Roz. Rosé. Roses

 Discuție cu mine 

Roz. Rosé. Roses – Bei un pahar de vin, folosești  hârtia roz pentru nevoi și miroși trandafirii pe drum!

Carmen, nu scrie! Oamenii nu vor să citească asta. Și așa e destul de greu în zilele astea, nu musai să vii tu cu ale tale ciudățenii. Și așa viața ta, în ochii lor este roz – grijile te ocolesc, stresul nu te cunoaște, ce poate fi greu în viața ta?! Se vor prinde unele persoane că vorbești de ele și dacă vor începe să te ocolească?!

Mai mare bai nu fie! Când vor să scape de rahatul lor pasându-l în ”curtea” mea, atunci sunt bună. Sau, de fapt. nu sunt bună. Că nu accept de la nimeni nimic. Am eu al meu rahat de curățat și de dus. Doar că al meu nu pute cum pute a lor.

Carmen, nu scrie! Ce dacă ai hârtie roz în fundul curții. Măcar ai unde să te descarci.

Dacă celălalt loc s-a înfundat. Cam asta-i partea ce nu se vede mai nicăieri. La sat mai sunt și lipsuri. Nu doar grătare, relaxare în natură și cules de roade ce nu depind de mâna omului. La sat mai sunt și ”toalete ecologice” – așa-i frumos să zici despre buda de pe vremuri. Și  sunt tare utile când modernismul dă chix și te-ai săturat să cauți soluții. Ce, miroase urât?!Apăi, e de om.

Carmen, nu scrie! Nu mai  pune poze cu paharul de rosé. Face rău imaginii tale.

Bine că beau pe banii lor. Și că îmi fac ei treaba dacă sunt prea amețită. Bine că am cine să-mi poarte de grijă. Că pe ai lor beroși și pălincoși nu-i vede nimeni. Aia e normal. Aia se trece cu vederea. Dar io, io sunt modelul vieții pentru ăia ce și-au dat seama că de gura lor nu mai pot.

Carmen, nu scrie! Caută niște ”roses” și vezi altfel situația.

Și trandafirii au țepi. La fel cum unii oameni au venin. Spre deosebire de țepii trandafirului, ce îți fac rău când vrei să rupi floarea, veninul oamenilor vine gratuit. Și te împroașcă până nu te mai vezi tu de veninul lor; ești prea acoperit ca să mai poți distinge realitatea.

Carmen scrie!

Roz. Rosé. Roses


În momentul în care am prins această idee de așternut pe blog eram la țară, pe tronul ecologic, făcând poză hârtiei igienice roz. Eram în PinkMood. Pe profilul de instagram vei vedea pozele dacă te uiți. Și mă gândeam că prea roz văd unii oameni rahatul din jur. Nu zic să te afunzi în rahat și să te plângi cât de grea este viață. Doar hai să nu mai facem rahatul să pară roz și parfumat, atunci când el nu este deloc așa.

Cu o seară înainte venise maică-mea să îmi zică să nu mai tot pun poze cu paharul de vin. Că va crede lumea că sunt bețivă :)))) Da, ea este omul ce s-a ghidat și încă se ghidează după gura lumii. Omul căruia orice acțiune ieșită din tipar trebuie să fie înnăbușită, ca să nu zică lumea ceva… Da, e trist. Eu m-am călit. De aceea nu mai accept rahatul altora.

Și de aceea oamenii în general mă evită. Că le zic adevărul, că le ignor rahatul, că nu sufăr împreună cu ei.

Sunt o ciudată, știu! – vezi în articol de ce zic asta.

Roz. Rosé. Roses – Ce ai mai adăuga?

8 Comments on “Roz. Rosé. Roses”

  1. Imi place de tine Carmen!As vrea sa fiu si eu ca tine si inca lucrez mult la acest capitol!Asa e cum spui tu,daca te vede cineva cu paharul in mana,,uite.o si pe betivana!”,dar ai lor soti fac multe prostii dar nu stiu cat de mult ii vede!

    1. Multumesc mult pentru apreciere : ) Poti fi tu modelul tau si incepe prin a te aprecia si respecta cum ai face cu alte persoane. Si atunci vor incepe si cei din jur sa te aprecieze si sa te respecte. Eu asta fac! Si se vede diferenta!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.