Mi-aș fi dorit alt Președinte

⇒ Conștientă că această afirmație poate stârni reacții dubioase,

te invit să citești mai întâi rândurile articolului pentru a afla de ce mi-aș fi dorit alt președinte! ⇐


Chiar dacă evit să scriu sau să aduc vorba despre politică, sunt un cetățean responsabil și am mers la vot de fiecare dată.

Chiar dacă evit să aleg un partid politic care să zic că beneficiază de susținerea mea necondiționată, tot găsesc cumva omul care să beneficieze pe moment de o ștampilă pe buletinul meu de vot.

Chiar dacă acum am avut de ales dintre doi oameni care greu de crezut că vor face ceva semnificativ pentru țară, mi-aș fi dorit alt Președinte să iasă învingător.

Mi-aș fi dorit să câștige PSD, chiar dacă știu aproape sigur că ar fi dus țara în prag de faliment… nu că acum ar fi departe de acest punct!

De ce mi-aș fi dorit alt Președinte?

Oamenii ce acum susțin partidul PSD nu pot fi convinși cu vorbe sau cu explicații logice că oamenii din acest partid una promit și alta fac!

Așa că, mi-aș fi dorit ca dna Dăncilă să ajungă Președinte. 

Și să văd ce ar fi făcut dânsa ca Președinte al acestei țări. Să aibă ocazia să ducă la bun sfârșit ceea ce a promis în campania electorală. Sau nu. După caz și după posibilități.

Să se convingă și oamenii ce acum susțin PSD-ul că e nevoie de măsuri drastice pentru a aduce sistemul pe linia de plutire. E nevoie de schimbări drastice în sistem și nu suntem pregătiți pentru așa ceva.

Nici nu avem oamenii care să fie capabili să accepte luare acestor măsuri și să le implementeze!

Blocați în trecut. Trăim cu frică prezentul!

Cu PSD la putere am fi ajuns în colaps financiar, știu. Cum să îmi doresc așa ceva?!

Ei bine, din cenușă se poate renaște mai bine. E mult mai greu să schimbi radical ceva (sistemul românesc d-asta are nevoie) ce încă pe alocuri mai funcționează.

Mai sunt oameni ce trag din greu să schimbe cum pot și unde pot. Însă pentru fiecare om care vrea să schimbe ceva în acest sistem, sunt mai mult de 100 de oameni ce îl vor trage în jos și îi vor pune piedici!

Ei se ceartă, noi suportăm

Acum că a ieșit (aproape sigur) Klaus Iohannis Președinte, ce crezi că va urma?!

Va începe iar nebunia, va începe iar opoziția (adică PSD-ul ) să caute să convingă populația că acest Președinte nu va face treabă bună. Să înceapă să dea vina pe acesta pentru toate relele din țară.

Să caute să ajungă ei la putere prin orice mijloace posibile.

Și ce crezi că se întâmplă între timp?!

Noi tot în rahat suntem. Noi tot ne așteptăm să vină și momentul în care va fi mai bine. Și nu vine… întârzie.

Citești acum primul și sper singurul articol dedicat politicii de pe acest blog!

Nu aveam asta în plan, însă s-au adunat prea multe trăiri pe marginea acestui subiect și am dorit să prezint și punctul meu de vedere din acest moment!

Trăiesc în România și mă interesează ce se întâmplă în țară… chiar dacă orașul în care trăiesc pare desprins din altă țară! Cum este să locuieşti în Oradea?

mi-as fi dorit alt presedinte

10 Comments on “Mi-aș fi dorit alt Președinte”

 1. Sigur că ne dorim un alt Preşedinte ! Dar ….sincer …nu ştiu dacă s-a născut, înca, cel care ne poate renaşte …din cenusă ….de la rădăcini

 2. Nu cred că PSD mai putea face ceva!
  Au scos atâtea infractori din penitenciare,au refuzat să mărească alocațiile copiilor,au impozitat salariile cu aproape 45%, au făcut pensii speciale,etc.

 3. La fel cum ai spus mi-as fi dorit sa i se dea o sansa doamnei Viorica prea i s-au bagat tot felul de acuze nedrepte din partea adversa, pacat 5 ani tot noi vom suporta lenesia si tirania acestui „domn presedinte” în ghilimele!

  1. Din pacate multe din cele ce i s-au pus in carca au si un mic mare adevar in spate. Scena politica este mai ceva ca scena unui teatru ce gazduieste o piesa. Macar la teatru stim ca actorii au venit si-au jucat rolul si merg mai departe. In politica nu stim azi daca maine se va juca pe aceeasi carte 🙁

 4. Buna! Si eu evit sa comentez pe aceste subiecte, pentru ca, din nefericire, suntem foarte irascibili, ne bosumflam repede, nu suportam opinia altuia daca nu coincide cu a noastra samd.
  Imi vine sa rad, desi nu este de ras, dar iata! Jurnalistii de la PRO au lansat de curand o carte: „Ne facem bine!”. Personal nu cred. Cu o floare nu se face primavara. Suntem foarte, foarte departe de a fi bine. Poate sunt eu pesimista. Dar adevarul este ca mult prea des suntem RAI, DA. Poate suna dur , dar e tristul adevar. Cu o natie dezbinata de niste falsi politicieni nu poti evolua in veci. I-am lasat sa ne duca unde isi doreste Europa, la marginea gropii. Suntem un popor care nu produce mare lucru, dar care importa la greu! Suntem probabil una dintre cele mai bune piete de desfacere din EUROPA. BRAVO!
  Bravo lor, nu bravo noua.
  Iar imi vine sa rad si sa plang apoi, de nervi, cand aud mai marii judetului SV, unde se intampla sa locuiesc de vreo 15 ani, cum ca VOM AVEA AUTOSTRADA in Moldova, in Suceava, in Bucovina, pentru ca judetul a facut un scor bun pentru johannis la primul tur (si iata, ca si la al doilea). MA DERANJEAZA PROSTIA, FALSITATEA SI MINCIUNA.
  Ma doare foarte tare ca suntem luati de prosti.
  Romania LUCRULUI BINE FACUT (sloganul lui Joha de acum 5 ani) a devenit in zilele noastre ROMANIA NORMALA. Zaaaaaaau?
  Dumnezeu sa ne ajute, sa fim sanatosi la minte si la trup…si poate vom fi NORMALI si VOM FI BINE…candva!

  1. Candva sigur va fi bine, dar nu in viitorul apropiat, zic eu! Ma intrebase cineva din cunoscutii mei cum am putut scrie asa ceva pe blog si i-am raspuns ca asta cred eu si ca, citez exact „Ca trebuie sa ne ajungă raul din urma. Dar răul ăla de nu ieși cu una cu doua din el. Ca sa ne asiguram ca în grabă nu mai acceptăm astfel de politici”. Si nu a inteles nimic din ceea ce am scris 🙁

   E nevoie de o schimbare la radacini si acea schimbare are nevoie de implicarea tuturor!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.