Melkior, doar atât în Christmas Collection?

De la Melkior aveam așteptări mai mari legat de colecția recent lansată. Poartă numele de Christmas Collection, și este alcătuită din 4 produse. Dap, 4! Doar atât în Melkior Christmas Collection?!

Să nu mă înțelegi greșit. Mereu am apreciat produsele lansate de acest brand, căci sunt produse de calitate.

Și da, apreciez și faptul că înainte de lansarea unor produse sau ”colecții” sunt și eu printre cei aleși să primească parte din aceste produse. Pachetele de PR sunt ok, însă asta nu înseamnă că eu trebuie să laud produsele sau să zic altfel decât ceea ce este.

Indiferent ce produs primeam acum, legat de lansarea noii colecții, tot așa gândeam. Că, după mintea mea, o colecție lansată de un brand ar trebui să aibă mai mult de atât. Să acopere mai multe produse, nuanțe, palete de culori… etc.

Sau, să nu o mai numească colecție. Să lanseze altfel produsele pe piață. Melkior sigur ar fi avut opțiuni, idei de marketing, strategii de pr. Și totuși au ales să facă asta.

Melkior Christmas Collection

Cele 4 produse ce apar sub aripa acestei colecții sunt:

Paleta Metal Fusion by Melkior, ce vine cu 4 nuanțe în cutie:

  • GOLD este nuanta de auriu extravagant
  • QUARTZ este o nuanta de machiaj roz sampanie
  • COPPER este o nuanta de roz inchis
  • GARNET este o nuanta de rosu granat

Fard de pleoape crema Golden Girl

Oja Spell 4,5 ml

Oja Spell 15 ml

Christmas Collection (1)

Despre oja Spell

Acesta este produsul ce a ajuns la mine, cumva reprezentând din punctul meu de vedere colecția. Cam așa ar veni, nu?!

Nuanța ojei este una interesantă. Se vrea a fi un fel de auriu, căci așa se și prezintă pe site ”Adu străluciri aurii pe unghiile tale cu noua Oja Spell și esti gata de petrecere!”.

Însă mie mi se pare că duce mai mult către un auriu foarte foarte închis, aproape verzui. Nu mă pricep atât de mult la nuanțe, însă vezi și tu în poza de mai jos dacă pare aurie nunața ojei.

Am folosit oja pe una din unghii. Are acoperire bună și a rezistat destul de bine.

oja spell melkior

De unde așteptările mele?

Oi fi eu mai reticentă cu privire la produsele cosmetice recomandate, însă cele folosite de la Melkior au fost mereu pe plus din punct de vedere al calității. Că se mai  întâmplă să nu o nimerească cu nuanțele, aici e mai mult problema de marketing și promovare.

Un exemplu pozitiv fiind cel de la lansarea colecției Melkior Blood Collection.

Sau cel de la lansarea despre care am scris în acest articol –  Alexia Eram și-a lansat primul ruj.

Dar, anul acesta a fost unul în care domeniul beauty m-a atras mai mult decât de obicei. Are desigur legătură și cu o serie controverstă de pe YouTube, cea de pe canalul lui Shane Dawson. Este posibil ca cele urmărite de mine să fi influențat acum părerea mea desre noua ”colecție” de la Melkior.

Conștientă fiind că nu se pot compara cele două piețe de consum, publicul consumator fiind unul foarte diferit, însă chiar nu poți  pune 4 produse în aceeași oală și să le numește colecție. Mai ales că sunt produse diferite. Mai ales că nu prea se pupă nici ca nuanțe.

Și până la urmă, e bine să ai așteptări, nu?!

Tu ce părere ai despre acest subiect?

Despre această colecție?

17 Comments on “Melkior, doar atât în Christmas Collection?”

  1. Si eu cand ma gandesc la o colectie ma astept ca ea sa cuprinda foarte multe produse. Culoarea ojei e cel putin dubioasa. 🙂 Si spun eu asta care acum port pe unghii albastru inchis, dar e culoarea anului 2020 deci sunt in trend sau inaintea lui. 🙂

  2. Eu imi fac unghiile semi asa ca oja ce a sosit si la mine nu o sa poposeasca prea mult. Paleta imi place mult. totusi, chiar ma asteptam la muult mai multe produse.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.