Cutie din lemn personalizată de fetița mea

Și când mă gândesc că eu aveam planuri mari cu această cutie :)) Uneori îmi iese, uneori nu. Așa că de data aceasta vin cu această cutie din lemn personalizată de fetița mea, începută de mine și prezentată în alt mod.

Fiindcă nu a fost vorba despre o cutie de la bun început. Nu aveam în plan așa ceva.

A fost vorba mai întâi de coperțile din lemn decupate cu model de la NOTE Concept. Ce mă gândisem să le folosesc pentru a lega lucrările de la grădiniță a domnișoarei mele. Doar că nu am găsit forma potrivită pentru a duce acel gând la bun sfârșit.

Deși cred și acum că sunt mult mai potrivite aceste coperți pentru albume foto sau pentru proiecte mai speciale, ele trebuie folosite și aplicate de oameni care se pricep la asta.

Cum ar fi persoane ce lucrează în edituri sau persoane care se pricep să creeze agende personalizate și aceste coperți le-ar da ocazia de a pune în practică un mod inedit de copertare.

Eu însă… Batman. Că sigur îmi va ieși ceea ce mi-am propus!

Planul inițial!

Am avut cele două coperți în blank și am zis că ar fi perfecte pentru a crea o cutie din lemn personalizată. Numa’  bună ideea pentru a filma un tutorial cum am văzut eu în online că se fac pe acest gen de idei diferite cu ceea ce ai la îndemână.

Așa că am trecut la cules informații. Doar că sursele găsite nu au fost cele mai inspirate. După mintea mea, aveam nevoie doar de câteva bucăți de lemn pentru laterale, balamale, super glue și vopsea pentru lemn. Gata cutia în mintea mea.

Am fost și am cumpărat tot ceea ce aveam nevoie, am rugat soțul să îmi taie bucățile necesare pentru laterale și am trecut la treabă.

proiect cutie handmade

Chiar am și filmat prima parte a acestui proiect. Dar am realizat pe parcurs că nimic nu va ieși cum am crezut eu.

Pe lângă faptul că aveam mai mult super glue pe degete decât pe lemn, acesta nici nu stătea cum credeam eu că va sta.

Nici nu mai stăteau bucățile  de lemn la dungă cum credeam eu că vor sta.

Nici nu se lipeau atât de bine cum credeam.

Să mai zic că balamalele nu se lipesc așa ușor?!

Reconfigurare

Când am văzut cum stă situațiunea am reconfigurat planul inițial. Sau cel  puțin așteptările mele legate de acest proiect. Plângeam de mama focului… pe interior.

Am lipit cumva cu silicon totul și apoi soțul a prins cu șuruburi balamalele coperții ce a devenit capacul cutiei.

Și în loc să las totul așa, să mă mulțumesc de cum a ieșit, am început să pun culoare pe cutia nou formată. Când a văzut fetița că eu lucrez cu pensulă și acuarele era gata să mă trimită la plimbare. Oricum până la urmă am cedat totul pe mâna ei.

cutie personalizata de copil

Sclipici, culori, hârtie cu model lipită pe interior; opera fetiței mele. Ba la un moment dat a reușit să rupă și unul din modelele de pe copertă și a trebuit să repar cumva. Plus că a mai făcut ea modificări de culori pe copertă. Ce mai, o adevărată operă de artă!

Eu mi-am pus amprenta doar pe ceas. 

Vrei să vezi rezultatul final?

cutie din lemn personalizata de fetita mea cutie pentru jucarii

De departe se vede că este o cutie imperfectă.

ÎNSĂ, pentru fetița mea este o cutie minunată! 

Are numele ei, este făcută de mama ei, este personalizată de ea. Și este perfectă pentru jucăriile ei.

Eu mai voi face acest gen de încercări cu blankuri din lemn. Pentru că o am pe Oana de la NOTE Concept ce vine mereu cu modele și proiecte ce parcă mă strigă. Am mai avut astfel de tentative expuse și în articolul Joaca cu materii prime din lemnTot cu blankuri de la Oana.

Și chiar acum câteva zile am mai pus de o comandă. Abia aștept să  văd ce îmi mai puie capul. Căci oricare ar fi rezultatul final, activitatea în sine este una foarte relaxantă!

Cum ți se pare această cutie din lemn personalizată de fetița mea?

Crezi că te-ar tenta blankurile din lemn pentru activități de recreere?

12 Comments on “Cutie din lemn personalizată de fetița mea”

  1. Foarte drăguță cutia Începutul e mai greu întotdeauna, dar v-ați descurcat de minune!Aş încerca,dar ştiu că e mai dificil, aşa că mă rezum la florile mele de hârtie❤

    1. Atata timp cat petrecem timp impreuna, cred ca prea putin conteaza ceea ce mesterim :)) Dar suntem foarte tentate de florile de hartie. Am muuuulte hartii decupate prin casa… mai trebuie sa le dam forma 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.