Despre noua colecție Melkior Blood Collection

Pe data de 23 octombrie s-a lansat noua colecție Melkior Blood Collection, având patru produse vedetă, patru rujuri cu nuanțe intense. Iar eu am primit spre testare unul din cele patru nuanțe ale colecției.

Stai, că trebuie să-ți zic și că este vorba despre ruj. Ruj lichid,mat, rezistent la transfer. Am eu o șustă cu acest ruj, dar o păstrez pentru rândurile de mai jos 😛

Prezentarea produsului este ”the big hit”!

Rujul vine într-o eprubetă. Doar este asociat cu grupa sanguină. Ideea fiind una ce a făcut furori în mediul online. Reacțiile venind sub mai multe forme. Am stat și am citit unele comentarii interesante pe pagina Melkior, comentarii din domeniul SF… fiecare cu tarlaua lui, dar să nu trecem și la vecini.

Eprubetele din noua colecție Melkior Blood Collection conțin 4 nuanțe de roșu intens, asociate celor patru grupe sanguine:

Eu am primit eprubeta grupei A. Clar aș fi fost mai mult decât încântată să am toate nuanțele, căci roșu pe buze este nemuritor și purtabil în mai toate situațiile… cu atitudinea potrivită.

noua colectie melkior blood collection blood collection grupa A

De ce este diferită noua colecție Melkior Blood Collection?

Evident că prima impresie mai de impact este legată de ambalaj. Un amalaj inedit, menit să scoată în evidență numele colecției și asociere ei perfect descrisă pe site-ul Melkior: ”o gamă de rujuri lichide născută din ideea că grupa sanguină ne reprezintă.

Și mai este o trebă interesantă găsită la descrierea noii colecții: ”rujurile roșii pot avea reflexii rose, corai, oranj, vișinii, arămii, adică diferite nuanțe în funcție de tipul de piele și de nuanța părului.”

Nunata grupei A primită de mine este una ce are nuanță mai închisă de roșu. Duce către un vișiniu închis. Am încercat să surprind tranziția culorii în cele câteva minunte de după aplicare.

De sus în jos:

ruj lichid mat rosu melkior

Apoi, după ce ambalajul ți-a stârnit curiozitatea, vei găsi o nuanță superbă de roșu! 

Îmi place nuanța grupei A, dar sigur voi comanda și restul nuanțelor, pe rând. Căci nu am chiar atât de multe ocazii de a purta roșu pe buze.

Îmi place tot la acest ruj, mai puțin rezistența în timp. Este un ruj rezistent la transfer și chiar ține câteva ore bune pe buze. Dar apoi începe să se ”fărâmițeze” dinspre interiorul buzei spre exterior.

Chiar și așa, rezistă destul de bine. L-am purtat de două ori, pe o perioadă destul de lungă de timp, și a ținut binișor. Doar aspectul acela ”sfărâmicios” pe buze după 6 ore de purtare m-a uimit.

Fiindcă Rujul Matte Stain, tot de la Melkior, este la fel de intens în nuanțe, dar mult mai rezistent la purtare. Am scris aici despre el – Cât crezi că rezistă pe buze noul ruj de la Melkior?

Mai am și o chichiță legată de pensula rujului, dar nu e chiar așa de mare :))

Concluzia: Recomand rujurile din noua colecție Melkior Blood Collection!

Ție cum ți se pare noua colecție de rujuri de la Melkior?

40 Comments on “Despre noua colecție Melkior Blood Collection”

  1. Nu le-am testat dar am acasă un creion de buze mov de la Melkior și îl folosesc și pe post de ruj pentru ca este ușor cremos. Îmi place tare mult, și rezista câteva ore.

  2. E fain rujul e interesant modul de prezentare, rezista bine insa nu e si rezistent la transfer, cel putin eu ma tot ung cu el peste tot :))

  3. Eu pur si simplu m-am indragostit de acest ruj. Este foarte provocator si mai ales rezistent. Nu prea port ruj deoarece nu suport sa vad urme pe pahar, dar acesta este absolut wow.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.