7/52 Priveliștea de duminică dimineața

Fiecare dimineață de duminică este aduce cu ea momente de negociere intense în mintea mea – să ies, să nu ies, să merg la alergat, să merg la plimbare sau mai bine să stau acasă. Până acum, în fiecare duminică dimineața din acest an partea care susține ieșitul din casă a câștigat. Și partea care susține alergarea are 6 puncte și partea cu plimbarea are 1 punct.

Priveliștea de duminică dimineața mi-a antrenat inclusiv mintea să vadă frumosul mult mai des, să se bucure de momente neașteptate, să caute seninul și când cerul este plin de nori. Pentru că lumina este chiar și în cele mai gri dimineți.

Azi a fost cu alergare. O alergare blândă zic eu. Una în care am alergat împreună cu mintea și corpul. Azi nu fost nici o luptă, nici o frustrare, nici oboseală care să o resimt într-o anumită zonă a corpului, nici gânduri care să mă deraieze de la alergare. Azi am fost bine cu mine în alergare.

Am făcut și câteva poze la final. Și probabil aș fi putut sta pe pod să admir peisajul minute bune dacă nu eram transpirată după alergare.

Te încurajez să cauți să-ți creezi și tu momente de acest gen în rutina ta săptămânală!

 

One Comment on “7/52 Priveliștea de duminică dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.