pentru băieți cu Spiderman și penar pentru fete cu Minnie – 39,99 ron bucata

Rucsac cu model pentru fetițe – 29,99 ron

Pantaloni pentru băieți – 25,00 ron

Cămașă cu mânecă lungă pentru băieți – 39,99

Articole birotică – prețuri între 7 ron și 12 ron.

Ți-am zis că au fost cumpărături ușoare! Acum trebuie să revenim curând în magazin pentru lista de jucării ce mi-au comunicat-o. 🙂

Cum ți se par cumpărăturile noastre?

Cum ți se pare magazinul Smyk?

14 Comments on “Cumpărături ușoare pentru școală și grădiniță”

 1. Cand eram copil, asta era perioada mea preferata! Chiar mai preferata ca Craciunul :))
  Aveam o manie cu pixurile si agendele, si carnetele, si carioci, si toate nebuniile. Manie care nu a disparut nici azi :)) Ati fost la cumparaturi si ati luat fix ce va trebuie. Sa le foloseasca cu drag cei mici ^_^

 2. Nu am făcut niciodată cumpărături pt școală la acest magazin, dar ma ademenesc pozele tale. Îmi place mult cămașă băiețelului, avem și noi obligativitate din părtea scolii sa îl trimitem cu cămașă albastra și nu prea găsesc modele frumoase, doar simple, uni, care nu sunt pe gustul meu.
  Ma bucur ca băiețelul tău are tragere spre articole vestimentare, cu al meu e cearta mare de fiecare data când îl rog sa încerce haine.
  Îmi plac mult penarele, preturile sunt foarte bune la cât le vad de încărcate. O sa le caut și eu.

  1. Din partea scolii aveam liber in ceea ce priveste pantalonii, dar partea de sus e cu uniforma. Insa aceasta camasa m-a atras tare mult si cred ca ar putea intra cu succes in randul uniformelor! A fost o ocazie speciala de a probat el asa usor haine… ca l-am lasat singur in cabina de proba. Asa ca si-a facut de cap :)))

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.