Jurnal de feminitate cu Luna Lila

Acest jurnal de feminitate este unul aparte. Chiar dacă este conceput ca o agendă, Luna Lila, pentru mine, este mai complexă de atât.

Încă de când a apărut, în anul 2020, am zis că este altfel. Atunci am văzut, am apreciat, am dat informația mai departe, dar eu am zis că e prea profund materialul pentru starea mea, pentru puterea mea de înțelegere a unor noțiuni de asemenea valoare.

Vezi tu, eu când mă gândesc la feminitate mă gândesc la atitudine, stil, valori, prezență, educație. Luna Lila mă duce mai departe cu ale sale provocări. De acceptare și înțelegere a feminității la un alt nivel.

Eu am creat un scurt clip despre acest jurnal de feminitate.

De ce îi zic jurnal de feminitate?

Pentru că agende sunt cu duiumul. Și, în funcție de talentul sau dispoziția persoanei ce folosește o agendă, aceasta poate deveni o operă de artă sau un simplu (dar eficient) organizator portabil. Aici mă duc cu gândul la agendele personalizate cu pixul de-a lungul anilor de liceu și facultate. 

Luna Lila este un jurnal de feminitate fiindcă și vreau să cred că va ajunge la femei dornice să-și dezvolte feminitate sau să caute profunzimea în ceea ce știu deja.

Uite cuprinsul jurnalului:

jurnal de feminitate luna lila

Dar dincolo de cuprins, acesta mă scoate din zona de confort și mă ajută să dau o altfă formă, mai feminină, gândurilor și acțiunilor mele.

Urmează să scriu în jurnal. Peste câteva luni voi veni cu update, pentru a descrie experiența. Fiind totuși un jurnal datat, eu l-aș cumpăra și în luna iunie dacă doar atunci l-aș găsi. Fiecare lună este altfel, fiecare zi este o ocazie nouă pentru cunoaștere și aprofundare.

Mă gândesc în felul următor: dacă aș fi o adolescentă, nu aș vrea să aflu cât mai mult despre mine ca femeie ce pot deveni?!

Luna Lila are și pereche!

Crai Nou, un material aparte, dedicat bărbaților.

O să fiu foarte sinceră și o să-ți zic că al meu soț încă zice pas folosirii unui astfel de instrument. Dar omul cât trăiește învață și evoluează, așa că poate cândva îi va surâde ideea unei altfel de agende/jurnal.

De ce să cauți acest jurnal de feminitate?

  • conținut complex
  • grafică superbă
  • calitate ridicată
  • poate surprinde prin conținut
  • poate ghida spre obiceiuri diferite
  • poate duce spre focusare mai profundă
  • poate crește stima de sine și alungă jena

….

Tu de ce ai folosi un astfel de jurnal?

2 Comments on “Jurnal de feminitate cu Luna Lila”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.