Oaza de coaching by Andrea Maria Neag

Oaza de coaching by Andrea Maria Neag mi-a oferit ocazia ideală de a scrie mai multe despre Andrea : )) Bine, asta înseamnă că implicit voi scrie și despre activitățile deosebite create și susținute de ea. Mai înseamnă și că voi scrie de unde și până unde am ajuns eu la Andrea. Mai înseamnă și că îți ofer ocazia de a descoperi ocazia ideală de a te pune pe treabă.

Să o luăm cu începutul.

Gimnaziu.  Hai că am început bine, nu?! 

Clasele 5-8 nu au fost cele mai fericite momente ale vieții mele. Pentru mine liceul a fost crema cremelor și acea perioadă și acei colegi au contribuit enorm la cine sunt eu acum. Dar gimnaziul ….. o perioadă gri să-i zicem. Nu a fost nici rău, dar nici bine. A fost. A trecut și s-a închis capitolul atunci când am schimbat școala și implicit colegii. CU TOATE ASTEA, au fost câțiva colegi din gimnaziu care au rămas în amintirile mele cu o impresie bună. Unul din acei colegi a fost șefa clasei. Da, ai ghicit, Andrea. Nu am fost noi prieten și nici nu am păstrat legătură după terminarea școlii, dar pentru mine ea era un reper. Pentru că o vedeam focusată, corectă, sinceră, determinată.

Cum am ajuns noi să fim în contact?  Social media.

Când am intrat în social media, la un moment dat m-am pus pe căutat colegii de liceu, apoi colegii de gimnaziu. Să văd care ce mai face, care pe unde este și de ce nu, să reintru în legătură cu ei. Așa am ajuns și la Andrea.

Oaza de coaching by Andrea Maria Neag

Chiar dacă mare parte a legăturii noastre se desfășoară preponderent în mediul onlie, avem și momente în care ne intersectăm și altfel – îndeosebi atunci când avem interese comune legate de evenimente. Și am fost plăcut surprinsă să descopăr că Andrea a continuat pe aceași direcție și are aceleași valori pe care eu le-am apreciat la ea și cu multe în plus.

Oaza de coaching by Andrea Maria Neag este un proiect recent inițiat și m-am oferit să sprijin acest concept.

Andrea a scris despre aceste eveniment aici – Cel mai fain eveniment. 

Iar în social media poți urmări mai îndeaproape evenimentul aici – Oaza de coaching –– Înscrieri prin mesaj la 0742665019.

 

oaza de coaching by andrea maria neag

 

De 12 ani sunt antrenată să facilitez sesiuni de coaching. Sunt acreditată cu Noble Mahanttan Coaching, cea mai veche școală de coaching din Europa. Sunt trainer, formator, consilier dezvoltare personală. Cred puternic în Puterea Posibilității și aduc asta cu mine în antrenamente.

 

Ce face Andrea în cadrul întâlnirilor ”Oaza de coaching”?

 

Descoperim prin antrenamentul de coaching, o altă perspectivă asupra unor alegeri făcute, supărări, bucurii, tristeți mai mari sau mai mici, Viață, dorința de a face ceva diferit, de a trăi mai ușor. Împărtășim puncte de vedere, râdem, glumim, plângem (se întâmplă frecvent), găsim noi posibilități de a rezolva ce părea de nerezolvat. Bem un ceai, ronțăim un biscuite.

 

Un pic de context de la mine

Coaching – are drept scop să ajute persoanele să-și atingă obiectivele, să-și îmbunătățească performanța și să-și maximizeze potențialul. Este axat pe viitor și se concentrează pe dezvoltarea abilităților și atitudinilor pentru a atinge succesul într-un domeniu specific.

Dezvoltare personală – se referă la procesul continuu prin care o persoană își îmbunătățește abilitățile, cunoștințele, relațiile și calitatea vieții în general. Este un efort voluntar și proactiv de a deveni o versiune mai bună a sinelui.

Terapie – se concentrează pe tratarea și vindecarea problemelor emoționale, psihologice sau psihice ale unei persoane. Se adresează problemelor profunde, cum ar fi anxietatea, depresia, traumele sau tulburările de comportament.

 


Poți să o urmărești pe Andrea aici – Andrea Maria Neag

Te va convinge ea de importanța conceptului ”Oaza de coaching” prin acțiunile și recomandările oferite, dacă nu am făcut-o eu acum cu acest material!

2 Comments on “Oaza de coaching by Andrea Maria Neag”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.