Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a lansat primul ruj

De aș fi scris în titlu că Alexia Eram și-a lansat primul ruj, poate nu ai fi fost interesată să vezi despre ce este vorba. Dar așa, scriind fiica Andreei Esca, ai fost un pic curioasă să vezi despre cine este vorba, cum arată și ce a lansat, nu?!

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și tocmai ce a lansat pe piață primul ruj mat ce-i poartă semnătura. 

Alexia seamănă foarte bine cu mama ei. Cel puțin la fizic, dar din ce am observat din activitatea ei din mediul online, este pe același kalapod și cu mentalitatea. Uită-te în poza de mai jos, și zi că n-am dreptate când zic că seamănă.

primul ruj mat alexia eram

Ce-i diferit la acest ruj?

Conform celor declarate în presă de Alexia Eram și cei de la Melkior, iată care ar fi fost aportul ei în crearea acestui prim ruj mat:

Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă.”

Însă, formula de bază este cea cunoscută deja de melkiorete.

A ajuns și la mine acest ruj

Ambalaj foarte frumos. Ceva în genul Kylie, dacă știi despre cine vorbesc 😛

Textura este cea cu care m-am obișnuit la rujurile lichide mate lansate de Melkior. Parfumul este asemănător cu cel al luciului de buze despre care am scris aici- Lipgloss Melkior

Și da, este un ruj mat, ce se aplică ușor, este rezistent la transfer, nu usucă buzele și purtabil în cele mai inedite situații (la plajă, la înot, la sapă 😛 – ideea este că rezistă)

Nuanța? Eh, cum ar fi dacă un produs ar fi pe placul tuturor?!

Dar un ruj va fi mereu de bun augur în geanta unei femei. Și nuanța de ruj creată de Alexia Eram este una potrivită pentru orice moment al zilei. Eu o văd ca pe o nuanță nude. Mi se pare o nuanță cuminte, asta fiindcă m-am obișnuit cu nuanțele tari de rujuri… vezi aici ce am scris despre celelate rujuri mate de la Melkior- Ce port de la Melkior pe buze?

Primul ruj lansat de Alexia Eram

Și, după atâta vorbărie, musai câteva poze, nu?!

alexia eram ruj mat melkior ruj mat melkior alexia eram nuanta ruj mat alexia eram

Ce aș mai putea zice despre acest produs?!

Este un ruj mat bun, ca toate rujurile mate din colecția Melkior. Diferența este dată de ambalaj și nuanță. Este suficient cât să te convingă să cumperi acest ruj mat?!?!

Personal, înclin să cred că voi mai vedea curând și alte produse ce vor purta amprenta Alexiei!

Tu ce părere ai despre acest ruj?

18 Comments on “Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a lansat primul ruj”

  1. L-am încercat,nu este asa cum il lauda toată lumea.Este mat,nu usucă buzele,dar la mine a rezistat maxim 2h pe buze si mirosul nu este atat de plăcut.

    1. Sa stii ca depinde de cum este aplicat rujul. Am vazut si eu ca daca il aplic intr-un strat subtire, nu rezista pe buze. Merge la prima masa :)) Dar daca aplic in doua straturi, rezista mai mult. Acum, nu va rezista daca bei ceva cald sau daca mananci lichid(supa). Cat despre miros, acesta este mai mult in recipient si pana rujul se aplica pe buze.
      Per ansamblu este un ruj la fel de bun ca cele din colectia Matte Stain de la Melkior 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.