Povestea handmade de toamnă

Povestea handmade de toamnă începe altfel de data aceasta.

Cu acest clip în care mi-am adunat ideile și le-am lipit cât de bine am putut eu. Fiind și primul clip în care l-am cooptat pe soț pentru filmare. Toate au început, nu?!

Știi la ce m-am gândit când am văzut produsele handmade din clip?

Că se potrivesc de minune cu cele două părți ale toamnei ce le trăiesc eu.

Prima parte a poveștii handmade de toamnă

Partea în care ziua de toamnă are parte de soare, dar un soare cu dinți. Ziua în care mai mereu se întâmplă să bată vântul. Și atunci aranjamentele handmade cu culori calde de toamnă îmi încălzesc gândurile!

Copacul handmade cu pietre semiprețioase…

…este superb. Cristalele folosite pentru ”frunzele” acestui copac sunt cele caracteristice zodiei mele: carneol, agate, citrin, cchi de tigru, aventurin. 

Pe pagina Art Tree poți vedea și celelalte produse minunate ce te pot scoate și pe tine dintr-o pasă întunecată. Chiar dacă-i o pasă de toamnă 🙂

copac handmade cu pietre semipretioase copac handmade de toamna

Coroniță de toamnă cu licheni și accesorii din natură culese.

Carmen Enache a făcut o coroniță ce a cucerit pe toți cei ce au apucat să o vadă în realitate. Sper ca eu să reușesc să transmit prin aceste cuvinte cât de minunată este coronița și să te tentez și pe tine.

Lichenii sunt geniali, iar accesoriile culese de Carmen din pădure- ghinzile, nucile- au completat de minune coronița.

Pe pagina ei, Craft for Joy vei găsi mai multe minunății lucrate cu ajutorul lichenilor. Tablouri vii, aranjamente superbe și sugestii de cadouri inedite.

coronita handmade cu licheni coronita tomnatica handmade

Aranjament Șoapte urbane de toamnă

Doamna Ina Noileanu mereu mă surprinde cu aranjamentele făcute de dânsa.

Combinația de culori și de texturi a acestor aranjamente este una pe placul meu. Iar această apreciere a fost observată și de băiatul meu. Ce m-a rugat să îi dau și lui unul din aranjamentele mele primite de la dna Ina. Să-și poată decora cu ceva inedit noua lui cameră. Dap, aranjament handmade în loc de postere… e ceva, nu?!

Acum un aranjament simplu și complex în același timp. Verde și portocaliu. Perfect pentru această toamnă!

Pagina Șoapte Urbane este locul unde apar aceste aranjamente. Vei vedea câte modele și combinații superbe sunt create de dna Ina!

aranjament de toamna handmade soapte urbane de toamna

A doua parte a poveștii handmade de toamnă

Această parte apare în zilele în care toamna își arată partea rece. Când soarele este ascuns de nori și ploaia își intră în drepturi. Îmi place când plouă, căci este un contrast minunat între senzația de frig oferită de vreme și senzația de confort/cald oferită de culorile calde din natură.

Atunci când plouă am câteva trucuri ce mă ajută. O cană de cafea sau ceai, o carte bună, un film bun sau o delicatesă. Cum le combin?

Semn de carte handmade din fetru

Cu o carte bună vine și un semn de carte ce să mă ajute să îmi amintesc unde am rămas cu lectura. Iar semnul de carte primit de la Andrea este unul ce se potrivește acum cu cartea ce o citesc. Mă aduce cu picioarele pe pământ și mă scoate din rândurile cărții la nevoie.

Doar o privire să ajungă pe semn și sunt prezentă!

Pe pagina Felt Crafts by MAM vei găsi fetrul prezentat în altă formă. O formă creativă și pe placul iubitorului de handmade.

semn de carte din fetru

Turtă dulce via Povești pe biscuite

Ce-mi face mie Raluca cu aceste deliciozăcenii….

Lângă o carte bună și o cană de cafea, turta dulce merege perfect. Nu?! Mi-a fost un pic greu să mușc din această felicitare comestibilă, căci era prea minunată, de pus în ramă. Dar mirosul este mult prea îmbietor! Și cum fetița m-a ajutat și a șutit din colțurile felicitării înainte ca eu să apuc să filmez turta dulce… eu am continuat 🙂

Noroc că am apucat să îi fac poze înainte!

Pe pagina Povești pe biscuite vei găsi și tu prezentarea acestor deliciozăcenii surprinzătoare. De la felicitări comestibile în genul celei primite de mine la buchete de flori sau mărturii…

povesti pe biscuite povesti pe turta dulce

Aceasta este povestea mea handmade de toamnă. Una în care produsele handmade joacă un rol destul de important.

Crezi că produsele handmade te-ar ajuta să-ti faci toamna mai specială?

23 Comments on “Povestea handmade de toamnă”

  1. Produsele handmade sunt binevenite in orice anotimp, cu siguranta. Arata superb coronita aceea cu licheni, iar turta dulce sigur e delicioasa.

  2. Nu imi place toamna ca anotimp insa imi place ca pot sa imi decorez casa cu tot felul de aranjamente. Cele hand made imi plac foarte mult, iar copăcelul hand maide este exact ceea ce caut

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.