Aranjamente cu trandafiri din săpun

De când mă știu am avut o mică slăbiciune pentru aranjamentele florale. Să le admir, să le cumpăr pe cele mai deosebite, să le dăruiesc pe cele care semnifică ceva anume. Și acum am găsit aranjamente cu trandafiri din săpun.

Mai întâi le-am găsit într-o florărie din oraș, atunci când am fost să caut flori pentru  începutul de an școlar. Apoi am primit un aranjament cu trandafiri din săpun de la finuța mea, cu ocazia zilei mele de naștere.

Dar ce a urmat m-a făcut să ador acest gen de aranjamente.

Acum am primit de la Florentina aceste deosebite aranjamente cu trandafiri din săpun!!!

Vei vedea în pozele de mai jos de ce zic că sunt deosebite!

Florentina cu asta se ocupă. Pe pagina ei de Facebook – Fleurentine Flower– vei găsi toate modele făcute de ea până acum, cât și detalii legate de preț sau livrare. Din păcate, activitate pe pagina nu mai este din 2020 și nu răspunde la mesaje. 

Aranjamentele cu trandafiri din săpun s-au comportat extraordinar de bine în timpul transportului. Căci au venit din București… și până în Oradea se pot întâmpla multe. Toate petalele au fost întregi, toți trandafirii fiind la locul lor, toate accesoriile intacte.

În domeniul Handmade atenția la detalii poate face diferența!

Pe lângă faptul că sunt superbe, aceste aranjamente mai au și câteva plusuri:

 • Rezistă în timp. Comparativ cu aranjamentele făcute din flori naturale, fără ghiveci.
 • Pot avea un parfum special. Fiind făcute din săpun, acești trandafiri pot să primească parfumul preferat.
 • Sunt mult mai ușor de întreținut. Nici nu trebuie udate ca florile naturale, dar nici nu trebuie șterse mereu de praf ca florile articifiale (din plastic).

Aranjamente cu trandafiri din săpun – poze

cutie cu trandafiri din sapuntrandafiri din sapunaranjament rotund de flori aranjamente speciale flori

Îmi sunt foarte dragi. Când le văd în poze îmi sunt și mai dragi. Iar când mă uit la ele, așezate frumos prin casă, printre cărți… altă viață. Îți pune automat zâmbetul pe buze și descrețește fruntea.

Așa cadou să tot primești. Așa cadou să tot oferi!

Am menționat faptul că aceste aranjamente sunt handmade?! 

Nu de alta, dar este un aspect foarte important. Sunt curioasă, care crezi tu că-i Preţul corect pentru acest gen de aranjament?

Cum ți se par aceste aranjamente? Le-ai comanda sau recomanda?

28 Comments on “Aranjamente cu trandafiri din săpun”

 1. Am remarcat atat pe Facebook cat si in magazine tot felul de aranjamente din acestea. Cu preturi in functie de ceea ce comanda fiecare, ca peste tot de altfel. Este multa migala in realizarea buchetelor, la fel ca si in cazul celor naturale. Doar ca sunt mai usor de intretinut. Oricum, florile sunt frumoase indiferent: la ghiveci, in buchet, in aranjament, cronite, etc.

 2. Sunt foarte frumoase și ai posibilități multiple de a combina flori, cutii, accesorii… Parca totuși mi se par un pic scumpute, dar am surprins plăcut la grădiniță când am luat la educatoare de Crăciun câte un aranjament.

 3. Îmi place la nebunie aranjamentul. Se vede ca e multa munca în spate și cred ca durează mult timp executarea asa ca prețul corect e unul destul de piperat în viziunea mea. Mai ales ca nu sunt flori artificiale ci sapun. O idee geniala, nu mi-ar fi greu sa le recomand.

 4. Sa spun dreptnu stiu cat ar putea costa pentru ca nu stiu procesul de productie. In cazul in care se toarna compozitia in matrita si atat ar trebui sa nu coste mult, dar daca se modeleaza in parte fiecare petala, atunci se schimba si pretul.

 5. Sunt foarte frumoase! Eu le-aş vrea pentru mine. Le-aş comanda pentru o persoană despre care ştiu că le-ar aprecia. Că e mai mult vorba de creaţie. Sunt însă persoane care nu acceptă flori, indiferent de material sau formă, în afara celor naturale.
  Despre preţ, nu ştiu ce să zic. Dar trebuie să ţinem cont de munca depusă. Şi nu e uşor de făcut aşa ceva. Aşa că şi dacă e mare, e justificat. Mai ales că rezistă mult, nu e ca şi cum în trei zile îl arunci.

  1. Adevărat ceea ce ai scris. Mai rar persoanele ce acceptă doar flori naturale. Eu până acum nu am întâlnit astfel de persoane. Cred că nu au primit aranjamentele ce să le cucerească încă 🙂

 6. Vai cat sunt de frumoase aceste aranjamente si ce bine arata. Cred ca miros si demential ,o adevarata munca depusa in realizarea acestor aranjamente

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.