Primul magazin Gerovital din Oradea

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă expansiunea națională a rețelei de magazine de brand prin inaugurarea unui nou magazin. Primul magazin Gerovital din Oradea.

Acesta este primul magazin deschis de compania clujeană în anul 2018, urmând ca până la finalul anului să fie inaugurate alte 9 spații comerciale proprii.

 „Succesul care a însoțit fiecare deschidere a magazinelor Gerovital de anul trecut ne-a determinat să continuăm și în 2018 extinderea masivă a rețelei de  magazine proprii. În acest an, ne-am propus să deschidem alte 10 noi magazine de brand, prima inaugurare având loc la Oradea. Orașul care reunește atât de mulți admiratori ai brandurilor noastre. Astfel, începând cu luna iunie, toți iubitorii brandurilor Gerovital și Aslavital se vor bucura de acces rapid la produsele preferate, dar și de o serie de surprize și oferte speciale, pregătite pe tot parcursul anului”.

A declarat Mircea Turdean, Director General al Companiei Farmec.

Primul magazin Gerovital din Oradea

A fost inaugurat în data de 16 iunie și este situat la parterul Centrului Comercial Lotus, amplasat pe Strada Nufărului, numărul 30. Şi mă bucur tare mult că am luat parte la acest eveniment.

primul magazin Gerovital din Oradea

Noul magazin Gerovital are o suprafaţă de 64 de m2, iar lucrările de proiectare şi amenajare ale acestui spațiu au durat aproximativ  o lună.

Din ziua deschiderii, 16 iunie, și până pe 24 iunie, toți vizitatorii magazinului Gerovital din Oradea vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achiziționat.

reduceri gerovital

Pe parcursul întregului an, consumatorii Gerovital vor fi așteptați în cadrul magazinului cu multiple surprize și noutăți. Printre care:

  • teste gratuite de dermoanaliză;
  • demonstrații periodice de machiaj cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă – Gerovital Beauty;
  • oferte promoționale și activări speciale.

În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital. Am fost cucerită de produsele din gama Gerovital Beauty şi Gerovital Luxury. Acestea sunt cele două game care încă nu am apucat să ele testez şi să aprofundez informaţiile… dar, recuperez acum.

Cum a fost pentru mine la inaugurare?

Mai întâi vă pun câteva poze!

briose gerovital gerovital beauty eli laslean oradea eli laslean si mircea turdeanu

Acum vă zic că a fost minunat!

A fost o atmosferă foarte frumoasă, iar dna Eli Laslean a oferit un moment artistic, cu ajutorul unei mici prezentări de modă. Apoi dnul Mircea Turdean ne-a oferit cu emoţie câteva cuvinte despre ce înseamnă acest magazin pentru dânsul. Şi a urmat tăierea panglicii şi poftirea oamenilor în magazin.

Am fost foarte plăcut surprinsă de designul magazinului. Şi mă bucur mult că acum voi avea mai la îndemână produsele din această marcă.

Am fost mereu fana lor, uneori chiar exprimând pe blog aceste aprecieri, sub forma de articol. Chimia Frumuseţii.

Produsele din magazin, în timpul evenimentului, cuprinse în câteva poze:

aslavital gerovital beauty farmec rujuri farmec gerovital H3 derma gerovital luxury luxury

Am şi testat câteva produse. Dar chiar nu aş putea să detaliez doar despre câteva, fiindcă toate au fost foarte bune!

De departe preferatele mele, cele care m-au impresionat foarte foarte tare, au fost rujurile lichide! Au fost WOW!

Dar, voi reveni cu un articol separat despre aceste produse!

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

 Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În iunie 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde:

  • 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara
  • 14 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania 

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Voi ce părere aveţi despre această companie?

28 Comments on “Primul magazin Gerovital din Oradea”

  1. Si eu sunt fan brandul Gerovital, imi plac si folosesc cu mare drag produsele lor. Am vazut in media deschiderea si nu intelegeam in ce oras, apoi am primit si eu comunicatul si am inteles. Voi scrie si eu. Te invidiez ca ai ajuns la deschidere, eu nu am apucat sa ajung la niciuna din Bucuresti. Se mai intampla. 🙂

    1. Chiar nu doream sa ratez aceasta deschidere. Sunt fan al acestui brand si ma bucur ca am reusit sa vad la prima mana cum se prezinta la prima intalnire cu clientii 😉

  2. Eu intru lunar în magazinul Farmec din Cluj asa ca ma bucur ca acum se pot bucura și cei din Oradea de aceasta experienta fiindcă produsele Farmec sunt printre cele mai bune din România după părerea mea.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.