Agendă personalizată. Jurnal de ADN

Am mai mult decât o agendă personalizată. Un jurnal de ”ADN”, în care voi încerca să îmi adun ideile cele mai de preț- ideile pentru blog!

Se face că unele idei pentru articolele ce ajung pe acest blog prind contur în momente surprinzătoare. Și mă trezesc dezvoltând o idee în mintea mea și când ajung să scriu pe blog… ia ideea de unde nu-i.  Mai ales că ideea era genială în mintea mea și sigur ar fi fost un subiect ce mi-ar fi plăcut să-l dezvolt aici.

Când am primit această agendă marca Heaven Decor Handmade, am realizat că se potrivește de minune cu ceea ce îmi doream să fac cu ideile pentru blog. Coperta este delicată, agenda simplă, doar idei să mai curgă 🙂

Daaa, am și un clip ce îmi place tare mult. Îl vei vedea la sfârșitul articolului.

Agenda personalizată Heaven Decor Handmade

Modele mai multe poți găsi în această categorie de pe blogul de prezentare – Agende personalizate. 

Sunt agende simple, ce primesc noi haine. Cu ajutorul personalizării handmade. Oana face o treabă tare bună cu personalizarea diferitelor obiecte. Vei vedea pe blog de ce zic asta.

Sau poți alege să fii la curent cu noutățile de pe pagina de Facebook Heaven Decor. 

Agenda primită de mine este una foarte ușoară. Coperta îmi lasă senzația că este din piele și este foarte flexibilă. Combinată cu modelul coperții și simplitatea paginilor, parcă ar fi un caiet vintage pentru rețete sau jurnal personal.

De aceea am ales să o transform într-un jurnal de ADN… după numele blogului… în caz că nu te-ai prins. 🙂

agenda personalizata jurnal de blog adn

De ce aș ține un jurnal pentru blog?

Îmi place să scriu. Mai ales dacă am un stilou ca cel avut în clip. Și îmi mai place să văd ideile scrise. Să le scot din minte, să fac loc altora. De aceea îmi este mai mult decât util acest gen de jurnal pentru blog.

Este unul ce mă va însoți mai peste tot. Să pot să îl iau și să îmi scriu ideea fără a trebuie să fie ceva organizat. Un fel de amalgam creativ.

jurnal de adn

Mă simt ca un inventator ce adaugă la schița inițială câteva formule sau linii ca lucrarea finală să fie completă pentru el.

Căci până la urmă, mie trebuie să îmi placă. Nu?!

E ciudat să prezint o agendă personalizată în acest fel?

Poate că da, poate că nu.

Stai să vezi clipul! … apoi vorbim!

Așadar, cum ți se pare ideea mea de jurnal pentru blog?

 

24 Comments on “Agendă personalizată. Jurnal de ADN”

  1. Imi place agenda sa o port cu mine unde e nevoie Jurnalul o sa te ajute sa nu pierzi vremea cautand inspiratia plecata la plimbare…

  2. Ce jurnal personalizat frumos!! Si eu am o gramada de agende si jurnale pe care imi notez idei. ^_^ E foarte relaxant si creativ.

  3. Imi place ideea de a personaliza agenda desi eu sunt anti talent la acest capitol. Eu le iau ca atare si nu pot sa spun ca-mi fac prea multe artificii in ea, desi o folosesc destul de des

  4. Zic ca este o idee buna, mai ales daca postezi zilnic si uneori nu ai idei. Jurnalul o sa te ajute sa nu pierzi vremea cautand inspiratia plecata la plimbare…

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.