Pătura Merino și pauza de luni dimineața

Da, pătura Merino este una primită în dar de la AVATEX. Este o pătură care mi-a oferit ocazia să îmi pun la treabă creativitatea și în același timp să îmi ofer o pauză luni dimineața. Halal mod de a începe săptămâna, așa-i?!

Pătura Merino o găsești aici.

*pe site vei găsi toate informațiile necesare despre pătură și despre lâna Merino care face această pătură să fie una atât de specială

Am cochetat cu pătura Merino de ceva timp, mai ales la nivel de vizual. Dar o evitam pentru că o asociam cu momentele din copilărie când mergeam la țară și dădeam peste o pătură din lână, aspră și care mereu se lăsa cu iritație fie pe mâini, fie pe picioare. Că mna, doar e pătură din lână, e bună, musai folosită. Și recunosc că de atunci, doar la vederea unor astfel de pături începeam să mă scarpin : )))) Nici la cafenelele cochete care toamna scot păturile pe terasă la înaintare nu reacționam mai bine, deși le admiram de la distanță.

Și uite cum ajung să folosesc azi pătura Merino, mai exact din lână merino, la o pauză de luni dimineața. De fapt, despre această pauză vreau să vorbesc mai mult. Că despre pătură te convingi tu singură.

Pătura Merino și pauza de luni dimineața

Cum testez eu pătura fără să o ating? Acesta a fost primul meu gând. Apoi am pus mâna pe ea și parcă s-a deschis cerul și un cor de îngeri cântau Aleluia! Nici nu se compară la atingere cu ceea ce țineam eu minte. Bun. De acest hop am trecut.

Unde merg cu ea? În spatele blocului pot merge liniștită. Am masa, am scaunele, am cadru făcut cum s-ar zice. Dar simțeam nevoia de altceva.

Pe cât de bine îmi fac ieșirile mele la alergat în aer liber, pe atât de tare tânjesc uneori după ieșiri în aer liber simple, fără scop, fără presiune. Și hop pauza de luni dimineața.

Încă este răcoare dimineața și nu mă vedeam neaparat cu geaca pe mine. Așa că s-a potrivit la fix pătura Merino cu ceea ce am gândit eu pentru acest moment. Ultima dată când am fost pe dealul Ciuperca cu gând de ”pauză de cafea” am fost cu o prietenă, am povestit aproape două ore, doar că am dârdâit oleacă pe terasa de la înălțime – ploua mărunt, bătea vântul și noi stăteam pe jos (aveam totuși perne cu noi) și tulai bine ne-ar fi prins atunci o pătură.

Azi mi-am făcut laptele cu aromă de cafea, am căutat să văd care carte o duc cu mine, mi-am pus ”trepiedul” și pătura și am pornit către dealul Ciuperca. Doar gândul deja m-a înseninat și entuziasmat. Ajunsă acolo m-am pus pe treabă. Făcut poze, găsit unghiuri bune pentru filmulețe și profitat la maxim de soare, priveliște, liniște.

Acest cadou mi-l voi oferi mai des. Pentru că pot, pentru că merit, pentru că nu am nevoie de o ocazie specială pentru a căuta liniștea în contexte deosebite!

Ce a ieșit?

O pauză meritată, o dimineață reușită din cauza câtorva minute de bine și o plimbare tare faină!

Poze & clip loading : )

Cum ar arăta pentru tine pauza de luni dimineața?

Cu pătura Merino cum te înțelegi?

P.S. Nu am avut cu mine o carte, ci ”Povestea mea. Jurnal” scrisă de Michelle Obama – aceste pagini includ întrebări ce te provoacă și te îndeamnă să descoperi și să redescoperi acel lucru care va fi adevărat pentru tine și doar pentru tine.

One Comment on “Pătura Merino și pauza de luni dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.