De ce să cumperi blankuri din lemn pentru copii?

Pasiunea pentru blankuri din lemn o am de câțiva ani. De când am descoperit-o pe Oana Necula. Și de atunci mă minunez constant pe proiectele sale și pe atenția ce o acordă fiecărui blank. Acum a venit rândul acelor blankuri din lemn pentru copii ce le-am comandat zilele trecute, să apară pe blog.

Mă bucur să văd că în această perioadă Oana încă găsește resurse pentru a crea noi produse. Aș se face că am făcut o mică aprovizionare de pe site, pentru a avea ocupație câteva zile. Pentru a căuta împreună cu ai mei copii metode ingenioase de a personaliza blankurile din lemn ajunse la noi.

Am comandat multe. Și aș mai fi comandat. Statul în casă sigur îmi oferă acum ocazia de a exersa diferite tehnici astfel încât să fac treabă frumoasă cu acest blankuri.

Căci am mai avut tentative. Le poți descoperi în articolele de mai jos:

Mai am și alte multe tentative ce apar doar în pozele puse pe pagina de FB a blogului. Și unele tentative ce sper să ducă la ceva mai concret, dar despre astea scriu la momentul potrivit.

De ce să cumperi blankuri din lemn pentru copii?

blankuri din lemn pentru copii

Revenind la subiectul principal.

Aceste blankuri din lemn pentru copii le recomand din mai multe motive:

  • Sunt baze solide pentru pornirile creative ale copiilor. Fie că le pictează, fie că lipesc, fie că le desenează, fie că le leagă sau alte minuni (copii te pot surprinde), aceste baze rezistă mult mai mult ca hârtia sau cartonul.
  • Te scapă de mulțimea de hârtii minuscule de prin cameră. De obicei rămân cu duiumul după ce fac ai mei copii câte un proiect DIY cu foarfecă și hârtie.
  • Poți alege din mai multe modele de blankuri.

Pot fi seturi puzzle cum am comandat eu pentru copii din mai multe modele de pe site. Sau pot fi seturi tematice, cum sunt cele cu zâne și planete ce au ajuns la mine.

  • Se pot crea diferite proiecte împreună cu copiii, în funcție de vârsta lor și de răbdare și creativitatea părintelui. Eu sigur voi lucra cu ei și ne vom distra copios. Ne vom pune zâmbetul pe buze și seninul în gânduri.
  • Rezistă mult mai  mult timp dacă se evită contactul cu apa, în sensul că nu poate fetița să-i facă baie balerinei, asta ca exemplu.
  • Prețurile și calitatea le recomandă cel mai mult. Multe blankuri făcute de Oana au ajuns la noi și toate s-au comportat exemplar!

Comanda mea arată cam așa cumva:

Mai jos am și un clip scurt în care le vei vedea, plus o idee din partea fetiței pentru blankul puzzle preferat de ea.

Stai să îți pun celelalte linkuri ce vreau să le vezi clar:

Restul blankurilor sigur le vei descoperi pe site!

cea mai recenta comanda de blankuri din lemn blankuri si seturi din lemn pentu copii

Copiii sunt foarte încântați

Ceea ce este un lucru mai mult decât îmbucurător în această perioadă în care statul în casă a scos cuvântul ”plictisit” la rang de cuvânt de bază :)))

Acum le ofer ocazia cu aceste blankuri din lemn pentru copii să își pună imaginația la treabă. Și voi reveni și cu rezultatul muncii noastre. Doar că am vrut să am o bază înainte de a ne pune amprenta pe blankuri.

Că se întâmplă de multe ori să le las în forma de blank, de frică să nu le pocesc cu ideile mele. Aici mă refer la blankurile ce le-am comandat pentru mine. Ale lor sunt minunante indiferent cum le personalizează!

Cum ți se par ție aceste blankuri din lemn pentru copii?

Aici este clipul promis!

24 Comments on “De ce să cumperi blankuri din lemn pentru copii?”

  1. Sunt super! Noi am avut luate de Crăciun, sub forma de brad și glob, ne-am distrat mult cu copiii pictându-le!

  2. Are și nepoțica mea câteva blankuri din lemn și știu le adora, zilnic se joaca cu ele. Chiar sunt o idee buna pentru a spori creativitatea copiilor.

  3. Superb! Intr-adevar este o idee extrem de buna! Creativitatea se dezvolta devreme. Imi amintesc cand eram copil ca trebuia sa le tai eu pe dimensiune… avand sablonul trasat… nu era chiar usor.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.