Cadouri handmade pentru socrii și bunici

Lista de cadouri handmade pentru socrii și bunici ar putea fi foarte lungă. Căci oamenii din cele două categorii la care am ales să mă raportez, sunt oameni speciali, care caută mai mult decât un produs ambalat frumos. Caută emoția din spate. Caută ca acel cadou primit de ei să fie unul făcut cu drag și din drag.

Ce cadou să le poți oferi bunicilor sau socrilor când ei se bucură cel mai tare când le treci tu pragul?! Sau când își văd nepoții!

A fost o provocare să găsesc aceste variante de cadouri handmade pentru socrii și bunici, însă sper să fie suficientă. Cât să îți dea opțiuni sau să te ducă pe calea potrivită spre găsirea unei soluții ideale.

Cadouri alese cu drag

Tablou cu licheni

Eu am descoperit munca Mihaelei și am rămas plăcut surprinsă de ceea ce am găsit. Iată cum își descrie ea munca:

Totul a început din dorința de a-mi oferi posibilitatea de a mă deconecta pentru câteva ore și de a realiza ceva cu mânuțele mele. Așa am descoperit universul lichenilor stabilizați, unde mi-am dat seama că imaginația și creativitatea nu au limite.  Timpul parcă se oprește în loc atunci când mă scufund în micul meu univers și realizez cu multă dăruire un cadou frumos.  Cu fiecare zi care trece realizez că pot crea multe lucruri frumoase cu ajutorul lichenilor și că pot integra o bucățică colorată din natură în universul nostru cotidian.

Îmi plac provocările și lucrez cu atâta drag la grafici noi, la tematici personalizate și la orice proiect care îmi pune imaginația la încercare. Vă invit alături de mine pe acest tărâm magic al lichenilor stabilizați. Să descoperiți cu acceasi bucurie ca și mine ce ne poate oferi natura și ce poate face omul atunci când își dorește să aducă puțină bucurie și frumusețe și în viața celorlalți.

Poți găsi toate minunățiile create de ea aici – Mary Moss Land

Îți mărturisesc sincer că îmi plac foarte mult oamenii care știu să vorbească sau să scrie atât de frumos despre munca lor. Dacă ei nu o fac bine, atunci cine ar putea să o facă în locul lor?!

Tabloul cu licheni ce a ajuns la mine este superb. Este ideal pentru cadoul ce ar putea să îl oferi socrilor. Căci ei fac parte din familia extinsă a noastră.

Și, cum zice și mesajul de pe tablou, ”Family like branches on a tree, we all grow in different directions, yet our roots remains as one!

tablou licheni 2 tablou licheni

Globuri cu mesaj

Aceste globuri cu mesaj sunt superbe și pot fi considerate cadoul ideal atât pentru bunici, cât și pentru socrii. Fiindcă ai opțiunea de a adăuga orice mesaj dorești în interiorul globului.

Goburile ce au ajuns la mine de la Adina, le-am gândit special pentru socrii mei. Unul cu mușchi roz, unul cu mușchi verde. Iar mesajul din interior este unul ce cred că le-ar putea unge sufletul socrilor. ”În familia noastră suntem fericiți, arătăm respect, suntem o echipă, ne ascultăm, suntem sinceri, avem curaj, râdem mult, visăm, sperăm, iubim.”

Poți vedea pe pagina A&A Handmade mult mai multe superbități create de Adina. Sigur vei găsi ceva ce să îți fie pe plac!

globuri cu mesaj si licheni glob handmade cu mesaj mesaj in glob handmade

Bijuterii handmade

Această recomandare este îndreptată special către soacră. Și neaparat să fie genul de persoană care este deschisă la sugestii și care apreciază inițiativa. Căci nu toate persoanele se dau în vânt după bijuterii handmade, însă dacă se pune cum trebuie ”problema”…

Gabriela creează bijuterii handmade foarte delicate. În acest domeniu creativitatea este cuvântul de bază. Astfel, se poate ajunge la bijuterii spectaculoase în scurt timp. După timp, după deschidere, după idei, după cerințe..

Până acum, din punctul meu de vedere, simplitatea și delicatețea sunt cele ce regăsesc în bijuteriile handmade postate de Gabriela pe siteul ei, Biella Biju. Te invit să descoperi și tu potențialul acestei recomandări făcute de mine:)

Aceste bijuterii sunt cele ajunse în posesia mea și stau pe gânduri- care i s-ar potrivi soacrei mele?!

biella biju bijuterii handmade

Aranjamente florale din săpun

Sunt aranjamente superbe, ce vor rămâne mult mai mult timp în preajma celor ce le vor primi, decât aranjamentele cu flori naturale.

Am avut ocazia să văd la prima mână modelele superbe de aranjamente găsite pe pagina Fleurentine și am scris mult mai pe larg despre ele în articolul acesta – Aranjamente cu trandafiri din săpun

Este genul de cadou care ar pune zâmbetul pe buzele bunicii sau a soacrei. Mai ales dacă-i cunoști preferințele în materie de flori sau culori.

Acestea sunt aranjamentele ce mi-au pus mie zâmbetul pe buze!

aranjamente speciale flori

Ceas din lemn

Chiar nu pot trece cu vederea noul model de ceas văzut la Oana pe site.

Este vorba despre un blank din lemn, însă mesajul este prea la fix pentru aceste material. Prea se potrivește cu recomandările mele de cadouri handmade pentru scorii și bunici.

Ceasul se poate comanda de aici – Ceas pentru bunica. Cel mai important aspect de menționat, este că ceasul poate fi apoi personalizat chiar de tine. După bunul plac, astfel încât cadoul să fie unul și mai special.

Textul ce apare pe ceas este unul ce poate fi modificat, astfel încât să fie cu mesaj pentru ambii bunici. Sau pentru ambii socrii.

Poza de pe site este luată!

blank ceas pentru bunici

Mie îmi plac toate cele ce le-am recomandat în acest articol. Și sunt sigură că oricare cadou ar ajunge în mâinile socrilor sau bunicilor, dacă este făcut cu drag și din drag, va fi foarte apreciat!

Să încercăm să aducem magia sărbătorilor de iarnă cu ajutorul produselor handmade în jurul nostru! Merită încercat.

Cum ți se par aceste idei de cadouri pentru socrii și bunici?

18 Comments on “Cadouri handmade pentru socrii și bunici”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.