Cadouri de Paște în pandemie

Am stat să cântăresc dacă scriu sau nu despre aceste subiect. Având în vedere contextul actual, poate totuși gândurile la cadouri de Paște în pandemie ne pot schimba starea de spirit. Apoi au venit pe rând următoarele întâmplări și gânduri.

Rodica Savici mi-a trimis o invitație pe un grup de FB. Rodica este un om fain, cu care am colaborat atunci când am scris articolul Flori sau cadouri pentru dascăl? 

Rodica face minunății de bijuterii cu ajutorul mărgelelor  ce le poți vedea pe pagina RodicaSavici ART Bijoux și grupul a venit la fix pentru pasiunea ei.

Grupul se numește ⇒ CAMPANIA „Un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE!”

A fost inițiat de Alina Seran și este un grup mai aparte. Singurul de acest gen ce eu l-am întâlnit până acum.

un dar pentru un prieten

Acest grup a fost creat pentru a aduce un zâmbet pe fața cuiva drag.

Prin intermediul membrelor grupului puteți trimite unui prieten, rudă sau coleg un mic cadou simbolic, un mic gest care să îi arate că nu e singur, chiar dacă suntem izolați în casă, și că te gândesti la el.

Cadoul va ajunge direct acasă la prietenul tău , cu mesajul „Totul va fi bine „.

Exemplu: caut un cadou pentru nașa mea, postez pe grup, ambasadoarele vin cu oferta, eu aleg din oferte, stabilesc detaliile cu ambasadoare, las adresa nașei mele și ea se asigură că va fi livrat cadoul direct nașei.

Micile gesturi mereu ne-au adus bucurii și zâmbete în suflet. Și acum sigur vor schimba ceva în jurul nostru și a celor implicați în această campanie.

Cadouri de Paște în pandemie

Anul trecut scriam alte articole dedicate acestei perioade.

Acum nu am scris nimic și imediat vine Paștele. Cred însă că avem motive întemeiate pentru faptul că ne gândim mai mult la altceva.

Și totuși am scris despre inițiativa acestui grup, chiar dacă este pandemie și se recomandă statul acasă și limitarea contactului între persoane deoarece:

  • Consider că Ambasadoarele au nevoie de susținere din partea noastră. Ele fiind mici antreprenori ce din asta își susțin familiile.
  • Măsurile de creare a cadoului și a coletului ce va ajunge la persona vizată sunt unele ce inspiră încredere și siguranță.
  • Este limitată interacțiunea între persoane și totuși cu acest gest asigurăm zâmbetul pe buzele celor ce ne sunt în gânduri.
  • Cât timp suntem sănătoși și în putere avem timp să facem și altceva!

Cadouri de Paște în pandemie 2020

Sper să îți fi fost utilă această recomandare și să ne auzim sănătoși după această perioadă și să împărțim daruri frumoase între noi.

Să sărbătorim cu fast viața și faptul că ne putem bucura în continuare de ceea ce avem și ce putem crea.

Tu cum te gândești acum la sărbătorile Pascale?

Cum ți se pare inițiativa grupului menționat de mine?

12 Comments on “Cadouri de Paște în pandemie”

  1. E foarte frumoasa inițiativa grupului Ambasadoare. Ma gândesc serios sa apelez și eu la serviciile lor! Foarte frumos articol și mulțumesc ca ai împărtășit cu noi aceste informații!

  2. Este o initiativa buna! Au aparut multe astfel de grupuri, inclusiv agroalimentare. Toate sunt bine-venite pentru ca in aceste momente trebuie sa ne adaptam cumva la situatia existenta.

  3. Inițiativa grupului menționat de tine mi se pare foarte bună! De altfel, și eu am apelat la astfel de grupuri de mai multe ori atuncî când mi-am dorit să fac niște cadouri mai aparte.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.