3 cadouri inedite pentru copii

Ştiţi acele cadouri inedite pentru copii care sunt cerute constant după minunatele reclame de la tv?! Eu le zic cadouri la care visăm cu toţii, nu doar copii.

Visăm, fiindcă nu mereu sunt cadouri care să îşi aibă locul la casa omului. Dar vremurile se schimbă. Şi credeţi-mă când vă zic că totul va deveni muuuult mai tehnologic decât este acum.

Dacă acum ne gândim cu uimire la ceea ce ne cer copii, oare ce vom face peste 10-20 de ani?!

cadouri inedite pentru copii

Cadouri inedite pentru copii

Am zis să nu vin cu o listă mai lungă. Trei cred că sunt suficiente pentru a vă face imaginea de ansamblu asupra acestui subiect.

Dronă

Mda, aceasta se pare că va fi una din „jucăriile” viitorului. Am avut deja cerinţe de la băiat. Chiar îşi doreşte să primească o dronă. Şi cred că peste câţiva ani o va avea. Păi cum, nu vedeţi câte modele sunt?!

Este interesant însă că preţul unei drone este unul asemănător cu preţul unei tablete. Dar mai interesant este faptul că după achiziţia unei drone, dai peste următoarea responsabilitate:  „Conform legii, acest echipament de zbor trebuie identificat la Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR). Zborul fără identificare la AACR a dronei atrage  răspundere penală a operatorului acestuia. Zborul neautorizat (fără segregare de spaţiu aerian sau anunţ COAP, după caz) se sancţionează cu amendă de la 20.000 lei la 35.000 lei.Voi ştiaţi de acest lucru?

Apoi se mai adaugă şi echipamentul necesar filmării cu drona. Cam multe de cumpărat şi oare va rezista în mâinile unui copil?!

Hoverboard

Un hoverboard, sau scuter electric, este un mijloc de deplasare modern, pe două roţi, care a fost introdus pe piaţă în ultimii ani. Este perfect pentru plimbări liniştite pe suprafeţe deschise şi plate. Cum de altfel sunt şi plimbările normale sau cele cu role sau biciclete.

Lumea însă vrea mereu mai mult. Şi de aceea nu mă mir când primesc cerinţe de acest gen din partea copiilor. Ei sunt şi mai curioşi de gadgeturi.

Cel mai bun hoverboard este unul cumpărat după placul persoanei ce-l va folosi. Eu o văd ca pe o provocare interesantă. Căci trebuie să îţi găseşti echilibru pentru a putea manevra un hoverboard. Şi de multe ori copiii o fac mult mai bine decât adulţii.

După ce am intrat pe site-ul de mai sus, unde am găsit informaţii foarte utile, am rămas cu următoarea frază: „Toate hoverboard-urile funcţionează la fel, după acelaşi principiu. Însă există modele care au unele dotări în plus. Dotări de care trebuie să ţii cont când vrei să cumperi un anumit model. Acesta este motivul pentru care, atunci când o să-ţi cauţi un model o să vezi că unele costă 800 de lei şi altele costă 4000 de lei.

De ceream părinţilor ceva care să coste atât, parcă îi şi auzeam: De banii ăştia îţi poţi cumpăra o maşină!

Dar pentru hoverboar nu ai nevoie de permis auto 😉

Slime

Slime este un tip de plastilină care nu este tocmai o plastilină, o gelatină care nu este gelatină. Este o chestie mai gelatinoasă, care poate lua diverse forme şi culori. Eu mă gândesc cu groază la acest produs.

Băiatul a cerut, dar eu încă nu i-am cumpărat. Preţul nu este cel care mă împiedică, ci consistenţa produsului. Acest slime este o altă manifestare temporară a „ingeniozităţii” oamenilor.  Sper să treacă repede moda acestui produs, la fel cum a trecut şi moda pentru spinners şi kendama.

De ce aş cumpăra aceste cadouri inedite pentru copii?

Aici mă refer acum la hoverboar sau dronă. Slime-ul este prea … îhh.

Părinţii vor vedea mereu un impediment în achiziţionarea acestor gen de cadouri, preţul.

Este unul ridicat pentru cadouri ce vor fi oferite copiilor. Dar, dacă ar fi să schimbăm perspectiva şi să ne gândim că multe jocuri şi jucării nici nu le folosesc, nu mai bine mai puţine şi bune?!

Ceva în genul cum constata băiatul în ziua când am sortat iar jucării- Este greu cu atâtea jucării!

Voi ce alte cadouri inedite cunoaşteţi?

4 Comments on “3 cadouri inedite pentru copii”

  1. Băiețelul meu cel mare #David vrea cadou o consola de jocuri video, în curând va fii ziua lui de naștere și trebuie să luăm un cadou pentru el .
    Încă mă gândesc dacă la 7 ani săîi iau totuși au astfel de joc.

    1. La multi ani in avans <3
      Acum, depinde de situatie, daca sa primeasca sau nu o consola de jocuri video. Doar dvs sunteti in masura sa decideti. Daca bugetul va permite si asta il va face fericit pe copil, atunci cred ca fericirea lui este cadoul dvs <3

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.