Când online e aglomerat

Am trăit să văd și acest lucru. Online e aglomerat, toată lumea caută informații online, toată lumea face cumpărături online, toată lumea se plimbă online. Doar toată lumea stă acasă, NU?!

Eu stau acasă. Și fiindcă sunt o persoană care crează conținut atunci când e liniște în jur, îmi este tare greu să fac campanii sau articole în acest zile. Și am avut o idee atunci când am scris articolul anterior, #LaVieOnline- Creator în vremuri grele

Iar acea idee prinde aici contur, după ce am copt forma ei și mai ales după ce am citit și acest articol genial la dnul Cristian Birta 🙂 – Ce pot să facă influencerii (speriați că nu mai prind campanii) în perioada asta.

 Cursurile online pentru pasionații de marketing digital

Este mai mult de atât și o să profit la maxim de cursurile celor de la KiwiMarketer. Vezi aici cum ajungi la cursurile KiwiPro! Eu mă bag pe Google ADS, pe e-mail marketing, cursuri de copywriting și cursuri tehnice si design!

Schimb abordarea în ceea ce privește munca mea online și vreau să fiu tot mai bună și pe alte domenii.

Sigur se vor vedea rezultatele în viitor, și vă țin la curent.

Când online e aglomerat

Deja pe FB nu mai ai loc și de altceva în afara de știri sau conținut legat de virus și recomandări pentru a face față acestei perioade. Și, mai apar și câteva reclame, unele prost gestionate în această perioadă, ce fac conțintul organic să fie tot mai jos poziționat.

Da, ține și de percepția și comportamentul utilizatorului pe platformele sociale, însă eu am ales până acum să investesc timp în promovarea muncii mele, astfel că totul este organic. Văd ce voi face în viitor, poate trec la alte idei.

Până atunci, acum e momentul perfect pentru reseach!!!

Ca și creator de conținut, acum pot să încetinesc. Pot să îmi fac planuri de marketing, de conținut, de promovare. Să observ ceea ce îmi face plăcere și să caut cum să le prezint într-un mod cât mai inedit.

Idei ce pot să te ajute și pe tine – eu le voi pune în aplicare

⇒ Centralizează colaborările trecute.

Cu cine ai vorbit, ce ai avut de făcut, în cât timp ai făcut, care a fost rezultatul, care a fost impactul, care a fost feedbackul și forma plății. Poate vei găsi puncte surpriză în momentul în care vei trage linie. Și sigur te va ajuta această centralizare pentru a îți face o idee legată de ce a mers bine și unde mai trebuie să lucrezi ca să fie bine.

⇒ Caută colaborări de interes pentru viitor.

Aici intră partea de research menționată mai sus. Vezi alte colaborări făcute de brandul sau agenția cu care ai vrea să legi o colaborare. Și vezi dacă ți se potrivește ca stil, astfel încât să nu fie ca nuca-n perete colaborare. Concepe un mesaj de abordare și eventual și câteva exemple sugestive cu campanii ce le-ai putea oferi tu lor. Intră și un pic de statistică în ecuație, dar așa îți vei forma deprinderi sănătoase pe viitor.

⇒ Caută să vezi cum poți să îți îmbunătățești conținutul.

Dacă până acum făceai doar articole, poate te uiți să vezi cum te-ar ajuta și conținutul video. Sau dacă faci video, vezi cum poți să îmbunătățești partea de descriere a conținutului.  La video e și mai ofertantă dezvoltarea, căci poți găsi acum fel și fel de aplicații ce să te ajute la editat. Și cum idei sunt cu carul…

Vezi aici răspunsul meu la întrebarea –  Blog sau Vlog?

Ideea cea mai importantă în aceste zile este și un îndemn foarte serios: STAI ACASĂ!

Chiar dacă online e aglomerat acum, va fi mai lejer după ce trece această perioadă. Așa că, poți să te gândești și că vei scăpa mai repede de surplusul care acum e online, poate chiar concurența ta, dacă oprim răspândirea acestui virus și stăm acasă!

Tu ce faci când online e aglomerat?

Urmărește și hastagul #LaVieOnline pentru a afla alte recomandări de aplicat pentru perioada de ”aglomerare” din online :)a

cand online e aglomerat

13 Comments on “Când online e aglomerat”

  1. Chiar dacă în mare parte copiii îmi ocupa timpul, îmi găsesc timp și pentru citit și vreau sa îmi reiau activitatea cu creații handmade.

  2. In primul rand oftez. As vrea sa fac si eu cursuri, dar zau daca am timp de ele. Copiii sunt tt mai activi si nu pot sa fac nimic cursiv 30 de minute. Am carti de citit. Si parca nu intra. Am doua priecte mai marisoare ce au luat o frana brusca, de ma intreb daca mai pot continua. Insa, vad si eu ca este necesara o alta abordare.

    1. Te inteleg pe partea de oftat si jonglat cu copii. Stiu doar ca frana este buna uneori si cu un pic de exercitiu in care iti stabilesti prioritati si asteptari vei gasi o cale sa le faci pe cele mai importante si mai satisfacatoare 🙂

          1. Dragut, dar pana atunci? Simt ca imi sare capacul precum un vulcan in eruptie.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.